Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

En historisk hyldest til Murcias slotte

 • Solferie
 • Puerto de Mazarrón
Pris fra kr. 4.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Drag mod fortidens romerske fæstninger, mauriske paladser og kristne slotte i spanske Murcia. Rejsen inkluderer morgenmad, lejebil og fly tur-retur

Mærk historiens vingesus gennem Murcia og Sierra Espuña-regionen, når I kører med jeres lejebil ud til områdets fascinerende slotsruiner og fæstninger, som har huset fortidens romerske herskere og mauriske fyrster. Monumenterne ligger spredt som perler på en snor og understreger regionens vigtige militære og grænse-strategiske placering. Historietimen bliver pludselig lidt mere interessant med et besøg til Murcias vartegn Castillo de los Fajardo og fortidens tavse vidne Castillo de las Paleras. Eller hvad med at udforske den røde, arabiske forsvarsborg i Aledo? Der er så mange steder at besøge, at det er vanskeligt at vælge bare et par stykker! Glæd jer til at tage med på en rejse tilbage til fortiden, og til at fordybe jer i Murcia-regionens historie.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Lejebil
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Alicante tur-retur
Tusinde års historie i Murcia

Smukke landskaber, blide briser fra havet, god mad og rig historie — dét er, hvad der venter jer på jeres tur den spanske provins Murcia. De hyggelige havnebyer Cartagena og Puerto de Mazarrón er hjemsted for utallige smukke bygninger. I Puerto de Mazarrón finder I blandt andet kirken San Andrés fra 1500-tallet, La Purísima-klosteret og de imponerende Bolnuevo-klipper — et helt specielt landskab, næsten magisk, hvor vind og vand i årenes løb har skabt nogle finurlige klippeformationer. I Cartagena må I ikke misse Castillo de la Concepción, hvis 3000 år lange historie med forskellige folkeslag og styre har sat sine spor på slottet. Læg også vejen forbi katedralen i Murcia og de arkæologiske rester efter de romerske bade i Alhama de Murcia, som byder på mere end 2.000 års historie. Nyd den smukke beliggenhed fra kirken i Totana, Santuario de Santa Eulalia, de farvede huse mod ruinerne af Castillo de Jumilla i Jumilla, eller kom helt tæt på de arkæologiske udgravninger Los Villaricos i Mula. Dyk ned i regions kunst og kuriositeter på Museo De Arte Ibérico 'El Cigarralejo', som huses i et gammelt barok-palads. Murcia byder jer velkommen til tusinde års historie — Bienvenido!

Hotel La Cumbre

 • Hotel
 • Puerto de Mazarrón, Spanien
hotel 1

Det 3-stjernede Hotel La Cumbre er smukt beliggende på en bakke i kystbyen Puerto de Mazarrón, med 800 meter til stranden og et par kilometer fra den maleriske landsby Bolnuevo, hvor I også finder de berømte Bolnuevo-klipper. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvis I føler for en afslappende middag hjemme på hotellet. Det er også her, at I hver morgen kan se frem til morgenmaden eller måske vil I starte dagen med en forfriskende dukkert i hotellets udendørs swimmingpool? Fra tagterrassen har I en skøn panoramaudsigt over Mazarrón-bugten, som kan anbefales både ved solopgang og solnedgang!

 • +5
Læs mere
double room 2018

Dobbeltværelse

Hotellets komfortable dobbeltværelser er udstyret med egen altan, aircondition, værdiskab, telefon, fladskærms-TV, WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Arkitektonisk finesse

  Kirken og paladset blev bygget i 1768 af biskop Mateo, som ønskede at kunne se facaden fra sin bolig. Se bygningens fine, rustfarvede facade med franske altaner, grønne døre og ornamenter, og gå videre til det omkringliggende plaza's mange barer og spisesteder, som tilbyder tapas, øl og kaffe til få penge.

  Attraktion Episcopal Palace of Murcia Attraktion
 • Solens fort

  Dette fort fra det 13. århundrede ligger på en strategisk position med udsigt over Lorca. Fortet er opdelt i tre områder, hvoraf det ene omfatter det rektangulære Alfonsí Tower og sektioner dækket af gotiske, hvælvede lofter. 'Solens fort' er blevet renoveret og fungerer i dag som et klasseeksempel på fortolkningen af områdets kulturarv.

  Slot Castillo de Lorca Slot
 • Kronen på værket

  Beliggende højt på en bakke i Velez-Blanco og ovenpå ruinerne af et gammelt islamisk militært anlæg finder I det næsten Disney-agtige Castillo de Vélez-Blanco. Set indefra er dette slot fra det 16. århundrede et rent renæssance-palads... eller var. De ruinerede ejere var nemlig tvunget til at bortsælge en del af interiøret i 1904.

  Slot Castillo de Vélez-Blanco Slot
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuelle told-, vej- og broafgifter
 • Brændstof til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis udendørs parkering. Parkering i hotellets garage koster 10 € per døgn (betales på hotellet)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel La Cumbre ligger i byen Puerto de Mazarrón, i regionen Murcia i det sydøstlige Spanien. Hotellet ligger 284 km fra Valencia og 143 km fra lufthavnen i Alicante.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice