• Med indkvartering

Italiensk luksus og wellness på 5* resort

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Torgiano
Pris fra kr. 1.099,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 18 gange

Italiensk luksus og wellness på det 5-stjernede Le Tre Vaselle Resort & Spa i naturskønne Umbrien inkl. morgenmad og adgang til wellnessområde

Nyd de italienske himmelstrøg med en god bog på liggestolen, og tag en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, mens I bor på det 5-stjernede Le Tre Vaselle Resort & Spa. Resortet sørger for, at I kan starte dagen med morgenmad, og vil I gerne kunne nyde ekstra af den italienske gourmet-forplejningen fra hotellets restaurant Le Melograne, kan I tilvælge halvpension eller helpension i bookingprocessen. Slap fuldstændig af i hotellets wellnessområde, nyd olivenlunden i baghaven, eller tag på opdagelse i Umbriens romerske kulturarv. Benvenuto in Italia!

Inklusive
 • Le Tre Vaselle Resort & Spa: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad: (muligt at tilvælge halv- eller helpension i bookingprocessen)
 • Opgradering til superior dobbeltværelse
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Velkomstdrink
 • 10 % rabat på hotellets vin-terapi i wellnessområdet
Umbrien og Trasimenosøen

Vidunderlig natur, maleriske historiske byer, fremragende vine og lækker lokal gastronomi – Umbrien har det hele! Regionen ligger i hjertet af Italien og råder over Trasimenosøen, der er en af landets største søer. Søen er omgivet af lavtliggende landskaber og bjerge med olivenlunde. Her er der gode muligheder for at vandre eller cykle ved vandet. Besøg slottet Castiglione del Lago, eller se ruinerne af borgen Zocco. Den historiske by Assisi er et must på enhver tur til Umbrien. Byen er især kendt for den hellige Frans af Assisi, der har grundlagt Franciskanerordenen. Besøg også kirken Basilica di San Francesco, se udgravningerne af det romerske forum, og oplev middelalderborgen Rocca Maggiore.

Le Tre Vaselle Resort & Spa*****

 • Hotel
 • Torgiano, Italien
Restaurant

Le Tre Vaselle Resort & Spa er et unikt, 5-stjernet resort i den italienske Umbrien-region. Resortets store areal på over 10.000 m² strækker sig fra det historiske centrum af Torgiano og op til parken fuld af oliventræer. Resortet råder over 52 elegante værelser indrettet i rolige farver, en vinbar, poolbar og restauranten Le Melograne, der serverer gourmetmad både inde ved pejsen og ude på terrassen. Yderligere tilbyder resortet også et wellnessområde med hammam, vinterapi og massager (mod betaling) samt en indendørs og udendørs swimmingpool, hvor I rigtig kan slappe af.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Bedroom

Superior dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Hotellet har 18 superior dobbeltværelser, der er indrettet i en elegant stil, og som er 30-34 m² store. Værelserne er indrettet med en king-size seng, værdiboks, gratis WiFi, TV, aircondition og minibar (mod gebyr). Det private badeværelse har bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Lago Trasimeno

  Lago Trasimeno ligger vest for Perugia og byder på adskillige vandre- og cykelruter. I kan også finde udlejningsteder af kajakker eller kanoer, og en bådtur til øen Isola Maggiore er absolut umagen værd.

  Attraktion Lago Trasimeno Attraktion
 • Umbriens hovedstad

  Udover at være en yderst hyggelig og malerisk by er Perugia hovedstaden i Umbrien. Start ved et af byens vartegn det gamle fort Rocca Paolina, og gå langs Corso Vannucci til byens hjerte torvet Piazza IV Novembre. Gå også ned ad den tidligere viadukt Via dell’acquedotto, bygget fra 1254-1280... Og så er maden i Perugia altså også farlig god!

  Landsby Perugia Landsby
 • Romersk viadukt

  Denne romerske viadukt forbinder til den nederste og øverste del af byen i Perugia. På turen kan I opleve en smuk udsigt over byen, piazza grimana og byens universitet.

  Attraktion Via dell'Acquedotto Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner HOTEL SELLING SRL. Du indgår derfor direkte aftale med HOTEL SELLING SRL. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Superior dobbeltværelse: Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
en tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Superior dobbeltværelse: Baseret på min. 3 fuldtbetalende personer:
Rabat ved fjerde gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Resortet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 20 € per nat (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på resortet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Rejsen er inklusive morgenmad, men i bookingprocessen er det muligt at tilkøbe halvpension eller helpension, hvis I hellere ønsker dette

Sted

Le Tre Vaselle Resort & Spa ligger i byen Torgiano i den italienske Umbrien-region. Ca. 200 m fra resortet løber floden Tiberen, og på en køretur har I 16 km til den større by Perugia og 165 km til Rom. Kører I fra Danmark, er der ca. 1.715 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice