Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Stilfuld storbyferie til Milano

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Milano
Pris fra kr. 1.749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på stilfuld storbyferie i Milano på det 4-stjernede Hotel Hilton Garden Inn Milan North inkl. morgenmad og fly tur-retur

Milano — byen, som er kendt for shopping, kunst og ægte, italiensk atmosfære. Oplev denne skønne storby, og gå på opdagelse blandt byens historiske og kulturelle seværdigheder. I bor på det 4-stjernede Hotel Hilton Garden Inn Milan North, hvor I får serveret morgenmad hver dag, inden den står på skønne oplevelser og museumsbesøg i den stilfulde storby. Modemetropolen lægger desuden op til masser af shopping, så sørg for at pakke let, så der er plads i kufferten til jeres indkøb på hjemturen!

Inklusive
 • Hotel Hilton Garden Inn Milan North: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Sen check-ud indtil kl. 13.00
 • Fly fra Billund, København eller Hamborg til Bergamo eller Milano Malpensa tur-retur
Milano

Turen går til Milano! I Italiens næststørste by finder I ikke blot en fascinerende historie og et væld af arkitektoniske mesterværker, men også masser af shoppingmuligheder og et sprudlende byliv — Milano er nemlig Italiens absolutte centrum for mode og design. Gå på shopping i byens berømte modedistrikt, smag på det norditalienske køkken på en af de mange hyggelige restauranter og caféer, og besøg det spændende designmuseum Triennale di Milano. Milano byder også på kulturelle oplevelser, som I sent vil glemme. Besøg for eksempel operahuset La Scala og det imponerende middelalderslot Castello Sforzesco, der i dag er hjemsted for flere spændende museer. Og så skal I selvfølgelig også lægge vejen forbi den smukke gotiske domkirke på Piazza del Duomo, der ovenikøbet er Italiens største med plads til hele 40.000 mennesker! Benvenuti a Milano!

Hotel Hilton Garden Inn Milan North****

 • Hotel
 • Milano, Italien
Classic Double

Som navnet antyder ligger det 4-stjernede Hotel Hilton Garden Inn Milan North i den nordlige del af byen. Hotellet ligger 180 meter fra metrostationen Villa San Giovanni, så det er let og praktisk at komme rundt til alle Milanos seværdigheder. Hotel Hilton Garden Inn Milan North byder jer velkomne ind i sine stilfulde og minimalistiske omgivelser, hvor I blandt andet finder en lobby, fitnessrum med udsigt ud over byen og et mini-supermarked, som er åbent 24 timer i døgnet. Restauranten serverer dejlig italiensk mad såvel som internationale retter samt en fantastisk morgenmadsbuffet. Afslut dagen med et glas vin eller en kølig drik i hotellets Garden Bar.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Classic Double

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres lyse dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng, fladskærms-TV, minibar (mod gebyr), te- og kaffe-faciliteter, værdiboks og aircondition. Badeværelset har badekar eller bruser og hårtørrer. Ligesom på resten af hotellet har I gratis WiFi på værelset.

Vores tips
Se kort
 • Milanos domkirke

  I må ikke gå glip af et besøg til den fortryllende marmorbygning på Piazza del Duomo. Byens vartegn er den tredjestørste kirke i verden, næstefter Peterskirken og Katedralen i Sevilla. Det tog da også næsten 500 år at bygge Duomo Milano, og selv i dag drager folk til byen fra nær og fjern for at opleve denne unikke bygning.

  Kirke Duomo Milano Kirke
 • Stuk, ornamenter og marmorgulve

  På Piazza del Duomo ligger et af de smukkeste indkøbscentre i Europa. Indgangen danner en triumfbue, og i midten ser I op i en smuk glaskuppel. Her kan I slentre forbi berømte butikker som Prada, Versace eller Gucci og nyde den livlige atmosfære.

  Butik Galleria Vittorio Emanuele ll Butik
 • Milanos jetsetter-bar

  Den ultra enkle indretning med mørke parketgulve og marmorborde giver baren en ægte storbyatmosfære. Baren ligger på en af de populæreste adresser i Milano - og det er ikke kun på grund af udsigten til Porta Nuova-distriktet!

  Bar 11rooftop Bar

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 37 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 769,- - kr. 1.375,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Flyver I til Milano Malpensa Lufthavn, kan I tage toget XP2 mod Milano Centrale, og herefter tage bus 81 mod Sesto Marelli Mm. Stå af på Villa San Giovanni M1, og gå 240 meter til hotellet. Turen tager ca. 1 time og 45 minutter.

Ankommer I til Bergamo Lufthavn, kan I tage bussen Orioshuttle til Milano Stazione Centrale. Skift her til metrolinje 2 mod Cascina Gobba, og stå af på Loreto. Her skifter I til metrolinje 1 mod Sesto 1 Maggio Fs, og står af på Villa San Giovanni. Herfra kan I gå 180 meter til hotellet. Turen tager ca. 1,5 time

Sted

Hotel Hilton Garden Inn Milan North ligger i Milanos nordlige del, kun 180 meter fra metrostationen Villa San Giovanni. Fra Milano Malpensa Lufthavn er der 54 km til hotellet og fra Bergamo Lufthavn ca. 46 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice