• Med indkvartering

Sov i telt i tropiske Tropical Islands

 • Forlystelsespark
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Halbe
Pris fra kr. 429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Nyd de tyske palmer, sandstrande og varme vand i Tysklands tropiske paradis Tropical Islands inkl. overnatning i telt og morgenmad

Velkommen til Tropical Islands! Her kan I campere i troperne, nyde den enestående udsigt under en ballontur, udforske regnskovens hemmeligheder, slappe af ved den blå lagune eller suse ned ad Tysklands højeste vandrutsjebane. Tropical Islands er det ideelle sted for en fantastisk familieferie. Efter en dag fyldt med aktiviteter og hygge, kan I trække jer tilbage til jeres eget telt om aftenen og nyde en skøn tropenat. Så skynd jer at booke jeres ferie til troperne i Tyskland!

Inklusive
 • Tropical Islands: 1 eller 2 overnatninger
 • Med morgenmad: Muligt at tilvælge halvpension i bookingprocessen
Tropical Islands

Velkommen til Tropical Islands! I dette kæmpemæssige center, som er på størrelse med 8 fodboldbaner og overdækket af en enorm kuppel, finder I en helt anden verden. Tag en gåtur på Pacific Beach, tag på opdagelse i den tropiske regnskov, og nyd nogle afslappende timer i saunaen eller ved vandet. Året rundt er der en lufttemperatur på 26 grader, hvilket gør Tropical Islands til hele Europas tilflugtssted, når vejret ikke lever op til forventningerne. Se glæden i jeres børns øjne, når de kører med fuld fart ned af den 27 meter høje rutsjebane, når I sammen har bygget det flotteste sandslot, og når det er blevet tid til en is.

Spisning er intet problem, for uanset om I er til a la carte menu, moderne gastronomi eller bare har lyst til en hamburger med pommes frites — så er der mulighed for det hele! Tropical Islands byder på spisning for enhver smag.

Send trygt børnene ind på Tropino Børneklubs 4000 m² store legeområde, hvor de kan klatre i det gigantiske klatresystem, være kaptajn i Powerpaddler-basinet, afprøve de seje Mini Cars på gokartbanen, eller give sig i kast med de nye, seje Bumper Boats. Tropical Islands er et hit for alle børn og barnlige sjæle!

Tropical Islands

 • Hotel
 • Halbe, Tyskland
Room1

Troperne er tættere på, end I tror. Skjult under en gigantisk kuppel ligger det fantastiske Tropical Islands Resort med en størrelse på ca. 8 fodboldbaner og en helårstemperatur på 26 grader. Ferieparadiset Tropical Islands ligger lidt udenfor Berlin, og her venter jer hvide sandstrande og skønne temperaturer. Besøg regnskoven, byg sandslotte på sandstranden, og prøv den 27 meter høje vandrutsjebane. I indlogeres i selve Tropical Islands i, som er et absolut hit for hele familien, hvor I skal sove i telt i regnskovscampen.

 • +-4
Læs mere
Room1

2-personers telt

De hyggelige 2-personerstelte er lavet af stof og er beliggende i regnskoven i Tropical Islands. Teltene er udstyret med 2 enkeltmadrasser med puder og lette dyner. I skal selv medbringe lagen samt pude- og dynebetræk. I kan desuden benytte jer af områdets fælles bade- og toiletfaciliteter.

Room1

4-personers telt

4-personersteltene er placeret i regnskoven i Tropical Islands og er udstyret med enkeltmadrasser med puder og lette dyner. I skal selv medbringe lagen samt pude- og dynebetræk. I kan desuden benytte jer af områdets fælles bade- og toiletfaciliteter.

Room1

Premium 2-personers telt

De rummelige premium 2-personerstelte bygget op om en trækonstruktion og er indrettede med en dobbeltseng, puder og lette dyner samt opbevaringsområde. I skal selv medbringe lagen samt pude- og dynebetræk. I kan desuden benytte jer af områdets fælles bade- og toiletfaciliteter. Teltene ligger i regnskoven i Tropical Islands.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Sengelinned
 • Håndklæder
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 2 voksne per 2-personers telt
Min. 3 personer og maks. 4 voksne per 4-personers telt
Min. 2 personer og maks. 2 voksne per Premium 2-personers telt

Børnerabat

2-personers telt: Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 0-14 år: får 25% rabat per overnatning
4-personers telt: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-14 år: får 25% rabat per overnatning

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Teletene er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Sted

Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg i Tyskland mellem Berlin og Dresden. Turen til Tropical Islands er ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og 500 km fra København med færgen fra Gedser.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice