Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Ungarns alsidige hovedstad: Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den betagende Budapest fra det centralt beliggende Medosz Hotel Budapest inkl. morgenmad og fly tur-retur

Tag med til Østeuropas smukkeste hovedstad: Budapest! Denne skønne storby er på én gang fuld af historie og moderne byliv og byder på et væld af lækre restauranter, lange shoppinggader, kurbade, hyggelige fortovscaféer samt hippe barer. Budapest er et sandt overflødighedshorn af seværdigheder og oplevelser, og det er endda til små priser! I får fly tur-retur, ophold på et centralt hotel og morgenmad, så mon ikke I nok skal få smag for Ungarns hovedstad?

Inklusive
 • Medosz Hotel Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
Budapest — Ungarns alsidige hovedstad

Ønsker I også at opleve den alsidige storby? Så ha' bykortet klar, træk i de behagelige sko, og gør jer klar til at udforske Budapest til fods. Byen var i gammel tid splittet i de to dele, Buda og Pest, og var adskilt af den gennemløbende flod Donau. I dag er det én og samme by, dog kan man stadig mærke til den tidligere adskillelse. Buda er grundlagt på et bakket terræn, hvilket giver anledning til at besøge nogle af de smukke udsigtsposter over byen. Buda var en velhavende by, og derfor vil I også opleve majestætiske bygninger på denne side, sammen med flere grønne områder. Selvom Buda ses mere afsides og overlegen, har den tidligere Pest-side også sine kvaliteter. Her finder I eksempelvis den pragtfulde parlamentsbygning og flere lokale barer, som ligger i de gamle ruiner. Det er også Pest-siden, som huser de bedste shoppinggader og det mest summende gadeliv. Sørg for at besøge begge sider af smukke Budapest, inden I hopper på flyveren hjem.

Medosz Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Medosz Hotel Budapest har en central placering i gåafstand fra shoppinggader og flere af byens seværdigheder såsom Operahuset og Sankt Stefans Basilika, som ligger henholdsvis 500 meter og 1 km derfra. Nærmeste metrostation, Oktogon, har I kun 100 meter til, så I kommer også nemt rundt til andre dele af byen. På hotellet serveres der morgenmad hver morgen, og i den døgnåbne reception kan I blandt andet bestille billetter til teaterforestillinger og museer.

 • +5
Læs mere

Economy dobbeltværelse

Economy dobbeltværelset har udkig til Jokai Street og er udstyret med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, telefon, skrivebord og køleskab. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Komfort dobbeltværelse

Komfort dobbeltværelset er ca. 18 m² stort og har en queen-size seng eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, værdiboks, køleskab, skrivebord og aircondition. Badeværelset er udstyret med badekar, bruser, toiletartikler og hårtørrer. Fra værelset har I udkig til Andrassy Avenue og den omkringliggende park.

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er ca. 18 m² stort og er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge, aircondition, telefon, køleskab, værdiboks, TV, te- og kaffefaciliteter samt skrivebord. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Superior dobbeltværelse med altan

Dette værelse er for nyligt blevet renoveret, og fra værelsets altan har I udsigt over parken, Andrassy Avenue og byen. Værelset er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge, aircondition, telefon, køleskab, værdiboks, TV, te- og kaffe-faciliteter samt skrivebord. Badeværelset har bruser, toiletartikler og hårtørrer.

Panorama dobbeltværelse med terrasse

Dette værelse er placeret på hotellets øverste etage og har en skøn terrasse med udsigt over Budapest. Det nyligt renoverede værelse er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, telefon, LCD-TV, værdiboks, køleskab, te- og kaffe-faciliteter, skrivebord samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Panorama suite med terrasse

Panorama suiten med terrasse ligger på hotellets øverste etage og er ca. 25 m² stor og er for nyligt blevet renoveret. Suitens terrasse er ca. 15 m² stor, og herfra har I en dejlig udsigt ud over Budapest. I suiten finder I en king-size dobbeltseng, aircondition, telefon, LCD-TV, værdiboks, køleskab, skrivebord samt te- og kaffe-faciliteter. På badeværelset har I en bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Familieværelse

Familieværelset er ca. 40 m² stort og har tre separate rum, fordelt på to soveværelser og en stue. Soveværelserne er udstyret med dobbeltsenge eller to enkeltsenge. I stuen finder I en sofa, TV, telefon, te- og kaffe-faciliteter, og på badeværelset har I en bruser, toiletartikler og hårtørrer. Fra familieværelset har I udkig til Andrassy Avenue og den omkringliggende park.

Vores tips
Se kort
 • Blomstrende is

  Smag på den fantastiske is, der bliver formet som en smuk rose. Her vil I med garanti få et godt billede til gemmerne — et hit for både voksne og børn.

  Is Gelarto Rosa Is
 • For loppemarked-elskere

  På byens største loppemarked kan I finde både små skatte, og få fantastiske tilbud. Her er noget for enhver samler eller de, som bare godt kan lige at snuse rundt blandt antikviteter og retro-genstande.

  Marked Ecseri Piac Marked
 • Bogstaveligt talt et højdepunkt

  Efter ca. 364 trin (eller en tur med elevatoren) kan I nyde en vidunderlig udsigt over byens centrum, men tag også et kig indenfor. Klart et Budapest must-see!

  Kirke Sankt Stefans Basilika Kirke

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 4% af værelsesprisen per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Komfort dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Superior dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Panorama suite med terrasse
Maks. 1 voksen og 1 baby op til 1 år per Superior dobbeltværelse med altan
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Panorama dobbeltværelse med terrasse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Familieværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Economy dobbeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Budapest Ferenc Liszt Lufthavn kan I tage med bus 100E til Deák Ferenc tér M. Skrift her til metro M1 mod Mexikói út M, og stå af på Oktogon. Herfra kan I gå 230 meter til hotellet

Sted

Medosz Hotel Budapest ligger på Pest siden af byen, kun 100 meter fra den nærmeste metrostation og ca. 20 km fra BudapestLufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice