Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Italiensk ferie med udsigt til Comosøen

 • Solferie
 • Pescate
Pris fra kr. 1.259,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold ferie på italienske Hotel Le Torrette inkl. halvpension og velkomstdrink, og nyd udsigten og den direkte adgang til Comosøen

Velkommen til Comosøen, der tilbyder frisk luft og rolige omgivelser. Omgivet af bjerge og spejlblankt vand kan I mærke en gennemgribende ro sprede sig i hele kroppen og helt ud i fingerspidserne. Når I ikke slapper af, kan I nyde det italienske køkken, der efterlader jer mætte og tilfredse. Kør en tur i jeres medbragte bil, hvis I gerne vil ud og opleve området. Kør for eksempel til Como by eller Milano, som ligger henholdsvis 35 km og 70 km fra hotellet. Den smukke panoramaudsigt over Comosøen kan I nyde på Hotel Le Torrettes terrasse. Hotellet tilbyder desuden også halvpension, så I blot behøver at læne jer tilbage og nyde jeres ferie!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Velkomstdrink
Comosøen og Lecco i Norditalien

Lecco er en by med cirka 43.000 indbyggere i Norditalien. Byen er skærmet af de italienske alper mod nord og øst og ligger desuden ud til skønne Lago di Lecco, som er en forgrening af Comosøen. Udover de smukke omgivelser, som unægteligt stjæler opmærksomheden, så indeholder byen også et fascinerende krigsmonument, interessante museer og flere smukke kirker fra 1600-tallet. Der er noget for alle sanser i Lecco!

Hotel Le Torrette

 • Hotel
 • Pescate, Italien
Hotel breakfast

Den helt perfekte placering, på bredden af Lago di Lecco, gør Hotel Le Torette til en drømmedestination. Se solen stå op over søen, og nyd morgenmadsbuffeten med en udsigt i verdensklasse. Til aften kan I nyde autentisk italiensk mad i maleriske omgivelser. Den rolige feriestemning gør Hotel Le Torette til den helt rigtige feriedestination.

 • +4
Læs mere
Room white

Dobbeltværelse

Typisk italiensk indretning i brune okkertoner pryder dobbeltværelserne, som har telefon, TV, værdiboks samt badeværelse med brusebad og toilet. Vær venligst opmærksom på, at hotellet råder over flere bygninger. Det vil sige, at I kan blive tildelt et værelse i hovedbygningen såvel som i en af de andre bygninger. Værelsernes standard er den samme.

Vores tips
 • Romantikkens by

  Varenna er det perfekte rejsemål, hvis I drømmer om en tur i romantiske omgivelser. Denne maleriske landsby består af smalle, snoede gader og plateauer samt en lang promenade med en vidunderlig udsigt over Comosøen.

  Landsby Varenna Landsby
 • Autentiske italienske retter

  Nyd det autentiske italienske køkken med et besøg på denne dejlige landejendom. Her producerer de flere forskellige specialprodukter, der bare venter på at invitere gæster på en lækker italiensk smagoplevelse!

  Restaurant Azienda Agricola Sorsasso Lago di Como Restaurant
 • Rig på fristelser

  Bellagio ligger, hvor Comosøen deler sig i de to arme. Den smukke by har en dejlig strandpromenade og masser af butikker og restauranter med priser, der passer enhver pengepung. Området er også kendt for sin silkeproduktion, så måske skal der købes et slips eller tørklæde med hjem? Byen kan let nås med båd fra mange af de andre byer rundt om søen.

  Landsby Bellagio Landsby
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr på maks. 15 kg for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter italiensk morgenmadsbuffet og 3-retters middag efter kokkens valg med forret, hovedret og dessert.
Middagene er eksklusive drikkevarer (betales på hotellet)

Sted

Hotellet ligger direkte ved bredden af Lago di Lecco, som er en af grenene af Comosøen. Fra hotellet er der ca. 35 km til Como, 40 km til Bergamo og 70 km til Milano. Fra den dansk-tyske grænse har I ca. 1.270 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice