• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Nyåbnet riad i eventyrlige Marrakech

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Marrakech
Pris fra kr. 1.199,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Marrakech: Bo på den nyåbnede Riad Safran et Cannelle & Spa lige ved Djemaa El-Fnaa-pladsen inkl. morgenmad, velkomst-te, transfer og fly tur-retur

Oplev jeres helt eget tusind og en natseventyr, når I flyver med til Marrakech, og bor på den nyåbnede Riad Safran et Cannelle & Spa. Lige så eksotisk som riad'ens navn og indretning, lige så eksotisk er der udenfor. Et stenkast fra riad'ens porte ligger nemlig hjertet af Marrakech og den berømte markedsplads Djemaa El-Fnaa. Her passerer dufte fra alle slags krydderier forbi, når I i de smalle og snoede gader trænger ind i de farverige souk'er, hvor handelsfolk sælger alt mellem himmel og jord... I har med andre ord det perfekte udgangspunkt for at udforske denne eventyrlige by, med de fleste seværdigheder inden for rækkevidde!

Inklusive
 • Safran et Cannelle Riad & Spa: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med morgenmad
 • Velkomst-te
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Marrakech tur-retur
Tilvalg
 • Højdepunkter i Marrakech (privat tur inkl. guide, min. 2 personer)
 • Marrakechs botaniske haver (privat tur inkl. guide, min. 2 personer)
 • Udflugt til vandfaldet i Ouzoud
 • Udflugt til Essaouira
Magiske Marrakech

Marrakech, som ligger mellem Sahara-ørkenen og foden af Atlasbjergene, er en af Marokkos største byer. Find vej gennem de travle gader i medinaen, lad jer betage af de smukke bygninger, og snus rundt i de mange butikker, hvor der sælges alt fra tæpper og elektronik til krydderier og keramik. Basarerne er en labyrint af boder, der sælger smukt håndværk. Gå heller ikke glip af synet af den imponerende Koutoubia-moské, eller besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt propfyldt med alverdens boder. Smag på traditionel myntete på en af byens caféer. Tag et tilbageblik på Marokkos spændende historie med et besøg på museet Maison de la Photographie, som rummer hele 4.500 fotografier fra perioden mellem 1870 og 1950'erne, og se hvordan forskellige dele af landet har udviklet sig — og hvordan andre slet ikke har.

Riad Safran et Cannelle & Spa

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Breakfast

Riad Safran et Cannelle & Spa åbnede i juli 2018 og er beliggende i Marrakechs medina, lige ved den berømte markedsplads Djemaa El-Fnaa. Riad'en byder på bare 7 værelser, som alle er unikt indrettede, og overalt finder I traditionel, marrokansk indretning med marmor, blomster og vægmalerier. I hjertet riad'en ligger en gård med en lille marmor-pool, hvor I kan dyppe jer eller slappe af med en marokkansk te — enten i solen eller i skyggen. Fra tagterrassen kan I se ud over de tætte hustage i medinaen, og i horisonten ser I Atlasbjergenes snedækkede toppe. I hotellets restaurant kan I bestille traditionelle marokkanske retter, som I kan nyde enten i gården, i spisestuen eller på værelset.

 • +4
Læs mere
Bedroom

Standard dobbeltværelse

Standard dobbeltværelserne er indrettet i traditionel marokkansk stil med en dobbeltseng. På værelserne finder I endvidere aircondition, værdiboks og et lille opholdsområde. Badeværelset har bruser eller badekar og hårtørrer.

Bedroom

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er indrettet i traditionel marokkansk stil og har en dobbeltseng, aircondition, værdiboks, et lille opholdsområde samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Medinaens bankende hjerte

  Alt hvad I har forestillet jer om Marokko bliver til virkelighed på dette travle torv! Her kan I få lavet en henna-tatovering, se slangetæmmere i aktion, og få jeres daglig skud C-vitamin fra en friskpresset appelsinjuice. Vil I smage marrokansk mad? Vælg en bod, og indånd de autentiske krydderidufte mens I smager på de marrokanske specialiteter.

  Attraktion Djemaa el Fna Attraktion
 • Et smukt gammelt palads

  Det flotte museum giver jer en introduktion til marrokansk håndværk og et indblik i den unikke Berber-kunstsamling... Men det er ikke den eneste grund til, hvorfor I bør besøge museet! Mosaikkerne, de flotte fliser samt de iøjnefaldende søjler og pavilloner, der ligger omringet af planter og træer, gør virkelig museet et besøg værd!

  Museum Dar Si Said Museum
 • De berømte souk-markeder

  De smalle, kringlede gader i Marrakechs gamle bydel er faktisk et stort shoppingområde takket være de mange souker, som betyder marked. I disse smalle gader kan I indånde duften af eksotiske krydderier og olier, og se smukke tæpper, tørklæder og lertøj. Souk Semmarine er bare et af flere markeder, som Marrakechs gamle bydel er fuld af.

  Marked Souk Semmarine Marked

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende udflugter (bestilles og betales i bookingprocessen):

Højdepunkter i Marrakech: Marrakech er en by med en spændende historie, og den er fuld af monumenter, paladser og historiske seværdigheder. Tag med på en privat guidet tur (min. 2 personer) rundt til de mest spektakulære attraktioner — fra Bahia-paladset, Koutoubia-moskéen til de saaidiske grave. Sammen med jeres engelsktalende guide kan I beslutte, hvilke steder I helst vil opleve. Turen starter kl. 10.00 og varer ca. 3 timer (bemærk venligst, at eventuelle entrégebyrer ikke er inkluderet).

Marrakechs botaniske haver: På denne private tur (min. 2 personer) tager I sammen med jeres guide til Majorelle-haverne, designet af den franske kunstner Jacques Majorelle. Dernæst besøger I den gamle Agdal-have, hvor I har mulighed for at køre i hestevogn. Herfra går turen videre til Menara-haverne, som ligger ved foden af Atlasbjergene. Turen starter kl. 10.00 og varer ca. 3 timer.

Udflugt til vandfaldet i Ouzoud: Oplev det majestætiske vandfald i Ouzoud, som er 110 meter højt, og hvis frodige omgivelser tilbyder en utrolig kontrast til det tørre ørkenlandskab. Turen starter kl. 08.00 og varer hele dagen (bemærk venligst, at denne tur finder sted i små grupper)

Udflugt til Essaouira: Kystbyen Essaouira har et charmerende og karakteristisk udseende med kendetegnende hvide huse med blå motiver, der på mange måder minder om arkitekturen på de græske øer. Gå rundt på egen hånd til havnen, Diamond District, det portugisiske fort, og spis friskfanget fisk. Turen starter kl. 08.00 og varer hele dagen (bemærk venligst, at denne tur kun inkluderer delt transport tur-retur og ingen guide)

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 19 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Standard dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Deluxe dobbeltværelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Marokko, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart, og det skal være gyldigt mindst 3 måneder efter datoen for jeres forventede afrejse fra Marokko. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Marokkos valuta er marokkanske dirham (MAD)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog kan transport mellem lufthavnen og hotellet samt på udflugter være delt med andre rejsende

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Marrakech vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt eller et skilt med hotellets navn. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre rejsende. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Riad Safran et Cannelle & Spa ligger i det centrale Marrakech med Djemaa El-Fnaa lige rundt om hjørnet. Riad'en ligger ca. 8 km fra Marrakesh Menara Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice