• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Paradisøen Mauritius

 • Solferie
 • 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 overnatninger
 • Calodyne
Pris fra kr. 10.459,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Kom helt ned i gear på 4-stjernet hotel i Mauritius inkl. halvpension eller all-inclusive fly tur-retur & transfer

Den blide havbrise blæser gennem håret, det varme sand sidder mellem tæerne, og lyden af bølgeskvulp er som sød musik i ørerne. Det er ikke unden grund, at Mauritius er kendt som det ultimative strandparadis. Palmestrandene med hvidt sand og krystalklart vand giver virkelig en fantastisk følelse. I bor det 4-stjernede hotel Seaview Calodyne Lifestyle Resort, hvor der står på ren afslapning. Hvis I skal have en pause fra stranden, kan I dase ved hotellets pool og slænge jer i liggestolene. Så pak jeres kufferter, og gør jeres drømmeferie til virkelighed!

Inklusive
 • Seaview Calodyne Lifestyle Resort: 7, 10, 12 eller 14 nætter
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Halvpension: Muligt at tilkøbe all inclusive i bookingprocessen
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Plaisance tur-retur
Tilvalg
 • Heldagstur i Katamaran
 • Heldagstur til den sydlige del af Mauritius
 • Heldagstur om kultur og religion på Mauritius
 • Heldagstur til historiske seværdigheder på Mauritius
 • Heldagstur om den nordlige del af Mauritius' fortid
Paradis på jord

Tusindvis af kilometer fra Danmark, midt i Det Indiske Ocean, ligger den tropiske ø Mauritius. Mauritius er tilhørende det afrikanske kontinent, og med rette kaldes øen for det rene paradis på jord. Her bliver I omgivet af mageløse strande, en farverig undervandsverden og et frodigt vulkansk landskab med ananasplantager, bevoksede jungler og knejsende klipper. Mauritius er som skabt til vidunderlige solferier, men øen byder også på meget andet. Tag en dagstur til nationalparken Bras d'Eau, som med sikkerhed vil fortrylle jer med sine frodige skove, fossende floder, smukke vandfald og kridthvide strand. Nationalparken er også populær for fugleelskere, da I her kan finde masser af eksotiske fuglearter og den største population af arten Mauritius Paradise Flycatcher. I kan også besøge byen Port Louis, som er øens hovedstad og helt sikkert er et besøg værd. Besøg byens markeder, hvor I kan købe lokale souvenirs eller oplev Champ de Mars, som er en af ​​de ældste hestevæddeløbsbaner i verden. I kan også se den smukke kirke Reine de la Paix med den tre meter høje marmorstatue af Jomfru Maria.

Seaview Calodyne Lifestyle Resort****

 • Hotel
 • Calodyne, Mauritius
Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Pool

Det paradisagtige, 4-stjernede Seaview Calodyne Lifestyle Resort tilbyder intet andet end ren og skær afslapning lige ved gyldne sandstrande. Hotellet har en udendørs swimmingpool med liggestole, spa og wellness-område, to restauranter, en lounge- og strandbar, der begge har åbent til kl. 24.00. Derudover tilbydes der aftenunderholdning med traditionel dans og musik.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Superior room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er cirka 47 m² store og har aircondition, telefon, TV, værdiskab, minibar samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Deluxe room

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De ca. 35 m² store deluxe dobbeltværelser har telefon, TV, aircondition, minibar, værdiskab og eget badeværelse med bruser, hårtørrer samt toiletartikler.

Vores tips
 • Et sandt undervandsparadis

  Øen Ile aux Cerfs ligger i Mauritius' største lagune og i et koralrev, hvilket gør øen til et sandt paradis. Øen er ubeboet og kan kun nås med båd. En enestående mulighed for en fantastisk sejl- og snorkeltur.

  Park Île aux Cerfs Park
 • En naturskøn ø med en historie

  Det er ikke ubegrundet, at halvøen Le Morne Brabant UNESCOs verdensarvsliste. Det er et fantastisk sted, der er perfekt for vandreture langs strandkanten med en enestående udsigt over det turkisblå hav. Øen indeholder også fascinerende historier, fordi den tilbød flere skjulesteder for slaver, der flygtede under øens kolonitid.

  Bjerg Le Morne Brabant Bjerg
 • En farverigt syn

  I landsbyen Chamarel kan i se et forunderligt, farverigt syn - en sandbanke i syv forskellige farver! De mange, forskellige farver og sandbankernes imponerende mønstre, gør dette til et nærmet surrealistisk naturfænomen.

  Park Seven Coloured Earth in Chamarel Park
Valgfrie turer

Heldagstur i katamaran: En heldagstur i katamaran langs de spektakulære vandfald ved Grand River South-East River. Her kan I hoppe i vandet og udforske den forunderlige undervandsverden, mens I snorkler ud fra Ile aux Cerfs (Robinson Crusoe Øen). Sejlturen inkluderer grill, drikkevarer og transfer fra hotellet tur-retur. Oplysninger om udflugten og afhentningstidspunkt får I i hotellets reception.

Heldagstur til den sydlige del af Mauritius: På turen vil I opleve de smukkeste højdepunkter, som den sydlige del af Mauritius har at byde på. Blandt andet er Black River National Park, den 7-farvede jord i Chamarel og Grand Bassin Lake. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transfer fra hotellet tur-retur. Oplysninger om udflugten og afhentningstidspunkt får I i hotellets reception.

Kultur og religion: På dagsturen besøger I Triolet Hindu Templet, det ældste tempel i Nordmauritius, hvor I har en spektakulær udsigt over hovedstaden, Port Louis. I skal også besøge St. Louis-kirken, Jummah-moskeen, det centrale marked i Port Louis og meget mere. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transfer fra hotellet tur-retur. Oplysninger om udflugten og afhentningstidspunkt får I i hotellets reception.

Heldagstur om kultur og religion på Mauritius: Lær om Martello-tårnets historie på en dagstur, og besøg Le Morne, der er på UNESCOs verdensarvliste. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transfer fra hotellet tur-retur. Oplysninger om udflugten og afhentningstidspunkt får I i hotellets reception.

Heldagstur om den nordlige del af Mauritius' fortid: Udforsk seværdighederne i nord på en dagstur. Besøg den historiske marina, Pamplemousses Have, Chateau de Labourdonnais, Kolonihusene, og prøv den lokale rom. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transfer fra hotellet tur-retur. Oplysninger om udflugten og afhentningstidspunkt får I i hotellets reception.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per Superior dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per Deluxe dobbeltværelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 2.211,- - kr. 8.635,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 13-17 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 2-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Forplejning

Under jeres ophold har I inkluderet halvpension, men i bookingprocessen har I mulighed for at opgradere til all-inclusive
All-inclusive omfatter:
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Snacks
Drikkevarer (vin, sodavand, øl og vand) af lokale mærker

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Visumregler

Du kan rejse visumfri i indtil 90 dage. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Mauritius kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) samt hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Maurituis' valuta er Mauritisk rupees (MUR)

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Sted

Seaview Calodyne Lifestyle Resort ligger på den nordlige del af Mauritius omkring 75 km til Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale Lufthavn (MRU).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice