Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Økologi og afslapning i Østrig

 • Miniferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Eberstein
Pris fra kr. 959,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkæl jer selv, slap af og nyd et økologisk ophold i hjertet af den skønne østrigske natur inkl. halvpension og en massage

Afslapning, velvære og økologi er i centrum på dette familiedrevne hotel. Hotellet bruger alene økologiske råvarer, og køkkenet serverer kun vegetariske og veganske retter. Hotellets privilegerede beliggenhed i de østrigske alper, gør det også til det ideelle sted for lange vandreture, hvor I kan nyde freden og roen og fordybe jer i de skønne omgivelser. Efter en aktiv dag i naturen er der intet som at slappe af i hotellets have og nyde solens stråler i en liggestol, eller at blive forkælet med en velfortjent massage i hotellets wellnessområde. Så skynd jer afsted, og forkæl jer selv med økologiske herligheder!

Inklusive
 • Biolandhaus Arche: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Massage
Sydlandsk klima i Kärnten

Kärnten er en smuk region i det sydlige Østrig. Grundet regionens beliggenhed nyder den godt af et mildt klima, og hvis ikke det var for bjergkæderne og de østrigske bynavne, kunne man om sommeren næsten forledes til at tro, at man var taget til syden! Og med sit bakkede landskab, grønne enge og omtrent 1200 krystalklare bjergsøer er Kärnten den oplagte destination for jer, der gerne vil tilbringe en ferie i den smukke natur. Træk i vandreskoene, og udforsk området til fods, eller snup jer en forfriskende dukkert i en af bjergsøerne. Trænger I til lidt shopping og kultur, så kan I lægge vejen forbi Klagenfurt, der er Østrigs sjettestørste by.

Biolandhaus Arche

 • Hotel
 • Eberstein, Østrig
Biolandhaus Arche

Et ophold på Østrigs første øko-hotel Biolandhaus Arche er noget helt særligt. Hotellet sørger for en ferie med fokus på afslapning, velvære og bæredygtighed i naturskønne omgivelser. Her varmes vandet med solenergi, alle tekstiler er økologiske eller allergivenlige, der anvendes kun naturlige rengøringsmidler, og køkkenet tilbereder jeres vegetariske og veganske måltider med økologiske råvarer. Hotellets have, læseværelse og bibliotek inviterer til ro og fordybelse. I haven finder I liggestole, og i wellnessområdet er der en bio-sauna, et dampbad og et afslapningsrum.

 • +3
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 20 m² store, og dets træmøbler giver en varm atmosfære. Dobbeltværelserne har et lille opholdsrum samt et badeværelse, hvor der er badekar eller bruser og hårtørrer.

Biolandhaus Arche - Picasso kamer

Stort dobbeltværelse

De rustikke værelser er ca. 33 m² store og har træmøbler, der giver værelset en hyggelig atmosfære. Værelserne har et lille opholdsområde samt et badeværelse, hvor der er badekar eller bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Lamaer i Østrig

  Østrig er ikke Peru ... og alligevel! Forkæl jer selv med et besøg på Groinigs børnebondegård i Eberstein. Her har I mulighed for at trekke med lamaer gennem de flotte landskaber.

  Aktivitet Lama trekking i Groinig børnebondegård Aktivitet
 • Fra mælk til ost

  Østrig byder på flere kulinariske oplevelser. Her kan I opleve, hvordan køers mad bliver til mælk, og hvordan mælken, på traditionel vis, forarbejdes til ost.

  Aktivitet Sonnenalm Bäuerlicher Milchhof Klein St. Paul Aktivitet
 • Gå på opdagelse i Kneippbecken

  I dette område beskytter man vandløbene til glæde og gavn for mennesker, dyr og planter. Her er smuk natur, mulighed for vandreture, vandaktiviteter, kulinariske oplevelser og meget mere.

  Aktivitet Kneippbecken Eberstein Aktivitet
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Biolandhaus Arche. Du indgår derfor direkte aftale med Biolandhaus Arche. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Stort dobbeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 14 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Sted

Dette miljøvenlige hotel ligger på bjerget Saualpe i byen Eberstein i Kärnten-regionen. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1100 km til hotellet og omkring 1200 km fra København med færgen fra Gedser.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice