Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Studio-lejlighed i farverige Fuengirola

 • Solferie
 • Fuengirola
Pris fra kr. 2.509,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring årets solferie i farverige Fuengirola: 5, 7 eller 10 nætter i studio-lejlighed på Aparthotel Veramar inkl. fly tur-retur og transfer

Tag med til den sydspanske provins Malaga, nærmere bestemt badebyen Fuengirola, hvor I tilbringer mellem 5, 7 eller 10 overnatninger i jeres egen studio-lejlighed med tekøkken og kun 350 meter til stranden. Det meste af tiden kan I tilbringe ved stranden, poolen og på hotellets store tagterrasse, eventuelt kun afbrudt af en par udflugter til storbyerne Malaga eller Marbella. Fuengirola byder også på masser af spændende butikker, hyggelige caféer og lækre spisesteder. Skal I med?

Inklusive
 • Uden forplejning
 • Mulighed for tilvalg af morgenmad (tilkøbes i bookingprocessen)
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Málaga tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Fuengirola på Costa del Sol

I Fuengirola er der lagt op til dovne dage og skønne gåture langs byens fine og brede sandstrande, som er direkte forbundet med kystlinjen Costa del Sol. Her kan I gå ned ad den 8 km lange, indbydende promenade, som faktisk er Spaniens største, og hvor I har et kæmpe udvalg af restauranter, barer og caféer. Der er dermed god mulighed for at nyde livet med nogle lækre tapas og en kold øl! Det anbefales desuden at besøge det lokale marked og at se byens mest kendte attraktion, slottet Sohail. I bor ikke langt fra den noget større by Malaga, som er proppet med historiske og kulturelle seværdigheder og ikke mindst ekstraordinære kulinariske oplevelser.

Aparthotel Veramar

 • Hotel
 • Fuengirola, Spanien
Skybar

Aparthotel Veramar er et nydeligt lejlighedshotel med en god beliggenhed i badebyen Fuengirola. Fra lejlighedshotellet har I 350 meter til stranden og er tæt på byens livlige centrum med masser af underholdning, restauranter og shopping. Til lejlighedshotellet hører der en udendørs swimmingpool og poolbar, som serverer snacks og lette måltider. Der findes yderligere en tjekket bar på tagterrassen, hvor I kan drikke farverige cocktails, og få en dejlig udsigt ud over området.

 • +2
Læs mere
double bed room

Studio-lejlighed

Studio-lejligheden er indrettet med to enkeltsenge, satellit-TV og en lille altan. Endvidere findes der et tekøkken udstyret med mikrobølgeovn, køleskab og komfur. Badeværelset har bruser eller badekar.

Vores tips
 • Helt tæt på dyrene

  Bioparc Fuengirola mestrer en ny model af zoologisk have baseret på respekt for naturen og uden fangeskab. Her lever dyr side om side i en genskabning af deres naturlige habitater, og I er inviterede! Haven er så smart designet, at I næsten ikke lægger mærke til skillelinjen mellem jeres og dyrenes områder.

  Zoo Bioparc Fuengirola Zoo
 • De lokales torv

  Når de lokale skal socialisere, søger de ofte mod offentlige steder som Plaza de la Constitución — et fint torv med bænke under pergolaer. Tag et kig ind i den hvidkalkede kirke Nuestra Señora del Rosario, som ligger for enden af torvet, og hygge-shop i de små gader, der leder ind til torvet. Om aftenen er torvet et oplagt sted til en omgang tapas!

  Krydse af Plaza de la Constitución Krydse af
 • En pause fra solen

  Fuengirola har et af de største indkøbscentre på Costa del Sol. Bliver den spanske varme lige en tand for meget, kan I hoppe ind i det kølige shoppingparadis i et par timer. Blandt de 160 butikker finder I alle de kendte internationale og spanske highstreet-kæder, madsteder, en biograf og en Kids Club med børnepasning og aktiviteter.

  Butik Miramar Centro Comercial Butik
Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:

Januar: 6°C - 15°C
Februar: 7°C - 16°C
Marts: 8°C - 18°C
April: 10°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 13°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Studio-lejligheden er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 studio-lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Tilbudet er uden forplejning, men I har mulighed for at tilkøbe morgenmad (tilvælges i bookingprocessen)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I modtager mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Aparthotel Veramar ligger i badebyen Fuengirola. Fra lejlighedshotellet har I 350 meter til stranden og henholdsvis 35 og 30 km til storbyerne Malaga og Marbella. Lufthavnen i Malaga ligger 26 km fra Aparthotel Veramar.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice