• Med indkvartering

Familiehygge i feriehus nær Skagen

 • Miniferie
 • 2, 3, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Skagen
Pris fra kr. 1.289,-
 • per arrangement fra
Allerede booket 44 gange

Oplev skønne Skagen: 3, 4, 6, 8 eller 11 dage i eget feriehus nær kysten på det 4-stjernede Hotel og Feriecenter Skagen Strand. Pris per feriehus!

Skagen kan nydes året rundt og er kendt for sin upolerede, rå natur, de charmerende gule bygninger og havnen med de hyggelige pakhuse. Her kan I gå på opdagelse i danske kulturskatte og besøge indendørsaktiviteter som museer og Skagen Kirke. Skagen er også kendt for sin daglige, friske fangst fra havet, som kan nydes i restauranterne på havnen. I bor i eget feriehus på det 4-stjernede Hotel og Feriecenter Skagen Strand med plads til op til 7 personer — her er plads til hele familien!

Inklusive
 • Hotel og feriecenter Skagen Strand: 2, 3, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Slutrengøring
 • Miljøafgift
 • El-forbrug
Tag på opdagelse omkring Skagen

Velkommen til toppen af Danmark! Skagen byder på rå natur, dansk historie og kultur samt masser af arrangementer. Området omkring byen er kendt for sine karakteristiske, gule huse, mange kunstmuseer, vinterlige specialiteter som sild og snaps samt idyllisk landsbystemning. I kan tage en frisk travetur på øst- eller vestkysten, nyde en kop kaffe på molen eller observere havet skvulpe ind mod land på en af de hyggelige pakhusrestauranter. I kan tage på rundvisning på Skagen Bryghus og smage på lækkerierne eller se nogle af skagensmalernes fine huse. I kan også gå eller tage Sandormen til grenen, hvor I kan stå med fødderne i to have eller udforske den smukke og rå natur i Skagen Klitplantage og Bunken Klitplantage.

Oplev Råbjerg Mile, som ligger ca. 16 km fra Skagen, eller se den berømte tilsandede kirke, hvis tårn stadig knejser over klitterne. For de historieinteresserede kan det anbefales at tage forbi Michael og Anna Anchers Hus og Skagen Museum. For børn og barnlige sjæle, vil et besøg på det eventyrlige og nostalgiske Skagens Bamsemuseum med garanti også være et hit. God tur til Skagen!

Hotel og Feriecenter Skagen Strand

 • Hotel
 • Skagen, Danmark
waterpark

Hotel og Feriecenter Skagen Strand har 142 ferieboliger, hvoraf de hvidkalkede huse er inspireret af Skagens kendte arkitektur. På området finder I en lille butik, hvor I også har mulighed for at bestille morgenmad, et badeland og et stort udendørs område, hvor der f.eks. kan spilles fodbold. I bor i naturskønne omgivelser blot 800 meter fra en dejlig, børnevenlig badestrand og ca. 12 km fra Skagen centrum. I kommer nemt ind til Skagen med toget, som I kan tage ca. 100 meter fra hotellet. Der er masser af muligheder for vandring og gåture i området, og i hotellets reception kan I hente kort, som beskriver ruterne i området.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
5 person apartment

5-personers feriehus

5 voksne per værelse

Dette feriehus til maks. 5 personer er 72 m² stort og er indrettet i lyse farver i hyggelig sommerhus-stil. Huset har en terrasse med havemøbler, og er derudover indrettet med eget køkken og privat badeværelse.
Der er 1 soveværelse med en dobbeltseng samt en hems med 3 sovepladser.

Accommodation 7p.

7-personers feriehus

7 voksne per værelse

Dette feriehus til maks. 7 personer er 72 m² stort og er indrettet i lyse farver i skandinavisk stil. Huset er indrettet med eget køkken, stue, toilet og bad samt en terrasse med havemøbler.
Der er to sovepladser i stuen, og på første sal er der en hems med to sovepladser samt et soveværelse med to enkeltsenge og med muligheden for en ekstra opredning på drømmeseng.

Vores tips
 • Danmarks største sandkasse

  Oplev Danmarks største vandreklit, der er 1 km bred og 1 km lang. Den menes at rumme ca. 4 mio. m³ sand og har et højdepunkt på ca. 40 meter over havet. Lad spand og skovl blive hjemme, for her har selv de stærkeste sandkreationer ikke en chance, når sandet vandrer videre. Husk derimod kameraet, for dette oplever I ikke lignende steder i Danmark!

  Park Råbjerg Mile Park
 • Et oplevelsesrigt fodbad

  Selvfølgelig skal I ud og stå med det ene ben i Skagerrak og det andet i Kattegat. På Grenen kan I enten vælge at tage spadserturen ud til Danmarks spids eller køre med Sandormen derud. Dette skal bare opleves!

  Udsigtspost Grenen Udsigtspost
 • Bolcher for enhver smag!

  Er I glade for søde sager? Og gerne af god kvalitet og hjemmelavet? Så skal I tage en tur ind til Bolcheriet i Skagens shoppinggade. Her kan I realisere den ultimative drøm, som var I Pippi i slikbutikken — fyld lommerne med alle slags bolcher, og oplev hvordan Bolcheriet skaber de fantastiske motiver i bolcherne til en af deres åbne fremvisninger.

  Butik Bolcheriet® - Skagen Butik
Hotel og Feriecenter Skagen Strand

På feriecenteret kan børnene lege på legepladserne, og I kan benytte jer af udendørs tennisbaner eller minigolf, hvis det danske vejr tillader det (I kan bestille tid samt betale leje af bolde og ketsjere på stedet). Der er en lille butik på området, hvor I finder det mest nødvendige, og det er muligt at bestille morgenmad i butikken. Der er et badeland på ca. 500 m² i feriecenteret. Her finder I en vandrutsjebane, vandkanoner, en grotte med bobler, dampbad, sauna og en infrarød sauna. Der er også et fitnessrum på stedet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Sengelinned og håndklæder: kan selv medbringes eller lejes på stedet til 98 DKK per person (betales på stedet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel og feriecenter Skagen Strand. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel og feriecenter Skagen Strand. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 16:00

Check-ud

Indtil 10:30

Pris

Prisen er per feriehus

Kapacitet

Maks. 5 personer per 5-personers feriehus
Maks. 7 personer per 7-personers feriehus

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 95 DKK per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Højstol

Det er muligt at leje en højstol for 95 DKK per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Trappegitter

Det er muligt at låne et trappegitter gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Feriecenteret råder over feriehuse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe en hund mod et gebyr på 325 DKK per ophold

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere feriehuse

I bookingprocessen er det muligt at booke flere feriehuse ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Elbil

Gratis opladning af elbil ved ophold på Hotel og Feriecenter Skagen Strand

Restaurant

Hotellets restaurant serverer retter inspireret af det danske og franske køkken og er åbent året rundt bortset fra d. 25. november til og med d. 27. december

Praktisk information om feriehuset

Der vil være en startpakke i feriehuset, som indeholder 1 karklud, 1 viskestykke, 1 opvasketabs og 2 ruller toiletpapir. Det kan derfor være en fordel at medbringe nødvendige artikler hjemmefra. På stedets minimarked kan yderligere nødvendigheder købes, bl.a. opvasketabs, opvaskemiddel, køkkenrulle og toiletpapir. I husene til 7 personer er der vaskemaskine, og på stedet findes der også et lille vaskeri. Sæbe til vaskesmaskinen kan medbringes selv eller købes i minimarkedet. Sengelinned og håndklæder kan selv medbringes eller lejes på stedet til 98 DKK per person (betales på stedet)

Check-ind

Ankommer I efter kl. 16.00, vil I i hotellets reception kunne finde en konvolut med jeres værelsesnøgle

Sted

Hotel og Feriecenter Skagen Strand ligger 800 meter fra stranden og ca. 12 km fra Skagen centrum. Hotellet ligger omkring 100 km fra Aalborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice