Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5* solferie med all-inclusive i Egypten

 • Solferie
 • Qesm Hurghada
Pris fra kr. 4.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hurghada i Egypten: Tag på en afslappende solferie på det 5-stjernede Desert Rose Resort ved Det Røde Hav med all-inclusive, transfer og fly tur-retur

Leder I efter en solferie lidt udover det sædvanlige? Læg de andre populære feriedestinationer på hylden for en stund, og tag i stedet for turen til Det Røde Hav i Egypten! I Hurghada finder I det 5-stjernede Desert Rose Resort, som ligger omgivet af et uberørt ørkenlandskab og ned til en dejlig lagune med krystalblåt hav og en unik undervandsverden. Slap af ved en af resortets tre swimmingpools, i wellnessafdelingen, hyg jer imens I flyder rundt i Det Røde Hav, og nyd den egyptiske sols varme stråler. Med all-inclusive og masser af inkluderede aktiviteter behøver I ikke løfte en finger på denne eksotiske solferie. Velkommen til Hurghada!

Inklusive
 • Desert Rose Resort: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • OBS! Der kan forekomme en overnatning på flyet på ud- og/eller hjemrejsen
 • Med all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Hurghada tur-retur
Tilvalg
 • Heldagsudflugt til Luxor
 • Heldagsudflugt til Cairo
 • Kør-selv-ATV
 • Heldagstur til Mahmya-øen
 • Jungle Aqua Park
 • Snorkeltur
 • Grand Aquarium
 • Heldagsudflugt til St. Antonius og St. Paulus klostre
Hurghada

Hurghada var engang en lille fiskerlandsby, men er de seneste 30 år vokset til i dag at være Egyptens tredjestørste by og den mest populære feriedestination ved Det Røde Hav. Hurghada er kendt for sit varme klima, og selv vintermånederne er milde og solrige. Byen er derfor en oplagt destination, hvis I har lyst til at dase ved stranden og slappe af i solen. For en kulturel oplevelse kan I gå på indkøb i El Dahar-bydelens store bazar, hvor I kan opleve et fascinerende og autentisk Egypten, når I bevæger jer rundt i det farvestrålende virvar af friske frugter og grøntsager, krydderier, smykker og vandpiber.

Desert Rose Resort*****

 • Hotel
 • Qesm Hurghada, Egypten
Swimmingpool lounge

Velkommen til det luksuriøse, 5-stjernede Desert Rose Resort, som ligger i hjertet af Hurghada. Her venter jer en ubekymret ferie på et areal på 300.000 kvadratmeter og direkte adgang til en skøn lagune og strand ved Det Røde Hav. Med sine tre swimmingpools, et hav af aktiviteter, 5 restauranter, 10 barer/lounger og en natklub er der på Desert Rose Resort noget for enhver smag. I wellnessområdet kan I slappe af med en massagebehandling (mod gebyr) og for de, som ønsker at holde sig i form under ferien, findes der også et motionsrum og 2 tennisbaner. Resortet tilbyder børnevenlige faciliteter såsom et lille vandland, legeplads samt gratis børneklub med lege og aktiviteter.

 • +7
Læs mere
Bedroom

Dobbeltværelse med udsigt til haven

Fra disse dobbeltværelser har I udsigt til hotellets tropiske have. Dobbeltværelserne er 32 m² store og har to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt et opholdsområde. I har også jeres egen altan, minibar (mod gebyr), aircondition, TV og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltværelse med udsigt til poolen

Disse dobbeltværelser har udsigt til en af de mange swimmingpools på resortet. Dobbeltværelserne er 32 m² store og har to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt et opholdsområde. På værelserne finder I også jeres egen altan, aircondition, minibar (mod gebyr), TV og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Vælger I disse dobbeltværelser, har I delvis udsigt til havet fra jeres egen altan. Dobbeltværelserne er 32 m² store og har to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt et opholdsområde. Værelserne er endvidere udstyret med aircondition, minibar (mod gebyr), TV og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltværelse med havudsigt

På disse 32 m² store dobbeltværelser har I fuld udsigt til havet. På værelserne finder I to enkeltsenge eller en dobbeltseng, et opholdsområde samt egen altan. Værelserne er endvidere udstyret med aircondition, minibar (mod gebyr), TV og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Valgfrie udflugter:

De valgfrie udflugter kan tilvælges og betales i bookingprocessen.

 • Heldagsudflugt til Luxor: Det er ikke uden grund, at Luxor kaldes for verdens smukkeste udendørs museum, for her er der talrige forhistoriske monumenter og arkitektoniske vidundere at få øje på. På denne udflugt bliver I hentet tidligt om morgenen og kører med bus ca. 4 timer (med pause undervejs). Undervejs kommer I forbi Kongernes Dal, Hatshepsut, Templet i Karnak, og I kommer til at køre i hestevogn. Frokost er inkluderet, men drikkevarer, drikkepenge og eventuelt entrégebyr til Tutankhamons grav er ikke inkluderet. Turen finder sted på onsdage, fredage ​​og søndage.
 • Heldagsudflugt til Kairo: Egyptens hovedstad, Kairo, ligger lige for jeres fødder på denne udflugt. I bliver hentet tidligt om morgenen, og i løbet af de næste 6-7 timer kommer I forbi pyramiderne i Giza, Sfinksen og Det Egyptiske Museum. Frokost er inkluderet, men drikkevarer, drikkepenge og entrégebyrer er ikke inkluderet. Turen finder sted på mandage, onsdage og lørdage.
 • Kør-selv-ATV: Hold på hat og briller, og kør derudaf på en firehjulet ATV-crosser! Turen varer 2,5 time og inkluderer hjelm og 1x lille sodavand/vand, men ikke eventuelle drikkepenge. Turen finder sted dagligt.
 • Heldagstur til Mahmya-øen: Besøg Mahmya — en paradisø kun 1 times bådtur fra Hurghada. I bliver hentet om morgenen og kørt ned til havnen for at tage båden til øen. Turen inkluderer snorklingudstyr og frokost med en vand, sodavand eller juice. Turen inkluderer ikke drikkevarer ud over frokosten, drikkepenge og håndklæder. Det er muligt at tage med på turen på tirsdage, lørdage og søndage.
 • Jungle Aqua Park: Har I taget børnene med på ferie, er en tur til favorit-vandlandet Jungle Aqua Park den perfekte aktivitet. Inkluderet i entrébilletten er brug af parkens faciliteter, liggestole og frokost med en sodavand/vand, men ikke håndklæder og eventuelle drikkepenge. I kan tage med til Jungle Aqua Park på tirsdage og lørdage.
 • Snorkeltur: Når I nu befinder jer på en af verdens bedste vandsportsdestinationer, skal I tage med på snorkeltur! Denne tur finder sted på tirsdage og lørdage og inkluderer transport til og fra marinaen, frokost, en drikkevare til frokosten samt snorkling udstyr. Drikkevarer ud over frokosten og drikkepenge er ikke inkluderet.
 • Grand Aquarium: Dyk ned i Det Røde Havs maritime hemmeligheder, kryds en undervandstunnel, gå gennem en regnskov... Tag med på en lærerig tur til Grand Aquarium, som er både et akvarium, en zoologisk have og et museum på én og samme gang. Turen inkluderer entré og transport.
 • Heldagsudflugt til St. Antonius og St. Paulus klostre: Denne udflugt er til jer, som er interesserede i at lære den lokale kultur bedre at kende. Udflugten inkluderer transport, entré til begge klostre samt frokost, men ikke drikkevarer og drikkepenge. Udflugten finder sted dagligt pånær på torsdage og søndage.
All-inclusive omfatter:

Tidlig morgenmad fra kl. 03.00 - 06.00 (i restauranten The Palm, pånær på tirsdage, hvor denne serveres i restauranten Fattoosh)
Morgenmadsbuffet fra kl. 07.00 - 10.00 (i restauranten The Palm)
Brunch fra kl. 10.00 - 11.00 (i Sunset Bar)
Frokostbuffet fra kl. 13.00 - 15.00 (i restauranten The Palm)
Snacks fra kl. 12.30 - 18.00 (i Sunset Bar) og fra kl. 12.30 - 17.00 (i Bella Vista Bar)
Fra kl. 12.00 - 16.00 kan I hente is i Bar Tropicana, Club Soda Bar, Sunset Bar, The Sand Bar og Bella Vista Bar
Eftermiddagste fra kl. 17.00 - 18.00 (i Club Soda Bar)
Aftensmadsbuffet fra kl. 19.00 - 22.00 (i restauranten The Palm. Aftenbuffeten varierer fra aften til aften med for eksempel egyptisk, internationelt eller mellemøstligt tema)
Sen aftenmadsbuffet fra kl. 22.30 - 24.00 (i restauranten The Palm)
Midnatssnacks fra kl. 00.30 - 02.30 (i restauranten The Palm, pånær på tirsdage, hvor disse serveres i restauranten Fattoosh)

I kan også bestille drikkevarer i barer eller lounges. Disse er åbne fra tidligst kl. 07.00 frem til kl. 04.00. Hver anden dag bliver minibaren fyldt med ikke-alkoholiske drikke med 2 slags juice, 2 danskvand, 2 coca-cola og en stor flaske kildevand.

Der arrangeres endvidere dagligt sports- og fritidsaktiviteter såsom vandgymnastik, aerobic, beachvolley, danselektioner, bordtennis- og fodboldturneringer. Den daglige aftenunderholdning starter fra kl. 20.00 med mini-disco og show.

Børneklubben er åben fra kl. 10.00 - 20.00. Bemærk venligst, at resortet ikke er ansvarlig for børn, der ikke er under opsyn. Børneklubben er kun åben kun for børn under 12 år.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år og 1 baby op til 6 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Barn nr. 1 mellem 0-12 år: overnatter gratis
Barn nr. 2 mellem 0-12 år: 50% rabat på overnatningen

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Forplejning

Tilbuddet omfatter all-inclusive. I kan læse mere om all-inclusive-pakken i afsnittet ovenfor

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Egypten kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Egypten, skal søge om 30 dages turistvisum ved ankomst i lufthavnen i Egypten. For personer med dansk pas skal passet være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Desert Rose Resort ligger i Hurghada ca. 13 km fra Hurghada Lufthavn og ca. 18 km fra Hurghada marina og lystbådehavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice