• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Madrid med billet til Pradomuseet

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 919,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Udforsk den spanske hovedstad fra det centralt beliggende JC Rooms Chueca med morgenmad, billet til Pradomuseet, 2-timers guidet bytur & fly tur-retur

Hvis der én storby i Europa, hvor I for alvor kan fordybe jer i byens kultur, så er det i Madrid! Spaniens hovedstad vrimler med historiske pladser, snesevis af interessante museer og charmerende parker. Fra jeres centrale hotel har I det bedste udgangspunkt for at udforske byen. I kommer blandt andet på besøg i et af verdens største og mest uvurderlige kunstmuseer, Pradomuseet, hvor I kan se imponerende værker, som spænder fra det 14. til det 19. århundrede. Og det stopper ikke her, for under jeres ophold kan I nemlig også tage med på en 2-timers guidet byvandring, hvor jeres guide vil vise jer nogle af de smukkeste steder i den spanske hovedstad. Hvad siger I, vamos a Madrid?

Inklusive
 • JC Rooms Chueca: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
 • Billet til Pradomuseet
 • 2 timers guidet byvandring (tilgængelig hver dag)
 • Gratis cocktail på Café Larios eller Casino Gran Vía (1 per person per ophold)
 • Gratis minibar (vand og sodavand) på hotelværelset
Madrid

Spaniens hovedstad og største by er en delikat oplevelse for alle sanser. Den drøner derudaf med en metropols fart, men tilbyder samtidig åndehuller som for eksempel den noble park Parque del Buen Retiro. Her kan I også leje en båd og sejle rundt på den inddæmmede sø midt i alt det grønne. Teleférico er navnet på kabelbanen, der svæver over byen, og som udover at give et billede af, hvor stor og skøn Madrid er, også kan være transportmidlet hen til det enorme grønne område Casa de Campo eller forlystelsesparken Parque de Atracciones. Om søndagen er der liv og glade dage samt håndlavede sandaler og marionetdukker på markedet El Rastro, og hvis I er mere til traditionel shopping, finder I det under træerne på gaden Calle Fuencarral. Kongepaladset Palacio Real er sammen med Pradomuseet et trækplaster uden lige, men lige så berømt er det spanske køkken og tapasretterne. Så smagfuldt og lækkert, at det er en attraktion i sig selv!

JC Rooms Chueca

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
JC Rooms Chueca - Corridors

JC Rooms Chueca åbnede i september 2017 og ligger i hjertet af den trendy bydel Chueca. Her finder I masser af alternative modebutikker, restauranter og pubber. Hotellets moderne og farverige indretning afspejler områdets kulørte karakter og byder på en 24-timers åben reception og bagageopbevaring.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
JC Rooms Chueca - Single

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er ca. 15 m² store og er indrettet i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har en enkeltseng, TV, aircondition, telefon og minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

JC Rooms Chueca - Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De ca. 15 m² store dobbeltværelser er indrettet i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

JC Rooms Chueca - Superior

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er ca. 20 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, aircondition, telefon og minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

JC Rooms Chueca - Triple

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne er indrettet i forskellige, europæiske temaer og er ca. 16 m² store. Hvert værelse har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

JC Rooms Chueca - Quadruple

4-personersværelse

4 voksne per værelse

De temaindrettede 4-personersværelserne er ca. 20 m² store og har to dobbeltsenge eller 4 enkeltsenge, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Et museum i verdensklasse

  Med en samling på 5.000 internationale kunstværker er dette museum på listen over et af verdens mest betydningsfulde kunstmuseer. Her kan I se værker af de store spanske mestre som for eksempel El Greco, Francisco Goya og Pablo Picasso, samt værker af internationale malere som Rembrandt, Rafael og Rubens.

  Museum Museo Nacional del Prado Museum
 • Kunstelskere, se her!

  I dette hippe kvarter finder I en række kunstgallerier. Stilarterne i gallerierne spænder fra samtidskunst og avantgarde, kunst fra det 20. århundrede og meget mere. I finder værker af både nye og kendte kunstnere, i flere forskellige priskategorier. Hvem ved, måske bliver det jer, som opdager den næste store kunstner?

  Kunst & kultur Barrio de Salamanca Kunst & kultur
 • Kultur i Palacio de Cibeles

  I det imponerende hvide Cibeles-palads finder I mere end bare byens rådhus! CentroCentro er nemlig også et kulturcenter, hvor I kan stifte bekendtskab med byens kulturprogram, beundre den flotte arkitektur eller spise en bid mad i en af de to restauranter.

  Krydse af CentroCentro Palacio de Cibeles Krydse af

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse
Maks. 3 personer per 3-personersværelse
Maks. 4 personer per 4-personersværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Billet til Pradomuseet

I modtager jeres billetter til Pradomuseet på e-mail. Billetten er gyldig på dag 2 af jeres ophold, og kan indløses i hele museets åbningstid. Udskriv venligst billetten, og medbring den til Pradomuseet. Transport til og fra museet er ikke inkluderet

Byvandring

I aftaler med receptionen på hotellet ved ankomst, hvornår I ønsker at deltage i byvandringen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Vælger I at rejse med offentlig transport fra lufthavnen til hotellet, kan I tage metro nr. 8 til Nuevos Ministerios. Herfra tager I sporvogn C3 mod El Escorial-Chamartín-Atocha-AranjuezAranjuez til Sol, hvorfra I har ca. 700 m til hotellet

Sted

JC Rooms Chueca ligger ca. 200 m fra den nærmeste metrostation. Hotellet ligger ca. 15 km fra Madrid-Barajas Adolfo Suárez Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice