• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Azurblåt vand og strand ved Halikidiki

 • Solferie
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Central Macedonia
Pris fra kr. 1.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

På halvøen Halkidiki kan I slikke sol på de gyldne sandstrande og bade i det krystalklare vand: inkl. hotel, fly tur-retur, transfer & morgenmad

Halkidiki kan med rette kaldes et lille paradis! Halkidiki er en solbeskinnet halvø i vidunderlige Grækenland, der forkæler jer med et varieret landskab fyldt med skove og klipper, gyldne sandstrande og krystalklart vand samt historiske byer. I kan vælge at besøge regionens mange historiske kulturskatte, smage på friskfanget fisk i den hyggelige by Pefkohori eller bare dase på stranden - Halkidiki har simpelthen noget for enhver smag. I bor i byen Pefkohori på hotel Port Marina, eller et lignende hotel med samme standarder, der ligger tæt ved vandet. Skynd jer afsted til dette lille paradis, hvor alle dagene står på ren og skær nydelse.

Inklusive
 • Port Marina (eller tilsvarende): 4, 5, 6, 7, 8, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • En flaske vin på værelset ved ankomst
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Thessaloniki tur-retur
Det paradisiske Halkidiki

Halkidiki kan med rette kaldes et lille paradis! Halkidiki er en solbeskinnet halvø i vidunderlige Grækenland, der forkæler jer med et varieret landskab fyldt med skove og klipper, gyldne sandstrand, azurblåt vand og historiske byer. I kan vælge at besøge regionens mange historiske kulturskatte, smage på friskfanget fisk i den hyggelige by Pefkohori eller bare dase på stranden - Halkidiki har simpelthen noget for enhver smag. I bor på det 3-stjernede hotel Port Marina, der har swimmingpool og ligger tæt på vandet. Skynd jer afsted til dette lille paradis, hvor alle dagene står på ren og skær nydelse!

Hoteller

 • Hotel
 • Central Macedonia, Grækenland

I bor på det hyggelige hotel Port Marina, eller et ligende hotel med de samme standarder, i byen Pefkohori på den østlige del af Halkidiki. Alle hotellerne ligger tæt på gyldne strandpromenader, der er kendt for deres azurblå vand. Om morgen er der mulighed for at nyde jeres inkluderede morgenmadsbuffet.

To uger inden jeres afrejse vil I modtage informationer om, hvilket hotel I skal bo på under jeres ferie.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere

Dobbeltværelse med haveudsigt

3 voksne per værelse

I dette komfortable og lyse dobbeltværelse har I udsigt til hotellets have. Værelset har aircondition, køleskab, TV og altan. Badeværelset har badekar, hårtørrer og et makeup-spejl.

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

I dette komfortable og lyse dobbeltværelse har I havudsigt. Værelset har aircondition, køleskab, TV og altan. Badeværelset har badekar, hårtørrer og et makeup-spejl.

Vores tips
 • Rejs tilbage i menneskets udvikling

  Grotten giver et indblik tilbage i menneskeartens tidelige evolutionære historie for ca. 700.000 år siden. Et af højdepunkterne er Petralona-kraniet, der anses for at være det ældste hominide kranie, der findes, og som har gjort grotten internationalt berømt. Det var også her, de ældste levn fra de første indbyggere i Grækeland blev fundet!

  Attraktion Petralona-grotterne Attraktion
 • Gå i kirke ved strandkanten

  En skøn kystby, der forsyner områdets indbyggere med friskfanget fisk. Det er virkelig det værd at besøge byens kirke, der ligger helt ud til kysten og har flotte freskoer, som stammer tilbage fra det 16. århundrede.

  Kirke Nea Skioni Kirke
 • Græsk natur, når det er bedst

  Denne perle af en naturpark viser Grækenland fra sin bedste side. Den varierede natur — med eksotiske planter, abstrakte klippeformationer, høje træer og sletter — gør hvert syn man får til en ny oplevelse.

  Park Katafigio Agrias Zois Paliouri - Ag. Paraskevi Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 17 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med haveudsigt
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-7 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage information om hotellet i jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellerne ligger i byen Pefkohori tæt på naturparken Katafigio Agrias Zois Paliouri - Ag. Paraskevi. Hotellerne ligger ca. 100 km fra Thessaloniki lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice