• Med fly
 • Med indkvartering

Koralrev & natur ved Det Røde Hav

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Eilat
Pris fra kr. 3.889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev den forunderlige natur og dyreliv ved Det Røde Hav i det sydlige Israel inklusiv morgenmad & fly tur-retur

Velkommen til mekkaet for vandhunde og eventyrere: Eilat! Denne perle ligger lige ud til Det Røde Hav i den sydligste del af Israel og byder på fantastiske oplevelser både under og over havets overflade. Snør jeres vandrestøvler, og tag på en vandretur i den Røde Canyon, og oplev Israels majestætiske ørken i Timna Park. Hop i svømmefødderne, og dyk ned i koralrevets forunderlige, farverige verden, eller få jer en svømmetur med havets mest intelligente dyr, delfinen!

Inklusive
 • Prima Music: 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Aqaba tur-retur
Eilat

I den sydligste del af Israel ligger den charmerende ferieby Eilat. Beliggende ud til Det Røde Hav er byen det ideelle sted for alle slags vandhunde! Strandløven kan dase dagen lang på de smukke, gyldne sandstrande, og eventyren kan svømme på opdagelser i Det Røde Havs forunderlige undervandsverden. I kan dykke blandt farverige koraller og eksotiske fisk i Israels eneste koralrev, eller I kan tage en svømmetur med delfiner. Er I mere til livet på land? Så byder området omkring Eilat på noget af Israels mest imponerende natur. I kan tage på en fantastisk vandretur ved Israels Røde Canyon — når solens stråler rammer klippernes surrealistiske former, får de et rødt skær, der gør denne vandretur til en unik oplevelse. I kan også opleve Israels imponerende, golde ørken i Timna Park, hvor man ikke kan andet end at imponeres af naturens evne til at skabe spektakulære sandbanker og klippeformationer! Eilat har simpelthen noget for enhver smag!

Prima Music Hotel

 • Hotel
 • Eilat, Israel
Prima Music Hotel Jerusalem

Det moderne indrettede Prima Music Hotel ligger i den sydlige del af Israel, lige ved Det Røde Hav. Som hotelnavnet antyder, er musikken virkelig i centrum her: Der er et lydstudie, hvor I kan indspille jeres egne sange, i Retro-klubben kan I lytte til gamle vinylplader, og om aftenen er der musikunderholdning i lobbyen. Endvidere har hotellet en udendørs swimmingpool. Fra hotellet har I mindre end 300 meter til vandet og 1,6 km til Israels største undervandsobservatorium.

 • +3
Læs mere
Prima Music Hotel Jerusalem double room

Dobbeltværelse

De lyse, komfortable dobbeltværelser er 15 m² store og har udsigt over det Røde Hav og hotellets swimmingpool. Værelserne er udstyret med TV, WiFi, værdiskab, lydanlæg der kan styres fra smartphone samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelserne har hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Gå på opdagelse i dybet

  Er I fascineret af livet under havets overflade? Så er Undervandsobservatorium Parken i Eilat simpelthen et must at besøge! Fra undervandsobservatoriet kan I få et unikt indblik i koralhavets dyrerige og stifte nærmere bekendtskab hajer, skildpadder og sjældne fisk.

  Zoo Undervandsobservatoriet Zoo
 • Dyk ned i koralrevet

  Koralrevet ved Eilat er det eneste eksisterende i Israel og et af de flotteste i verden. Koralrevet strækker sig 1200 meter langs kysten, hvor I kan dykke ned i et farverigt eventyrlandskab, fyldt med eksotiske fisk og koraller.

  Aktivitet Eilat Coral Beach Nature Reserve Aktivitet
 • Vandr i Eilats bjerge

  Langs naturformede, smalle stiger med klipper, der tårner sig flere hundrede meter op i luften, kan I bestige Eilats Bjerge. Fra toppen af bjergene kan I nyde den mest spektakulære udsigt over Israels ørken der med sine gule, røde og brune farver indprenter sig som det smukkeste fotografi på jeres nethinde.

  Park Eilat Mountains Reserve Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Eventuelle omkostninger til visum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben året rundt

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Israel, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart og skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til Israel. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Israel kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

Israels valuta er Shekel (ILS eller NIS)

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Sted

Fra King Hussein Internationale Lufthavn i Jordan er der omkring 20 km til Prima Music Hotel i Israel. Fra hotellet har I mindre end 300 m til stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice