• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev kulinariske Portugal inkl. lejebil

 • Solferie
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Santiago do Cacém
Pris fra kr. 4.789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Udforsk Portugal med lejebil, og forkæl smagssansen med kulinariske oplevelser, mens I bor på Santiago Hotel med halvpension, madkursus & fly

Elsker I mad og specielt sydeuropæiske retter, så kom med til Portugal, og lad jer fordybe i landets kulinariske traditioner. Bo på Santiago Hotel Cooking & Nature, hvor I udover en dejlig morgenmad og skøn aftensmad også får lov til at besøge kokken i køkkenet. Her kan I indhøste opskrifter på lækre portugisiske retter, mens I får en hyggelig snak om traditioner, vine og smagsindtryk. Når I ikke står I køkkenet, svømmer i poolen eller slapper af, har I jeres egen lejebil, så I har friheden til at køre ud og opleve alt det, som Portugal har at byde på.

Inklusive
 • Santiago Hotel Cooking & Nature: 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension
 • Adgang til hotellets swimmingpool
 • Fri brug af hotellets fitnessrum
 • Madkursus hos hotellets kok (husk at tilmelde jer kurset ved ankomst)
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Lissabon tur-retur
Setúbal-regionen

Byen Santiago do Cacém ligger i Setúbal-regionen ud til Portugals vestkyst. Med næsten 30.000 indbyggere er byen ca. på størrelse med Hillerød og er en fredelig by, der er rig på historie helt tilbage fra romertiden — så alligevel ikke helt som Hillerød. I romertiden var Santiago do Cacém en vigtig by på ruten mellem Lissabon og Algarve, og intet besøg i denne region ville være fuldstændig uden en tur til de nærliggende ruiner Miróbriga. Fordyb jer også i historien gennem Portugals kulinariske traditioner — prøv for eksempel pølsen Alheira, som blev kreeret af jøderne tilbage i 1498. Smag også friske fiskeretter som Tamboril, Bacalhau, Cataplana eller Polvo à Lagareiro. Her finder I nye oplevelser for enhver smag!

Santiago Hotel Cooking & Nature****

 • Hotel
 • Santiago do Cacém, Portugal
Pool 2

Det 4-stjernede Santiago Hotel Cooking & Nature er mere end bare et hotel. Her er der fokus på den portugisiske, kulinariske oplevelse under de lune himmelstrøg. Hotellet inviterer jer ind i køkkenet, hvor I får mulighed for at tilegne jer ny viden om traditionel portugisisk madlavning fra hotellets kok. Desuden tilbyder hotellet også en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller samt restauranten À Terra. Af større byer ligger Setúbal 110 km fra hotellet, Beja ca. 80 km derfra, og samtidig er I også 14 km fra naturreservatet, 18 km fra havet og 130 km fra Lagos på sydkysten.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 24 m² store og er indrettet i en lys og hyggelig stil. Værelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, telefon, elkedel og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Byens slot

  Stop gerne ved det lokale turistkontor for at hente en brochure om slottet med kirken, og gå da rundt langs slottes mure, og nyd den fantastiske udsigt. Nu I er her, tag også et kig ind i kirken, der gemmer på historiske hemmeligheder.

  Slot Castle of Santiago do Cacém Slot
 • Mad med Michelin

  I Lissabon kan I nyde mad i topklassen, for byen har hele 7 Michelin-restauranter — heriblandt den 2-stjernede Belcanto med chefkokken Jose Avillez ved roret. Nyd Avillez' prisvindende menu i historiske omgivelser, og som han selv siger: "Hver tallerken fortæller en historie og vækker følelserne hos dem, der er villige til at prøve det."

  Restaurant Belcanto Restaurant
 • Spis blandt lokale

  Spis blandt de lokale på restaurant O Batareo i byen Setúbal. Spis en friskfanget, grillet fisk, og skyld efter med en dejlig kold øl, alt imens I nyder den hyggelige atmosfære og gode betjening.

  Restaurant O Batareo Restaurant
 • Nyd smuk kyst og natur

  I området Porto Covo og den lille kystby Praia Grande de Porto Covo, ca. 16 km syd for Sines, kan I opleve nogle helt fantastiske strande og kyststrækninger som Vicentine Coast. Men husk også at tage tid til at besøge områdets smukke naturpark.

  Landsby Porto Covo Landsby
Madkursus

Hver dag inviterer hotellet jer ind i køkkenet, hvor I får mulighed for at lære kokkens tricks og opskrifter på traditionel portugisik mad af friske og lokale råvarer. Når I ankommer på hotellet, kan I tilmelde jer madkurserne på de dage, der passer jer bedst. Hver dag er der nye opskrifter, så det gælder bare om at suge til jer af alle de kulinariske herligheder!

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Fiat Punto, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Eventuelle told-, vej- og broafgifter
 • Brændstof til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 06:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Med TravelBird får I fri adgang til hotellets swimmingpool

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Santiago Hotel Cooking & Nature ligger i landsbyen Santiago do Cacém 14 km fra naturreservatet og 18 km fra havet. Fra Lissabon Lufthavn er der ca. 140 km til hotellet. Af større byer er der 110 km til Setúbal, 80 km til Beja og 130 km til Lagos på sydkysten.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice