• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Alting er bare "lidt" større i Dubai

 • Solferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Dubai
Pris fra kr. 3.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev den evigt pulserende storby Dubai inkl. lejlighed, morgenmad, fly tur-retur & transfer

I De Forenede Arabiske Emiraters ørken skyder en skov af højhuse og skyskrabere op fra ørkensandet, og skaber en moderne oase, der emmer af luksus, ekstravagance og storhed. Velkommen til Dubai! Her må mottoet må være: des større des bedre! Dubai har flere verdensrekorder, bl.a. verdens højeste bygning, Burj Khalifa, det største pariserhjul og verdens eneste syv-stjernede hotel — bare for at nævne nogle stykker. Efter en dag fyldt med verdens største oplevelser, kan I trække jer tilbage til jeres lejlighed i det centralt beliggende område Barsha Heights. Her kan I slappe af og nyde udsigten over byen fra hotellets rooftop-swimmingpool. Så pak kufferten, og gør jer klar til en fantastisk tur til Dubai!

Inklusive
 • Class Hotel Apartments : 3, 4, 5, 6, eller 7 overnatninger”
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med morgenmad
 • 24-timers adgang til motionscenter
 • Swimmingpool
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Dubai tur-retur
Tilvalg
 • Halvdags Dubai City Tur
 • Ørkensafari i firhjulstrækkere med 4x4 grillmiddag
 • Bådtur med middag
 • Billet til Burj Khalifa (verdens højeste bygning)
En "lille" ørkenperle

I Dubai er alt større, bedre og flottere! Det er en storby, der på imponerende vis tårner sig op i De Forenede Arabiske Emiraters ørken, som en overdådig oase. Dubai kan bryste sig af flere beundringsværdige verdensrekorder, såsom højeste bygning, største springvand og de største kunstige øer, Palm Islands. I vil med garanti møde en blanding af nyt og gammelt, forskellige kulturer, ukendte traditioner og arkitektoniske stilarter, som gør byen unik. Byen dufter af luksus, og de imponerende skyskrabere er en fryd for øjet, men I finder også små, hyggelige markeder, hvor I kan prøve traditionelle klæder og smage på søde mellemøstlige specialiteter. Denne "lille" ørkenperle vil med garanti ikke skuffe jer!

Class Hotel Apartments

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Class Hotel apartments twin room studio

Class Hotel Apartments ligger i det livlige område Barsha Heights centralt i Dubai. Her får I virkelig Dubai-stemningen under huden, da I er omringet af imponerende højhusbyggerier, der er kendetegnende for Dubai. Hotellet er en ideel base for at udforske Dubai, fordi I herfra nemt kan komme rundt med offentlig transport eller taxa. I kan frit benytte jer af hotellets 24-timers åbne motionscenter, rooftop-poolen, og i hotellets restaurant kan I nyde jeres inkluderede morgenmad.

 • +4
Læs mere
Class Hotel apartments studio

Studiolejlighed

Studiolejlighederne er 32 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Lejlighederne har TV, skrivebord, aircondition, fuldt funktionelt tekøkken og badeværelse.

Vores tips
 • Lys i skumringen

  Seks dage om ugen er moskéen åben for ikke-muslimer, og den er bestemt et besøg værd. I skumringen er den belyste kuppel særdeles smuk.

  Kirke Jumeirah Mosque Kirke
 • Zoologisk Have midt i et indkøbscenter?

  Her kan I få alt! I The Dubai Mall, som er et af verdens største indkøbscentre, findes der endda et akvarium, zoologisk have, vandfald og en skøjtebane!

  Butik The Dubai Mall Butik
 • Strand-sjov

  Her kan I prøve kræfter med kitesurfing, beachvolley, paddleboarding og kajak. Og man må også gerne bare kigge på...

  Strand Kite Beach Strand
Valgfrie udflugter

I kan vælge at opleve mægtige Dubai og indånde byens majestætiske atmosfære på en eller flere valgfrie udflugter. Udflugterne er tilgængelige alle ugens dage.

* Halvdags Dubai City Tour: Den engelsktalende guide viser jer flere af Dubais berømte seværdigheder. I oplever det historiske og kunstneriske område Bastakia, kommer på Dubai Museum og kommer med ud at sejle i en Abrah (en traditionel vandtaxi). I får mulighed for at tage masser af billeder og selfies ved Jumeirah Moskeen og Burj Al Arab.

* Ørkensafari med grillmiddag: I skal på en rutsjebanetur i ørkenen, hvor I i firehjulstrækkere kører op og ned ad sandbanker. Efterfølgende skal I nyde en traditionel arabisk grillbuffet, ligesom der vil være andre aktiviteter, såsom mavedansershow, vandpiberygning og kamelridning.

* Dhow-sejlads med middag: I sejler gennem Dubais bugt, der er omringet af højhuse og skyskrabere. Om aften serveres der en overdådig buffet, ligesom der vil være rig mulighed for at tage fantastiske billeder af oplyste Dubai, når mørket falder på.

* Burj Khalifa (billet): Har I nogensinde overvejet, hvordan udsigten er i 800 meters højde? På denne tur skal I op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Husk at tage masser at billeder og selfies, som I kan vise til venner og familie!

Udflugterne kan tilvælges i bookingprocessen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Der er fri adgang til hotellets rooftop swimmingpool
Åbningstider: Fra 07.00-19.00 hver dag.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Krav til pas

Når I rejser til De Forenede Arabiske Emirater, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart og skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til De Forenede Arabiske Emirater. Israelske stempler i passet giver normalt ikke problemer. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

De Forenede Arabiske Emiraters valuta er Dirham (AED)

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Transport mellem lufthavn og hotel

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Guidede udflugter

Det er muligt at tilvælge forskellige guidet udflugter i bookingprocessen.

Turene er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Ramadan-måned

Ramadanen er den hellige måned i islam. I 2019 starter ramadanen den 5. maj og slutter den 4. juni.
Ramadanen medfører nogle ændringer i form af bl.a. spiseregler og påklædning, hvilket kan have betydning for jeres rejse.
Under ramadanen er det ikke tilladt at spise eller drikke i det offentlige rum, og vi opfordrer jer til at spise og drikke indendøre. Vi opfordrer jer også til, at I iklæder jer tøj, der dækker skuldre og knæ af respekt for kulturen. Vær opmærksom på, at ved solnedgang tager mange mennesker i moske, og offentlige veje og pladser kan derfor være travle. Mange forretninger vil også have ændrede åbningstider, så husk at undersøge eventuelle ændringer, så I undgår at blive skuffet.
Nogle hoteller kan have ændringer i deres restaurant-menu eller undlade at sælge alkohol under ramadanen.

Sted

Fra Dubais Internationale Lufthavn er der ca. 35 km til hotellet og omkring 18 km til Burj Khalifa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice