Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sol, sand og vand ved Adriaterhavet

 • Solferie
 • Gatteo A Mare
Pris fra kr. 689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie ved det friske, blå Adriaterhav i den italienske badeby Gatteo a Mare. Bo på Design Hotel Le Cinema inkl. morgenmad

Nyd nogle afslappende dage på en gylden, italiensk strand med Adriaterhavets bølgeskvulp som baggrundsmusik til jeres ferie-soundtrack. Gatteo a Mare er kendt for sin lange kystlinje, og her kan I på Design Hotel Le Cinema, vælge om I vil nyde morgenmad, halvpension eller helpension. Hotellet har dedikeret indretningen til 60'ernes og 80'ernes filmklassikere, hvor stjerner som Marilyn Monroe, Federico Fellini, Al Pacino hyldes... og fik vi nævnt, at stranden ligger 500 meter derfra? Kom med — Italiens blå bølger venter på jer!

Inklusive
 • Hotel Le Cinema Gatteo Mare: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad: (muligt at tilvælge halv- eller helpension i bookingprocessen)
Gatteo a Mare

Mellem de to større byer Ravenna og Rimini og tæt på Cesenaticos historiske centrum ligger badebyen Gatteo a Mare ud til Adriaterhavskysten. Byen er kendt for at være den rolige, rene og familievenlige badeby på Italiens østkyst, hvorfor dens motto også er "sjov og afslapning". Der er børnevenlige bølger, oplevelsesmuligheder for folk i alle aldre med underholdning og musik på stranden samt lokalt marked i byen hver mandag. Tag også på tur til de større byer, eller kryds Rubicon-floden, hvor I kan beundre bronzebusten af Julius Caesar. I Gatteo a Mare går oplevelser og afslapning langs havet hånd i hånd.

Design Hotel Le Cinema

 • Hotel
 • Gatteo A Mare, Italien
hotel

Det unikke Design Hotel Le Cinema ligger kun 500 meter fra havet og stranden, hvor I kan slappe af på liggestole i skyggen fra parasollerne. På hotellet kan I også nyde solen på solterrassen. Desuden tilbyder hotellet også et boblebad, en lounge med bar og cykeludlejning (afhængig af tilgængelighed), hvilket giver jer mulighed for at nå længere ud, når omgivelserne skal udforskes. I hotellets restaurant kan I nyde den inkluderede forplejning. Til morgen serverer restauranten en stor morgenmadsbuffet, og om aftenen er det muligt at nyde italienske lækkerier.

 • +1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet i stil, der sender tankerne hen på film tilbage fra 60'erne og 80'erne. Alle værelserne er udstyret med aircondition, minibar (mod gebyr), TV, værdiboks og delt balkon samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vores tips
 • Mærk historiens vingesus i Rimini

  Som den vigtigste historiske konstruktion, ligger Arch of Augustus i centrum af Rimini. Porten blev bygget i år 27 f.Kr. som en del af romerske Gaius Flaminius forsvar. I dag er porten stadig i fantastisk stand trods sin alder.

  Kunst & kultur Arch of Augustus Kunst & kultur
 • Oplev hele Italien på én dag

  Der er bare noget helt fascinerende over miniaturemodeller! Hos Italia in Miniatura kan I se smukke, detaljerede modeller af både berømte som lokale konstruktioner i Italien. Hele 200 miniaturemodeller er at finde her f.eks. Colosseum, det skæve tårn i Pisa og Katedralen i Firenze. Her vil både voksne og børn blive fascineret!

  Museum Italy in Miniature Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltider (kun ved tilvalg af halv- eller helpension)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Le Cinema . Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Le Cinema . TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

ugyldig

Almindelig rabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng til babyer mellem 0-2 år for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr for 10 € per værelse per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Forplejning

Ferien er inklusive morgenmad. I bookingprocessen har I mulighed for at tilvælge halvpension eller helpension, hvis I ønsker dette

Sted

Design Hotel Le Cinema ligger 500 m fra Adriaterhavet og stranden. Fra hotellet har I 2,2 km til parken Parco di Levante, 3,5 km til centrum af byen Cesenatico og 230 km til Venedig Lufthavn. Kører I fra Danmark, har I ca. 1.600 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 1.700 km fra København med færgen fra Gedser til Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice