Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Dubais majestætiske herligheder

 • Solferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Dubai
Pris fra kr. 10.129,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev det luksuriøse 5-stjernede hotel Atlantis The Palm på palmeøen, Jumeira Palms, i Dubai i 3-7 nætter med halvpension, transfer & fly tur-retur

Velkommen til den majestætiske by Dubai, der tilbyder hvide sandstrande, verdens største bygninger, et shoppingparadis af diamanter og unikke oplevelser. Oplev jeres eget tusind og en nats eventyr på den palmeformede halvø Jumeira Palm, udforsk den mystiske historie om den sunkne ø Atlantis, og få fantastiske oplevelser på det verdensberømte luksushotel Atlantis The Palm. Rejs afsted mod mindeværdige oplevelser, hvor selv de mindste øjeblikke er fulde af magi!

Inklusive
 • Atlantis The Palm: 3, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med halvpension
 • Transfer mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Gratis adgang til Aquaventure Water Park
 • Fri adgang til The Lost Chambers Aquarium
 • Fly fra København, Hamborg til Dubai tur-retur
Tilvalg
 • Økensafari
 • Middag til vands
 • Guidet tur i Dubai (min. 2 personer)
Velkommen til Dubai

Stor, større, Dubai! Velkommen til De Forenede Arabiske Emiraters overdådige paradis, som byder på alt fra farverige markeder til moderne skyskrabere. Her har en enorm rigdom og kreativ byplanlægning udviklet en by, der blandt andet kan prale af verdens højeste bygning Burj Khalifa, verdens største naturlige blomsterhave The Miracle Garden, indendørs skiløb, udsøgte indkøbscentre, restauranter i verdensklasse, sofistikerede natklubber og barer og meget, meget mere! Denne ørkenperle skiller sig ud fra resten af verden, og I vil helt sikkert opleve en anderledes og fascinerende kombination af kultur, traditioner og moderne byliv. Dubais mange kontraster gør byen til et helt unikt sted, og i dag er området en velbesøgt oase for såvel rige sheiker som børnefamilier.

Atlantis The Palm*****

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
landscape3

Det 5-stjernede hotel Atlantis The Palm er et af Dubais mest berømte hoteller, der byder på fantastiske og luksuriøse øjeblikke. Med den bedste placering på den plameformede halvø Palm Jumeiraha, ligger hotellet lige ned til stranden og det storslåede Aquaventure Water Park, hvor I kan få den ultimative badeferie. I hotellets restauranter vil I morgen og aften få serveret lækre retter, og lige meget, hvad I skulle ønske, finder I helt sikkert det rigtige i en af hotellets 20 forskellige restauranter. Her kan I spise på Japans verdensberømte restaurant Nobu, tilbringe skønne øjeblikke i en gastropub, som ejes af Gordon Ramsay, eller spise i Giorgio Locatell's italienske restaurant. Valget er svært, men derfor har I heldigvis mulighed for at nyde hver middag på en ny restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Deluxe room 2

Deluxe dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I deluxe dobbeltværelserne fortsætter hotellets elegance med smukke og hyggelige arabiske detaljer. Dobbeltværelserne er ca. 45 m² store, og er udstyret med en altan, kingsize-seng eller to queensize-senge, TV og minibar (mod gebyr). Det rummelige badeværelse har bruser og et walk-in badekar.

deluxe Ocean room

Deluxe dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

I deluxe dobbeltværelserne fortsætter hotellets elegance med en smuk og hyggelig arabiske indretning. Værelserne er ca. 45 m² store og er udstyret med altan, hvorfra I kan beundre den spektakulære udsigt over den Persiske Bugt og nyde solnedgangen. Deluxe dobbeltværelserne med havudsigt har en kingsize-seng eller to queensize-senge, TV og minibar (mod gebyr). Det rummelige badeværelse har en bruser og et walk-in badekar.

Vores tips
 • Verdens højeste bygning

  Med sine 828 meters højde og 160 etager, har Burj Khalifa slået rekorden som verdens højeste bygning. Bygningen er en af de højste observationspladser i verden, og har en af de højeste og hurtigste elevatorservicer i verden! Burj Khailfa er bare STØRST!

  Attraktion Burj Khalifa Attraktion
 • Et vandland langt ud over det sædvanlige!

  17 hektar vandland med rutsjebaner, swimmingpools og aktiviteter — det er bare størst! Aquaventure Waterpark er det bedste vandland i Mellemøsten og ligger på Jumeira Palm i de mest spektakulære omgivelser omringet af havet.

  Aktivitet Aquaventure Waterpark Aktivitet
 • Ruinerne af mystiske Atlantis

  Udforsk ruinerne af den mystiske Atlantis-ø, der efter tusinder af år endelig er kommet frem i dagens lys. Kom med ned til eventyret under havets overflade, hvor I kan se det fascinerende liv under vandet med tropefisk, koraler og ruiner. Akvariet har mere end 65.000 forskellige undervandsdyr.

  Aktivitet The Lost Chambers Aquarium Aktivitet
Valgfri udflugter

Nyd ferien fuldt ud! Ønsker I flere oplevelser, kan I vælge en eller flere valgfrie udflugter i bookingprocessen.

Økensafari: Tilbring en unik eftermiddag i en ørken af ​​gyldne sandklitter, kameler, beduinlejre og SUV'er. Med denne udflugt får I 5 til 6 timer i ørkenens hjerte, og I kan nyde en grillmiddag under den stjerneklare himmel.

Middag til vands: Få en mindeværdig og afslappende aften på vandet i et traditionelt arabisk sejlskib. Nyd lækre delikatesser, og beundr fantastiske Dubai fra vandsiden. Sejlturen tager 2 timer.

Guidet tur i Dubai (for min. 2 personer): Oplev Dubais mange ansigter under denne lærerige tur. I løbet af 4 til 5 timer besøger I Dubais mest berømte seværdigheder. Turen finder sted mandag, onsdag og lørdag.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 33 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer under middagene
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per Deluxe dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Tilbuddet inkluderer morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer. I kan vælge mellem 2 restauranter, Kaleidoscope og Saffron, når I skal spise morgenmad. Til aften kan I vælge mellem hotellets i alt 20 forskellige restauranter. I vælge mellem alt fra pizza, sushi, burgere, pasta og vegetariske retter til traditionelle retter fra de forskellige asiatiske køkkener samt det europæiske køkken. På nogle af restauranterne serveres maden i buffet-form, andre som 3-retters menuer eller a la carte.

Bemærk venligst, at nogle restauranter kræver et tillægsgebyr. Tillægsgebyret per voksen er mellem 130 til 700 DKK og for børn ligger det mellem 70 til 270 DKK (afhængigt af restauranten)

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Atlantis The Palm er beliggende ude i spidsen af den palmeformede halvø Jumeira Palms i Dubai. Fra hotellet er der 180 m til den Persiske Bugt, ca. 200 m til Aquaventure Water Park og ca. 40 km til Dubai Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice