Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol og strand ved Algarvekysten

 • Solferie
 • 5, 6, 7, 10, 11 eller 14 overnatninger
 • Tavira
Pris fra kr. 2.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning ved Algarvekysten på hotel Vila Galé Albacora inkl. morgenmad, fly tur-retur & transfer

Glæd jer til at dase på den østlige del af Algarvekystens uendelige, gyldne sandstrande ved den skjulte perle Tavira. I kan gå på opdagelse i byens spændende historie, indånde dens orientalske stemning eller nyde en pause langs byens flod, hvor fiskekutterne ligger til kaj, inden de sejler ud på det blå ocean. I bor 5-14 nætter på det moderne hotel Vila Galé Albacora, hvor I har fri adgang til hotellets inden- og udendørs pools samt spaområde. Så hop på flyet for Tavira og Algarvekysten venter på jer!

Inklusive
 • Hotel Vila Galé Albacora: 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Faro tur-retur
Velkommen til Tavira!

Sæt kursen mod Algarvekysten i det sydlige Portugal, hvor I omkring 40 km fra Faro finder den endnu ukendte perle Tavira. Området var tidligere besat af arabere, hvilket ses tydeligt i dag, hvor byens arkitektur er kendetegnet ved dens mellemøstlige stil, hvilket giver en helt særlig orientalsk stemning i byen. En perfekt dag i byen kan starte ud med en gåtur langs Gilão-flodens maleriske breder og de farverige, kringlede gader. Få jer et hvil, mens I spiser frokost på en af byens hyggelige restauranter eller caféer. Afslut med et besøg i den idylliske have Jardim do Coreto, der med sin musikpavillion er byens midtpunkt i sommermånederne, hvor der regelmæssigt er masser af underholdning. Trænger I til en dag med solbadning ved havet, skal I ikke langt væk fra byen, før I bliver mødt af skønne, gyldne sandstrande. Tavira har alt, hvad et feriehungrende hjerte kan begære, så skynd jer at opleve det, før alle andre opdager, hvor skøn byen er. Velkommen til Tavira!

Hotel Vila Galé Albacora****

 • Hotel
 • Tavira, Portugal
Hotel Vila Galé Albacora exterior

Hotel Vila Galé Albacora ligger ca. 3,5 km fra centrum af byen Tavira og tæt på naturparken Ria Formosa. Tager I et smut med færgen, ankommer I til den gyldne strand Praia da Ilha de Tavira. Hotellet har 2 barer og 2 restauranter, hvor I kan nyde forfriskende drinks og smage friskfangede fisk. Der er også et spaområde med indendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad, hvor I kan slappe af og genoplade batterierne. Ved den udendørs swimmingpool og i den smukke have kan I nyde de vidunderlige temperaturer og den strålende sol.

 • +10
Læs mere
Hotel Vila Galé Albacora standard room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I det komfortable dobbeltværelse finder I aircondition, TV, WiFi, minibar (mod gebyr) og værdiskab (mod gebyr). Badeværelset har badekar, hårtørrer og et makeup-spejl.

Hotel Vila Galé Albacora standard room

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

I det komfortable dobbeltværelse kan i nyde udsigten ud over floden Gilão, der løber igennem Travira. På værelset har I aircondition, TV, WiFi, minibar (mod betaling) og værdiskab (mod betaling). Badeværelset har badekar, hårtørrer og et makeup-spejl.

Vores tips
 • Gå på opdagelse i slotsruinerne

  Sørg for at besøge det flotte slotmonoment, Castelo de Tavira. Dets slotsmurer er utroligt velbevarede, og I kan tage en pause i slottets eksotiske have. I kan også bestige et af borgens tårne og nyde den flotte udsigt over Tavira herfra.

  Slot Castelo de Tavira Slot
 • En kirke der skinner i øjene

  Centralt i byen finder I kirken Igreja Nossa Senhora do Carmo. På vej op af kirkegulvets røde løber skinner den forgyldte altertavle en i øjnene, alt imens kirkegængernes hviskende stemmer fylder kirken på grund af dens imponerende højde. Udvendigt er kirkens orientalske arkitektur et vidnesbyrd om den tidligere besættelse af araberne i området.

  Kirke Igreja Nossa Senhora do Carmo Kirke
 • Nyd eksotisk natur

  60 km fra Tavira finder I naturparken Vale do Guadiana, hvor I kan nyde parkens oliventræer og eksotiske planter. Den enorme, livsgivende flod Guadiana løber centralt i parken, hvor den munder ud i vandfaldet Pulo do Lobo (Ulvespringet).

  Park Parque Natural do Vale do Guadiana (Sede) Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 30% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Spaområde og swimmingpool

Det er gratis at benytte hotellets inden- og udendørs swimmingpools mellem kl. 09.00-20.00 samt hotellets spaområde iklædt badetøj.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavn og hotel

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet
I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Forplejning

Tilbuddet er inklusiv morgenmad. Ønsker I halvpension er dette muligt at tilkøbe i bookingprocessen

Sted

Hotel Vila Galé Albacora ligger ca. 3,5 km fra centrum af byen Tavira og tæt på naturparken Ria Formosa. Hotellet ligger ca. 45 km fra Faro Lufthavn, og tager I et smut med færgen fra hotellet, vil I være på den gyldne strand Praia da Ilha de Tavira.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice