• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrligt nordlys i Reykjavik

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Reykjavik
Pris fra kr. 3.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Book jeres vintereventyr til naturskønne Island med ophold på Reykjavı́k Lights Hotel inkl. morgenmad & guidet nordlys tur

Lad jeres drømme om den forunderlige islandske natur blive til virkelighed! På denne ferie skal I på en tur, hvor I oplever nordlyset, der med sine fine bevægelser danser over nattehimmelen. I kan på denne rejse tilvælge flere udflugter, hvor kan bl.a. kan se intense, spruttende gejsere i Thingvellir National Park eller blive forkælet i det geotermiske bad den Blå Lagune. Så skynd jer at komme afsted — Islands forunderlige natur venter på jer!

Inklusive
 • Reykjavı́k Lights Hotel: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Keflavik tur-retur
 • Nordlys-udflugt inkl. bustransport og engelsktalende guide
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • En spa-oplevelse i den Blå Lagune
 • Transport tur-retur til den Blå Lagune
 • En guidet Golden Circle-tur i Thingvellir National Park
 • Oplev nordlyset fra vandet på Nordlys Sejlturen
Oplev det mytiske Island

Gør jer klar til en tur fuld af enestående naturfænomener. Island inviterer jer til at gå på opdagelse i sine aktive vulkaner, enorme gletchere, boblende lavafelter, sorte sandstrande og sprudlende gejsere. De islandske folkeeventyr og sagaer er fyldt med historier og myter om landets forunderlige natur, og det siges, at øen er porten til undergrunden pga. den megen vulkanske aktivitet. Gå også på opdagelse i øens dyreliv, hvor I kan finde søpapegøjer (lunder), ræve, pukkelhvaler, får og vildheste.

Reykjavı́k Lights Hotel

 • Hotel
 • Reykjavik, Island
Exterior

Hotel Reykjavik Lights er kendetegnet ved sit minimalistiske og stilrene interiør. Hotellet har en bar og en lounge, hvor I kan nyde en dink efter en dag i Reykjavik eller i den islandske natur. Hotellet ligger kun 3 km fra Reykjaviks centrum, som I enten kan nå til fods eller med bussen fra busstoppestedet, der ligger få meter fra hotellet.

Læs mere
double room 1

Standard dobbeltværelse

Standardværelserne er ca. 15 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har WiFi, TV, telefon og eget badeværelse med bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Der er også et skrivebord og en garderobeskab på værelserne.

double room 3

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelserne er omkring 18 m² store og udstyret med en kingsize seng. Værelserne har WiFi, TV, telefon, en garderobeskab og et skrivebord. Værelserne har også eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Enestående naturlandskab

  Thingvellir National Park er på UNESCOs verdensarvsliste og ligger nær Islands største sø, Þingvallavatn. Området består af en stor kløft med revnede bjerge, som er næsten 400 meter bred. Nationalparken byder på mange enestående naturoplevelser!

  Park Thingvellir National Park Park
 • Oplev Islands rå natur

  Gletsjer-landskabet Solheimajokull ligger ca. 2 timer fra Reykjavik og er et ideelt område for eventyrelskere. Tag vandrestøvlerne på, og vandr afsted i det isklædte og rå landskab. Solheimajokull byder på vandreruter for både begyndere og erfarne.

  Aktivitet Sólheimajökull glacier Aktivitet
 • Det gyldne vandfald

  Gullfoss er måske det mest berømte vandfald på Island og er en del af floden Hvítá. Bliv betaget af de enorme klippevægge og små afsatser, hvor vandet strømmer nedad. På solrige dage kan man ofte se en skinnende regnbue over vandet — en helt fantastisk udsigt, der bare skal opleves!

  Attraktion Gullfoss Falls Attraktion
Udflugter

På turens 2. aften skal I på jeres inkluderede nordlys-udflugt med bustransport og engelsktalende guide, hvor I kan være heldige at se de farverige lys danse over nattehimlen (hvis vejrforholdene er dårlige, finder turen sted på en af de andre aftener). Turen tager ca. 3 timer, og er eksklusive mad og drikkevarer. I kan vælge at opgradere denne tur til en bådtur (tilkøbes i bookingprocessen). I kan også tilvælge følgende udflugter:

Nordlys-bådudflugt: Opgrader jeres nordlys-udflugt med bustransport, og erstat den med en bådtur, og oplev i stedet det magiske lys fra vandet! Transport mellem hotellet og havnen er inkluderet, og på båden vil der være en varm drik samt tæpper.

Golden Circle-udflugt: På denne 8 timer lange udflugt vil I med en kyndig guide besøge Islands skønneste naturseværdigheder. I kommer forbi nationalparken Thingvellir, vandfaldet Gullfoss og den ældste aktive gejser, Geysir.

Entrébillet og transport til Den Blå Lagune: Islands beboere er svært glade for øens badehuse, hvis vand varmes af underjordiske, vulkanske strømme. Den Blå Lagune er øens største og ligger i maleriske omgivelser. I booker entré og transport til Den Blå Lagune seperat i bookingprocessen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Standard dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 982,- - kr. 2.685,- på opholdet

Børn på rejsen

Det er desværre ikke muligt at have børn med på denne rejse

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Islands valuta er Islandsk króna (ISK)

Sted

Hotellet ligger mindre end 3 km fra Reykjaviks centrum. Der er et busstoppested få meter fra hotellet, der giver jer mulighed for at udforske området. Der er omkring 50 km fra Keflavík International Airport til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice