Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ud i naturen i de italienske Dolomitter

 • Solferie
 • Obereggen
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk de italienske Dolomitters robuste natur enten til fods eller på cykel fra det 4-stjernede Sporthotel Obereggen inkl. halvpension og wellness

Tag med på en ferie til de sydtyrolske Dolomitter, og opdag alle naturens hemmeligheder. De UNESCO-listede Dolomitter er en af de mest fantastiske bjergkæder i verden og er et sandt drømmelandskab med slående bjergtoppe, frodige dale og skjulte søer. Tilbring jeres dage her med vandre- eller cykelture gennem de dybe dale og skarpe bjergplateauer, akkompagneret af sprød bjergluft og den italienske sommersol. Nyd godt af den inkluderede halvpension, tilbring rolige eftermiddage i hotellets wellnessafdeling, og afslut dagen med et godt glas vin til solnedgangen over de imponerende landskaber. Vandrere, klatrere og cyklister — tag hermed et skridt ind i et ægte naturparadis!

Inklusive
 • Med halvpension
Trentino og Dolomitterne

Høje tinder, dybe dale og idylliske bjergsøer — Dolomitterne i den italienske provins Trentino er det perfekte rejsemål for en uforglemmelig naturferie! Her er der virkelig noget for alle aldre og lyster: Nyd udsigten på en fredfyldt vandretur på en af de mange gode vandreruter, prøv kræfter med mountainbiking, eller gå på opdagelse i en af provinsens tre frodige og grønne naturparker. Tag for eksempel en tur til den smukke Fassa-dal, der er kendt for sin helt særlige kultur og sine mange levn fra fortiden, blandt andet flere forter fra 1. Verdenskrig. Uanset om I er til natur eller historie, har Trentino masser at byde på.

Sporthotel Obereggen****

 • Hotel
 • Obereggen, Italien
SPORTHOTEL_OBEREGGEN - Exterior

Velkommen til Obereggen, en lille landsby i Sydtyrol. Her ligger det 4-stjernede Sporthotel Obereggen omgivet af en fascinerende panoramaudsigt til Dolomitterne og med en beliggenhed på 1.550 meter over havets overflade. Sæt jer på terrassen, og nyd en drink på en liggestol med udsigt over bjergene, eller hop en tur i boblebadet i wellnessafdelingen. Fordelt over et areal på 600 m² kan I i wellnessafdelingen også slappe af i de forskellige saunaer, i den infrarøde kabine, i dampbadet eller svømme i. Også det kulinariske er der sørget for! Under mottoet "Mare e Monti" er det traditionelle bjergkøkken kombineret med elementer fra middelhavsområdet. Vinen kommer fra områdets egen vingård Kurtasch, og der serveres også en ægte italiensk kop kaffe.

 • +8
Læs mere
SPORTHOTEL_OBEREGGEN

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er på ca. 25 m² og har en dobbeltseng og en ekstra seng, satellit-TV, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), skrivebord, sofa samt en altan eller terrasse med siddepladser. Badeværelset har badekar eller bruser og hårtørrer. I har også gratis badekåber og tøfler. En værdiboks kan bestilles i receptionen (mod gebyr).

SPORTHOTEL_OBEREGGEN JS2

Junior suite

Junior suiten er 32-45 m² stor og ligger fordelt på to etager. Ovenpå finder I et soveværelse med en dobbeltseng, og nedenunder har I en opholdsstue med satellit-TV, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), skrivebord, sofa og en altan eller terrasse med siddepladser. Sofaen i stuen er en sovesofa, der passer til to personer. Junior suitens badeværelse har badekar eller bruser, hårtørrer samt gratis badekåber og tøfler. En værdiboks kan bestilles i receptionen (mod gebyr).

Vores tips
 • En smeltedigel af middelhavskultur og alpestil

  Universitetsbyen Bolzano ligger i den tysk-italienske del af Sydtyrol. I århundreder har Bolzano været det privilegerede centrum for kommercielle udvekslinger mellem Italien og Tyskland. Spadser gennem de snoede gader i den gamle bydel, og oplev, hvordan byen er en smeltedigel af historiske og kunstneriske skatte fra to kulturer.

  Landsby Bolzano Landsby
 • Vandretur gennem millioner års historie

  Sæt kurs mod Aldein og den UNESCO-listede geopark Bletterbach, hvor I starter en vandretur gennem den flere million år gamle bjergkløft Bletterbach — også kendt som 'Sydtyrols Grand Canyon'. Kløften er som en åben bog, hvor forskere, vandrere og naturelskende familier med børn kan opleve mere end 40 millioner års geologisk historie.

  Aktivitet Geoparc Bletterbach Aktivitet
 • En sø i højden

  Lago di Favogna er en lille alpe-sø placeret på et plateauet i en højde af 1034 m på Favogna-bjerget tæt på byen Magre. Siden 1977 har søen og det omkringliggende område været et beskyttet levested for planter og dyr.

  Udsigtspost Lago di Favogna Udsigtspost
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 16 DKK per person over 14 år per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 2 babyer op til 2 år per Junior suite

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

ugyldig

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Følgende er inkluderet i halvpension:
- Daglig morgenbuffet
- Daglig eftermiddagskage fra kl. 16.00 - 17.30
- Daglig 4-retters aftenmenu med salat- og dessertbuffet
- 1 flaske mousserende vin på værelset (1 per værelse pr. ophold)

Sted

Sporthotel Obereggen ligger i den italienske del af Sydtyrol, nærmere bestemt regionen Trentino. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg har i ca. 1.200 km til hotellet og ca. 1.280 km fra København med færgen over Gedser - Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice