• Med fly
 • Med indkvartering

Strålende julestemning i Vilnius

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Vilnius
Ny
Pris fra kr. 1.289,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Kom i julestemning i Litauens charmerende hovedstad, Vilnius, inkl. morgenmad, 3-retter middag og fly tur-retur

Oplev magiske Vilnius ved den søde juletid, og kom i rigtig julestemning! I Vilnius kan I købe jeres julegaver til familien og vennerne på de lokale, hyggelige julemarkeder, mens I nyder godt af de mange delikatesser, markederne har at tilbyde jer. Jeres hotel ligger 800 m fra Vilnius' gamle bymidte, og er det perfekte udgangspunkt for jeres eget juleeventyr. I skal selvfølgelig også fejre jeres ferie med en inkluderet 3-retters middag på en lokal restaurant nær jeres hotel! Glæd jer til et par forrygende juledage i Vilnius!

Inklusive
 • Comfort Hotel LT Rock'n'Roll: 2, 3 eller 4 nætter
 • Med morgenmad
 • 1 x 3-retters middag på Restaurant Loky (Dag 2)
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Vilnius tur-retur
Vilnius

I hjertet af Litauens hovedstad ligger den gamle bydel, der med sin charmerende barokstil er Europas største af slagsen, og som gør, at Vilnius af mange er kendt som Europas barok-skønhed. Den gamle bydel er en betagende mosaik af brostensbelagte gader, museer, kirker og bakketoppe med smukke udsigter, og er stadig så forholdsvis uopdaget at I kommer til at møde færre turister end i mange af de andre europæiske hovedstæder. Tag for eksempel forbi Gediminas Tårn, der er den eneste tilbageværende del af byens slot, og hvorfra I har en flot udsigt over byen, eller se det berømte maleri af Jomfru Maria i Aušros Vartai. I kan også besøge kunstnerområdet Užupis, gå en tur langs den livlige gade Pilies gatvė i den gamle bydel, og er I historieinteresserede, kan vi anbefale et besøg på det spændende KGB-museum i det gamle KGB-fængsel.

Comfort Hotel lt Rock'n'Roll

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Comfort Hotel lt + Building

Comfort Hotel er et moderne hotel med et rocket twist — det gennemgående tema for hotellet er nemlig musik. Hotellet har en døgnåben reception, gratis WiFi, fri benyttelse af motionsrum, en hotelbar hvor I kan slappe af med en drink, og i hotellets restaurant serverer de litauiske specialiteter. Hvis I er interesseret i at leje en bil eller cykel, kan I spørge om hjælp i receptionen. Hotellets ligger omkring 800 m fra Vilnius' gamle bymidte.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Comfort Hotel lt + Standard double room bed

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er ca. 19 m² store og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har endvidere TV, aircondition og privat badeværelse med badekar eller bruser.

Vores tips
 • Panama Madhave

  Den charmerende restaurant har til huse i et traditionelt træhus med en tilhørende frodig, grøn have, hvor I kan nyde det internationale køkken. Dette er absolut et besøg værd!

  Restaurant Panama Food Garden Restaurant
 • Sving hofterne til smooth jazz

  Vilnius har mange pulserende jazzbarer med musik, der får alles hofter til at svinge. Her kan I nyde en festlig stund med livemusik og koncerter i hinandens selskab. Og som jazzbaren selv siger, alle er velkomne!

  Kaffebar Jazz Cellar 11 Kaffebar
 • En drink med udsigt!

  Vil I drikke en elegant cocktail, mens I beundrer den betagende udsigt over Vilnius? Så anbefaler vi Skybar, der har en af byens absolut bedste udsigter!

  Bar Skybar Bar
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 7,5 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltperson tillægsgebyr

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Forsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Inkluderet 3-retters middag

I skal have en inkluderet 3-retters middag på Lokys Restaurant. Jeres bord er reserveret til den 2. aften på jeres ferie kl. 19.00 (med forbehold for ændring af tidspunktet). Restauranten serverer lokale retter i en dejlig atmosfære. I modtager jeres værdibevis for restauranten senest 14 dage før ankomst til hotellet. Udskriv værdibeviset og medbring det til restauranten

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

The Comfort Hotel LT ligger 700 meter fra Vilnius togstaion og er under 5 km fra Vilnius Lufthavn. Byens gamle bymidte ligger ca. 800 meter fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice