Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sol og charme i farverige Nice

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Nice
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev charmerende Nice, og nyd de fine sandstrande på det centralt beliggende Days Inn Nice Centre med morgenmad og fly tur-retur

I Nice finder I den russiske katedral, Promenade des Anglais, italienske isbutikker, smukke, gamle paladser og en gammel by med farverige huse, hvis gader snor sig ud mod havet. I denne hyggelige by på den franske riviera bor I på det centrale hotel Days Inn Nice Centre, der står klar til at byde jer velkomne, og som dagligt serverer jer morgenmad. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for jer, som ønsker en ferie, der kombinerer både charmerende byliv med strand og turkisblåt vand. Så pak kufferten, og flyv med til den franske riviera!

Inklusive
 • Days Inn Nice Centre: 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Nice tur-retur
Oplev skønne Nice

Når man sidder på strandpromenaden med et køligt glas rosé med den milde brise fra middelhavet, ja, så går ferien op i en højere enhed. Nice er Sydfrankrig, når det er bedst. I kan se museerne for de berømte malere Chagall og Matisse, begive jer ud på en gåtur i de små, snoede gader, smage på lokale specialiteter som Socca (kikærtepandekage) eller Passaladière (provencalsk løgtærte) og spise jer mætte i herlige skaldyrsretter samt andre franske fornøjelser. Lad sanserne styre fødderne, og fortab jer i smage, farver og dufte! Der er liv på pladserne og ikke et stille øjeblik i de charmerende gader. Hvis garderoben skal fornyes, er Nice ikke bare oplagt, men ideel. Shoppingstrøget bugner med forretninger, og i sidegaderne finder I både lokale isenkræmmere og eksklusive modebutikker. Er I her om sommeren, er den lokale stenstrand dejlig at sidde og nyde en lun aften på, men skal der strandhygges, er Beaulieu-Sur-Mer ca. 20 minutter fra byen et bedre valg.

Days Inn Nice Centre

 • Hotel
 • Nice, Frankrig
Days Inn Nice Centre-outside

Hotel Days Inn Nice Centre ligger, som navnet antyder, i centrum af Nice, tæt på togstationen og ca. 1,5 km fra havet og Promenade des Anglais. Hotellet er indrettet med farverige værelser, og hver morgen kan I nyde hotellets morgenmad. Slap af, og nyd udsigten fra hotellets tagterrasse, hvorfra I får et flot udsyn over byen. Hotellet tilbyder en døgnåben reception, elevator, bagageopbevaring og gratis WiFi.

 • +3
Læs mere
Days Inn Nice Centre-room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De komfortable og lydisolerede enkeltværelser er ca. 12 m² store og er udstyret med en enkeltseng. Værelserne har aircondition, TV, garderobe og eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Days Inn Nice Centre-room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable dobbeltværelser er ca. 12 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har desuden aircondition, TV, telefon, skrivebord, garderobe og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Kikærte-pandekagen over dem alle

  De lokale i Nice sætter pris på den autentiske mad, og det er præcis det, I kan finde på Chez Pipo. Chez Pipo er en næsten 100 år gammel restaurant, nok bedst kendt for at servere byens bedste 'Socca' — en pandekage eller 'crêpe' lavet af kikærtemel med alverdens lækre toppings. Intet besøg i Nice er komplet uden at have smagt denne streetfood.

  Restaurant Chez Pipo Restaurant
 • Et køligt, men tiltrængt, tip

  Den bedste måde at køle ned i den bagende sol og de til tider overvældende temperaturer i Nice er (næstefter en dukkert) et besøg til Fenocchio! Denne isbar er stedet, hvor alle de lokale spiser is i varmen. Med 94 varianter — alt fra klassisk vanilje til mere originale smagsoplevelser som tomat og basilikum, bliver det svært at vælge...

  Is Fenocchio Is
 • Den bedste udsigt over Nice

  På Colline du Château eller Castle Hill, som den også bliver kaldt, kan I opleve ruiner, legende børn, improviserede fodboldkampe og et vandfald... men intet slot. Fra de forskellige niveauer kan I nyde den smukke udsigt over byen, havnen, baglandet og endda hele bugten!

  Park Colline du Château Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 baby op til 2 år per Enkeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse

Børnerabat

Dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer per værelse:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Vælger I at tage med offentlig transport, kan I fra Aéroport Terminal 1 tage bus 99 til Gare SNCF. Herfra har I 550 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 40 min., og ruten afgår ca. hver halve time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Days Inn Nice Centre ligger i centrum af Nice, ca. 550 m fra togstationen og 1,5 km fra byens park, havet og strandpromenaden Promenade des Anglais Boulevard. Fra Nice Lufthavn er der 9 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice