• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Strand og kultur på middelhavsøen Malta

 • Solferie
 • 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • San Pawl il-Baħar
Pris fra kr. 1.969,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Sol, strand, kultur og historie på Malta. Bo på Hotel Topaz inkl. morgenmad, fly tur-retur og transport mellem lufthavnen og hotellet

Smukke strande og turkisfarvet vand, lækker mad og lokalproduceret vin, kulturelle perler og spændende bygninger — alt dette og meget mere finder I på den lille ø Malta. I bor på Hotel Topaz, hvorfra I kan gå på opdagelse i Maltas kultur, der fortæller historier om en svunden tid gennem monumenter, forsvarsværker, kirker og katedraler. I har også inkluderet morgenmad og har mulighed for at opgradere til halvpension i bookingprocessen. Glæd jer til at opleve middelhavsøen Maltas varme himmelstrøg, smukke natur og spændende arkitektur — god ferie!

Inklusive
 • Topaz Hotel: 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad: Mulighed for opgradering til halvpension
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Malta tur-retur
På opdagelse i Maltas kultur og historie

Middelhavsstaten Malta består af i alt 7 øer, hvoraf tre af øerne er beboede: hovedøen Malta, Gozo og Comino. Malta har med sin centrale placering været ombejlet igennem tiden, og øen har både været under fønikisk, arabisk og normannisk herredømme. I kan gå på opdagelse i Maltas spændende kultur og bygninger, der fortæller historier om en svunden tid. Samtidig har Malta nogle helt fantastiske strande og noget af det reneste badevand i Europa. I kan f.eks. besøge strandende Għajn Tuffieħa, Mellieha Bay og Paradise Bay. I hovedstaden Valletta ligger St John's Co-Katedral, der er en fuldstændig fantastisk kirke med et smuk udsmykket kirkerum, masser af guldornamenter, statuer og malerier. Kirken har også et imponerende gulv, som udgøres af ca. 400 udsmykkede marmorgravsten. Har I brug for en pause i Valletta, er Legligin det perfekte sted. Denne vidunderlige vinbar serverer skønne maltesiske retter og lækre vine i en fantastisk atmosfære, og stedet er helt bestemt et besøg værd.

Topaz Hotel

 • Hotel
 • San Pawl il-Baħar, Malta
Hotel swimmingpool

Det enkle Topaz Hotel ligger i badebyen Bugibba, ca. 800 meter fra stranden. Topaz Hotel er et familievenligt hotel, som tilbyder både en indendørs og en 32 m lang udendørs swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller. Her kan I nyde livet og en lille forfriskning fra poolbaren. I starter dagen med morgenmad i hotellets restaurant, og trænger I til forkælelse, kan I tilkøbe massagebehandlinger i hotellets wellness-område. I Peacock Lounge kan I slappe af i sofaerne med en bog fra loungens bibliotek eller udfordre hinanden i et slag kort. Måltider kan nydes i en af de to restauranter, og den engelske pub The Royal Oak Pub viser sport på storskærm.

 • +7
Læs mere
Room3

Dobbeltværelse

I bor på et ca. 18 m² stort dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, værdiboks, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter, WiFi og aircondition. Badeværelset har bruser og/eller badekar samt hårtørrer.

Værelse

Dobbeltværelse med udsigt til poolen

Værelset er ca. 17 m² stort og har to enkeltsenge senge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, køleskab, kaffe- og te-faciliteter. Badeværelset har badekar og/eller bruser. Fra værelset har I udkig til poolen.

Vores tips
 • Mæng jer blandt lokale

  På tirsdage fyldes gademarkedet i byen Birgu med alt fra husholdningsartikler, tøj og sko til grøntsager, fisk, slik og antikke varer. Markedet er enormt populært blandt de lokale, og her er der god mulighed for at mænge sig med lokalbefolkningen... og selvfølgelig at gøre et godt køb!

  Marked Birgu Market Marked
 • Den eventyrlige hule

  Den blå grotte er et populært dykkersted på Malta, men tilbyder også en smuk udsigt over vandet. Fra havnen kan I tage med en af de traditionelle maltesiske luzzu-både, som tager jer til den eventyrlignede grotte, hvor I kan beundre klipperne i alle nuancer af blå.

  Attraktion Blue Grotto Attraktion
 • Skøn natur og ø-liv

  67 km² natur og vild skønhed: Dette venter på jer på den maleriske ø Gozo. Her kan I opleve templer, barokkirker og sublim natur. Dette er en mere stille ø, der indbyder til lange vandre- eller cykelture — husk picnickurven!

  Ø Gozo Ø
Vejret på Malta

Laveste og højeste temperaturer på Malta:

Januar: 9°C - 15°C
Februar: 9°C - 15°C
Marts: 10°C - 17°C
April: 12°C - 19°C
Maj: 15°C - 23°C
Juni: 19°C - 27°C
Juli: 21°C - 30°C
August: 22°C 30°C
September: 20°C - 27°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 14°C - 20°C
December: 11°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 4 DKK per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med udsigt til poolen

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 52,- - kr. 781,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng, men I kan medbringe jeres egen (kontakt venligst vores kundeservice)

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Swimmingpoolen er åbent hele sommerhalvåret

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Hotellet ligger ca. 20 km fra lufthavnen. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Hotellet ligger centralt i byen Bugibba på den nordlige del af Malta. Der er ca. 20 km til Malta Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice