• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

God mad, velvære og varme på Malta

 • Solferie
 • 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Mellieha
Pris fra kr. 1.829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 6 gange

Nyd vintersolen på skønne Malta på et 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, kulinariske velkomstgaver, hydro-massage, fly tur-retur & transfer

På Malta kan I få en pause fra den danske vinter og lade batterierne op i den dejlige middelhavsvarme. I bor på det nyrenoverede, 4-stjernet Solana Hotel & Spa, som sørger for jeres morgenmad, en alkoholfri velkomstdrink og flere andre kulinariske lækkerier ved jeres ankomst. Stranden ligger kun 1 km fra hotellet, og for at gøre ferien virkelig afslappende, har I adgang til hotellets poolområde, boblebad og motionsrum. I får til og med afslappende hydro-massage på hotellet, så I virkelig kan komme ned i gear og lukke den danske vinter samt hverdagens stress og jag ude. Uanset om I er til wellness, strand eller kultur, så er Malta en fantastisk smuk destination for en solrig ferie!

Inklusive
 • Solana Hotel & Spa: 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Alkoholfri velkomstdrink
 • En flaske rødvin på værelset ved ankomst
 • Et fad med maltesisk specialiteter
 • En hydro-massage i hotellets spa
 • Chokolade trøfler
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Malta tur-retur
Mellieha på Malta

Under jeres ferie bor I i byen Mellieha, der ligger smukt placeret på Maltas nordligste tip. Byen er charmerende og traditionel, og landbrug og fiskeri er stadig hovederhvervene her. Fra Melliehas bakketop har I udsigt over øens største sandstrand, og er I mere til historie og kultur, kan I besøge bymidten og dens seværdigheder, der bl.a. tæller kirker, helligdomme og bunkere fra 2. Verdenskrig. Under jeres ferie bør I også besøge øerne Gozo og Comino, hvor I udover at stifte bekendtskab med interessante myter også kan svømme i Den Blå Lagune, og se fantastiske klippeformationer. Fra Mellieha er der ca. 4 km til øerne, og færgen afgår fra Cirkewwa.

Solana Hotel & Spa****

 • Hotel
 • Mellieha, Malta
Exterieur

Velkommen til det helt nyrenoverede Solana Hotel & Spa! Det moderne, 4-stjernede hotel er beliggende i den hyggelige og populære by Mellieha, ca. 1 km fra stranden. Hotellet har en udendørs swimmingpool og gratis adgang til wellnessområdet, der blandet andet byder på en swimmingpool, boblebad og motionsrum. Fra de to restauranter serveres der både internationale og lokale retter, og på tagterrassen kan I slutte aftenerne af med en kold drink og en fantastisk udsigt.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +10
Læs mere
Solana Hotel & Spa - Non-balcony/Economy room 1

Economy dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De lyse farver og mørke træmøbler giver en hyggelig atmosfære i Economy dobbeltværelserne. Værelserne er udstyret med TV, telefon, aircondition, værdiskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, toiletartikler, makeup-spejl samt hårtørrer.

Solana Hotel & Spa - Standard Twin

Standard dobbeltværelse

4 voksne per værelse

De komfortable Standard dobbeltværelser har telefon, WiFi, TV, aircondition, værdiskab, minibar (mod gebyr), te- og kaffefaciliteter og altan. Badeværelset er udstyret med bruser, toiletartikler, makeup-spejl og hårtørrer.

Solana Hotel & Spa - Luxury/Superior Suite

Superior dobbeltværelse

4 voksne per værelse

De elegant indrettede Superiror dobbeltværelser er udstyret med telefon, WiFi, TV, aircondition, værdiskab, minibar (mod gebyr), te- og kaffefaciliteter, altan med udsigt over Mellieha samt to opholdsområder. Badeværelset har bruser, toiletartikler, makeup-spejl og hårtørrer.

Solana Hotel & Spa - Junior Suite

Junior suite

4 voksne per suite

De hyggelige Junior suiter har TV, telefon, aircondition, værdiskab, WiFi, minibar (mod gebyr), et veludstyret tekøkken, altan eller terrasse med udsigt over Mellieha samt et lille opholdsområde. Badeværelset har bruser, toiletartikler, makeup-spejl samt hårtørrer.

Vores tips
 • Skipper Skræks egen forlystelsespark

  Popeye Village blev bygget i 1980 som et filmset til den musikalske Disney-filmatisering af Skipper Skræk — Popeye på engelsk. I dag er den lille by en morsom og farverig forlystelsespark fyldt med aktiviteter for hele familien.

  Attraktion Popeye Village Attraktion
 • En lagune fra et eventyr

  Mellem de maltesiske øer Comino og Cominotto ligger Den Blå Lagune. Denne strand med sit smukke azurblå vand ligner noget fra et eventyr. Det er intet problem at komme ud til dette lille paradis. Der er utallige transportmuligheder og udflugter, I kan booke, til Den Blå Lagune!

  Strand The Blue Lagoon Strand
 • Mæng jer blandt lokale

  På tirsdage fyldes gademarkedet i byen Birgu med alt fra husholdningsartikler, tøj og sko til grøntsager, fisk, slik og antikke varer. Markedet er enormt populært blandt de lokale, og her er der god mulighed for at mænge sig med lokalbefolkningen... og selvfølgelig at gøre et godt køb!

  Marked Birgu Market Marked

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Miljøskat: Ca. 3,8 DKK per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Economy dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Standard dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Superior dobbeltværelse
Maks. 4 personer per Junior suite

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 3-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
alle fra den tredje til den fjerde gæst: får 30% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering ved hotellet koster 8 € per dag (betales på hotellet)

Spaområde & swimmingpool

Wellnessområdet og swimmingpools er tilgængeligt med badetøj

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Solana Hotel & Spa ligger i centrum af byen Mellieha, som er ca. 20 km fra Maltas Internationale Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice