Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Suveræn storbyferie i Berlin

 • Storbyferie
 • Berlin
kr. 870,42 -70%
Pris fra kr. 269,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i hippe Berlin: 1, 2, 3 eller 4 nætter på 4-stjernet hotel med morgenmad & fri adgang til wellnesssområde

Berlin er en af de storbyer, som fortryller sine besøgende med sin rå skønhed, historie og en eksplosion af kunst og kultur. Elsker I at fordybe jer i historiske museer og monumenter? Eller kan I bedre lide at udforske kunst og kultur på de store museer og de små undergrundsgallerier? Måske er I dem, der bare foretrækker at shoppe løs og finde alle de sjove, alternative butikker, vi ikke har herhjemme. Uanset hvad I er til, så har Berlin det hele. I er indlogeret på det 4-stjernede Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport i den hippe bydel Neukölln, hvor nye spændende barer, butikker og restauranter dukker op på daglig basis. Find et bord på jeres nye stamsted, og nyd en kold fadøl i solen. Prost!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Velkomst drink
Berlin & Neukölln

Berlin er storbyen over alle storbyer. Gå tur langs Checkpoint Charlie og snup en is på Potsdamer Platz, mens I kigger hele vejen op på Brandenburger Tor. Shop amok på Kurfürstendamm og tag et kulturelt stop på museumsøen. Se Berlin oppefra, hvis I tør tage turen hele vejen op i Fernsehturm. Glem endelig ikke at Berlin har et fremragende og mangfoldigt restaurantudvalg med alt fra gourmetrestauranter til alverdens fusionskøkkener. Berlin kommer man ikke uden om!

Kulturoplevelser, multikulturel stemning, natklubber, fremragende musik- og spisesteder og meget mere finder I i jeres kvarter Neukölln. Kvarteret mellem berømte Kreuzberg og Neukölln kaldes også Kreuzkölln og tiltrækker tonsvis af besøgende. Her fanger I tidens tendenser, ligesom den helt specielle atmosfære i Berlin er let at mærke. Glæd jer til at shoppe amok i vintageshops og high-end modebutikker, stop for en elegant middag på en Michelin-restaurant eller på en uformel amerikansk diner restaurant — diversiteten blomstrer her hvor finkultur går hånd i hånd med cool undergrund. Sæt en stille stund af til at nyde en cappuccino på en af de trendy gourmetkaffebarer og mærk berlinerstemningen!

Mercure Hotel Berlin Tempelhof

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
entrance

Det 4-stjernede hotel ligger i bydelen Neukölln ved siden af den tidligere lufthavn, Tempelhof, som nu er en stor, grøn park. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor I får serveret jeres morgenmad og en bar, hvor I kan nyde en kold øl i slutningen af dagen. Efter en lang dags sightseeing kan I flade ud i hotellets sauna og dampbad. For motionisterne er der også mulighed for at holde formen ved lige i fitnessrummet.

 • +6
Læs mere
bedroom 1

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Yderligere har værelserne skrivebord med en stol, TV, telefon, aircondition og eget badeværelse.

Vores tips
Se kort
 • TV-tårnet i Berlin

  TV-tårnet er en af Tysklands højeste bygninger og en af byens allermest ikoniske bygninger - det er næsten umuligt at overse!

  Udsigtspost Berliner Fernsehturm Udsigtspost
 • Et shoppingparadis

  Dette er den største gågade i Berlin med over 60.000 m² spækket med spændende butikker!

  Butik Kurfürstendamm Butik
 • Oplev byens puls

  Muren gik i sin tid gennem denne park. Hver søndag forvandles det til et loppemarked, der er et livligt mødested for de lokale.

  Park Mauerpark Park

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Turistskat: 5% per person af prisen for hotelopholdet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport. Du indgår derfor direkte aftale med Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 5 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 11 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering i hotellets garage koster 12 € per dag (betales på hotellet)

Wellness

Hotellets råder over spa, dampbad og motionsrum

Sted

Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 450 km til hotellet. Der er omkring samme afstand fra København med færgen fra Gedser. Hotellet ligger i et roligt kvarter men blot 350 meter fra den nærmeste metrostation, Boddinstrasse, hvorfra det kun tager et kvarter til centrum af Berlin.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice