• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Europas skjulte skat: bulgarske Sofia

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Sofia
Ny
Pris fra kr. 1.479,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Hold storbyferie i Sofia: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Central Hotel Sofia midt i Bulgariens hovedstad med morgenmad og fly tur-retur

Ønsker I at prøve noget nyt og anderledes? Så skal I tage til Bulgariens betagende hovedstad, Sofia. Storbyen emmer af kulturrigdomme og er en imponerende smeltedigel af sovjetisk historie, romerske ruiner, osmanniske moskeer og et ungt, pulserende natteliv. Sofia er til og med udnævnt til Europas kulturhovedstad 2019! I tilbringer 2, 3 eller 4 overnatninger på et 4-stjernet og super centralt beliggende hotel, hvor I bliver forkælet med morgenmad hver morgen. Fra hotellet kan I gå til byens mange seværdigheder og shoppinggader. Glæd jer til at udforske en af Europas skjulte skatte — jeres bulgarske eventyr er kun en flyvetur væk!

Inklusive
 • Central Hotel Sofia: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Sofia tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
På opdagelse i Sofia

Bulgariens hovedstad er fuld af mytiske spor fra grækere, romere, osmannerne og Alexander den Store. Og så ligger der livlige shoppinggader og caféer midt mellem de historiske seværdigheder. Sofia kan desuden bryste sig af et hipt natteliv! Som kronen på værket tilføjer byens sporvogne lidt ekstra stemning til gadebilledet. Sofias turistattraktioner kan let nås til fods, da centrum er lille — og så er Sofia endnu ikke overrendt af turister, så I slipper for lange køer. Attraktionerne stammer fra flere historiske perioder, som også fortæller den europæiske historie: fra romertiden til kommunisme, fra islam og jødedom til ortodoks kristendom. De lokale er venlige, og I kan gå på opdagelse i de mange butikker i byens centrum. Sofia er relativt billig, hvilket betyder, at der er plads i budgettet til lækre middage og en tur i Sofia Operaen! Glæd jer til at opleve Bulgariens hovedstad — Sofia er den perfekte destination til en storbyferie!

Central Hotel Sofia

 • Hotel
 • Sofia, Bulgarien
Reception

Navnet siger det hele... Central Hotel Sofia har nemlig en central beliggenhed i den smukke, bulgarske hovedstad, Sofia. I en radius af 1 km fra hotellet finder I for eksempel den ældste bygning i Sofia, St. George Rotunda, det arkæologiske museum og den fashionable shoppinggade Vitosha Boulevard. Det 4-stjernede hotel er klassisk indrettet med blanke stengulve og fine detaljer. På hotellet finder I både en restaurant, lobby-bar samt et wellnessområde med sauna, boblebad, dampbad og afslapningsrum (mod gebyr). Derudover tilbyder Central Hotel Sofia gratis WiFi og en døgnåben reception.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Double room 2

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, aircondition, skrivebord samt fladskærms-TV. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Sofias imponerende vartegn

  Bulgarsk-ortodoks katedral i neobyzantisk stil — skalaen af denne bygning vil blæse jer omkuld! Indenfor er der plads til 5.000 mennesker, hvilket gør den til en af de største ortodokse katedraler i verden. Kig op på hovedkuplens loft, som prydes af et smukt maleri, og overalt finder I fine udsmykninger med guld, mosaikker og udskæringer i træ.

  Kirke Alexander Nevsky-katedralen Kirke
 • Sofias shoppinggade nr. 1

  Byens livlige og fancy gågade, hvor alle de smukke butikker og modehuse er samlet. Hvis I ikke er til eksklusiv shopping, kan I roligt gå forbi alligevel og nyde udsigten til bjerget Vitosha, som er dækket af sne det meste af året og kan spottes i mellem gadens høje bygninger. I sidegaderne ligger adskillige caféer med udendørs siddepladser.

  Tommel op Vitosha Boulevard Tommel op
 • Et marked for de lokale

  I den elegante torvehal Central Sofia Market Hall (på bulgarsk 'Tsentralni Hali') finder I flere frugt-, kage- og vinboder samt hyggelige caféer og spisesteder. Det er også muligt at finde en lille souvenir eller kunsthåndværk. Tag også et kig på arkitekturen, både inde og ude!

  Marked Central Sofia Market Hall Marked
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 4 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-7 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr pga. flyrejsen

Parkering

Parkering ved hotellet koster 12 € per dag (betales på hotellet)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Sofia vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt. I forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og transporten kan være delt med andre rejsende.
Skulle der opstå problemer, kan I ringe på telefonnummer: +30 6944 46 50 81. Ved afrejse aftaler I afhentningstidspunkt med receptionen på hotellet senest 24 timer inden afgang

Valuta

Bulgariens valua er Lev (BGN)

Sted

Central Hotel Sofia ligger i hjertet af Sofia med lige under 9 km til Sofia Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice