• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Manhattan centrum & One World Observatory

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • New York
Pris fra kr. 5.749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Storbyferie med udsigt: 3-7 nætter på nyt Hilton-hotel i Manhattan centrum, entré til One World Observatory og fly tur-retur

"Start spreading the news, I'm leaving today, I want to be a part of it — New York, New York" således sang Frank Sinatra tilbage i 1979. Og selvfølgelig bør I ligesom Frank opleve New York. Udforsk det fantastiske og livlige Big Apple med udgangspunkt fra jeres centrale hotel Hilton Garden Inn NYC i Manhattan. Herfra kan I nemt komme rundt til alle seværdighederne i The Big Apple, for I har blot 500 meter til Battery Park og Hudson River, 600 meter til det famøse Wall Street samt 1 km til World Trade Center og Brooklyn Bridge. Derudover får I også entrébilletter til One World Observatory i det nye World Trade Center, hvorfra I får den bedste udsigt over New York!

Inklusive
 • Hilton Garden Inn NYC Manhattan Downtown: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Billund, København til New York tur-retur
 • Håndbagage
 • Skip-the-Line entrébilletter til One World Observatory i World Trade Center på dag 2 (ca. 1 km fra hotellet)
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen. Der forekommer en overnatning på flyet på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå i bookingprocessen, som viser en ekstra overnatning
New York

New York er en helt unik by fyldt med kontraster, lige fra det kunstneriske Greenwich Village, det hippe Soho og berygtede Harlem til det finansielle mekka ved Wall Street og de riges samlingssted på Upper East Side. Byen byder på masser af muligheder: I kan se uvurderlig kunst på MoMA, spise cupcakes i Magnolia Bakery og slentre ned ad 5th Avenue, mens I kigger ind ad vinduet til den berømte smykkeforretning Tiffany's, som Audrey Hepburn gjorde i Pigen Holly. Tag en slapper i byens åndehul, Central Park, og nyd den fredelige stemning midt i alt det grønne. New York har alt: Fantastiske restauranter, hyggelige caféer, imponerende museer, smukke, grønne parker og usammenlignelige shoppingmuligheder. Velkommen til The Big Apple!

Hilton Garden Inn NYC Manhattan Downtown***

 • Hotel
 • New York, USA
Lobby

Hilton Garden Inn NYC Manhattan Downtown åbnede for første gang dets døre i september 2017 og har en ideel beliggenhed i hjertet af finansdistriktet og Manhattan centrum. Her har I det bedste udgangspunkt for at udforske The Big Apple, især fordi den nærmeste metrostation ligger blot 100 meter fra hotellet. Med metroen kommer I nemt rundt til Soho, Times Square, Central Park og Brooklyn. Hotellet har 250 værelser, en restaurant, en bar, en døgnåben kiosk og et motionscenter.

 • +1
Læs mere
Bedroom

Dobbeltværelse med king-size seng

Dobbeltværelse med king-size seng er ca. 20 m² store og er indrettet med aircondition, skrivebord, 42" LCD-TV, minibar (mod gebyr), mikrobølgeovn, kaffe- og te-faciliteter, strygejern og -bræt, mørklægningsgardiner og værdiboks. Badeværelset har badekar eller bruser, hårtørrer og toiletartikler fra Neutrogena®.

Bedroom

Dobbeltværelse med to enkeltsenge

Dobbeltværelserne med to enkeltsenge er ca. 20 m² store og er indrettet med aircondition, skrivebord, 42" LCD-TV, minibar (mod gebyr), mikrobølgeovn, kaffe- og te-faciliteter, strygejern og -bræt, mørklægningsgardiner og værdiboks. Badeværelset har bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler fra Neutrogena®.

Vores tips
 • Typisk bar i China Town

  Drinksene er billige, menuen er med et New Orleans-tema, og billardbordet er i leopard-stil. Det fås ikke mere unikt!

  Bar 169 Bar Bar
 • Gør et kup i Brooklyn

  Alt fra vinylplader til antikviteter samt kunst og vintage-tøj kan I finde på loppemarkederne i Fort Greene og Williamsburg. Avisen New York Times har kåret Brooklyn Flea til at være en af de mest interessante og urbane must-see oplevelser i New York City.

  Marked Brooklyn Flea Marked
 • Baren i bankboksen

  I finansdistriktet ligger der en fantastisk bar og restaurant. Her kan I nyde gode cocktails og god mad i en usædvanlig atmosfære. Bygningen, hvori baren ligger, er en tidligere bankboks og består af to tårne indrettet med figurer af fabeldyr, drager og ørne.

  Restaurant Trinity Place Bar & Restaurant Restaurant
One World Observatory

Der er en million ting at se i New York City, og en måde at se dem alle på én gang, er at se dem fra oven. Fra One World Observatory får I en fantastisk 360 graders panoramaudsigt over The Big Apple. I finder observatoriet i hovedbygningen i det nye World Trade Center, hvor I efter fascinerende 47-sekunders stigning med elevator til 102. etage, befinder jer oppe i toppen af den højeste skyskraber på den vestlige halvkugle.

Men udsigten er ikke alt One World Observatory har at byde på. Fordelt på tre etager kan I opleve Lake Forever Theatre, Sky Portal og City Pulse, der tilbyder et audiovisuelt show af byen, der aldrig sover. Bliver I sultne af alle de nye indtryk, så frygt ej, for One World Observatory byder på hele tre restauranter og barer med fuldstændig uovertruffen udsigt!

Efter bookingen modtager I skip-the-line entrébilletterne til One World Observatory, der kan anvendes på dag 2 på jeres rejse. I bookingprocessen kan I vælge jeres foretrukne besøgstid. Vælg mellem:
Entré kl. 09.00 til 11.00
Entré kl. 11.00 til 13.00
Entré kl. 13.00 til 15.00
Entré kl. 19.00 til 21.00

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem hotellet og One World Observatory tur-retur
 • Omkostninger til visum
 • ESTA
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med king-size seng
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse med to enkeltsenge

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet koster 40 $ per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Vaccinationsregler

Inden afrejse til USA kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der er kommet nye indrejseregler i USA. Er du statsborger fra Sudan, Iran, Yemen, Syrien eller Libyen, bør du tage kontakt til det Danske Udenrigsministerium for opdaterede regler om indrejse i USA, inden du booker din ferie.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra John F. Kennedy International Airport til hotellet er der ca. 25 km. Vælger I at køre med offentlig transport er rejsetiden ca. 1 time og 10 min, og følgende rute afgår ca. hvert 10. minut:
Tag metroen fra Terminal 4 til Jamaica NY, gå til den anden metrostation Sutphin Blvd - Archer Av - JFK Airport, og tag metroen til Broad St., hvorfra I har 450 meter til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hilton Garden Inn NYC Manhattan Downtown ligger i centrum af Manhattan i New York, blot 100 m fra metrostationen Whitehall, 500 m fra Battery Park og Hudson River , ca. 1 km fra World Trade Center og Brooklyn Bridge samt 25 km fra John F. Kennedy International Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice