• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Bo tæt ved de magiske Bolnuevo-klipper

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Puerto de Mazarrón
Ny
Pris fra kr. 2.739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Mod den sydspanske sol! 7 eller 10 nætter i den historiske havneby Puerto de Mazarrón på Hotel La Cumbre inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur

Vågn op under den spanske sol i den smukke kystby Puerto de Mazarrón! Byen ligger i den spanske sydøst-region Murcia, hvis kystlinjen kendes som Costa Cálida — den lune kyst. Kør med jeres lejebil ud til områdets livlige markeder, fascinerende slotsruiner, idylliske fiskerbyer og udsøgte restauranter. Ikke langt fra jeres hotel ligger også de imponerende Bolnuevo-klipper — et helt specielt landskab, næsten magisk, hvor vind og vand i årenes løb har skabt nogle finurlige klippeformationer. I bor på det hyggelige Hotel La Cumbre med morgenmad, pool og panoramaudsigt fra hotellets tagterrasse. Det lyder da helt i orden, gør det ikke?

Inklusive
 • Hotel La Cumbre: 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, København, Billund til Alicante tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
Murcia og Costa Cálida

Smukke landskaber, blide briser fra havet, god mad og rig historie — dét er, hvad der venter jer på jeres tur den spanske provins Murcia. Med over 3.000 solskinstimer om året er Murcia et dejligt feriemål i alle sæsoner, og med den fordel af at fortsat være mindre kendt blandt turister end mange af de andre spanske sol-destinationer. Her finder I en afslappende atmosfære og uberørt natur. Regionen lokker også med sit store udbud af kurbade og strande, hvis høje indhold af salt og helse-mudder siges at have en helbredende effekt på krop og sind. Takket være nærheden til Middelhavet er der også god mulighed for at smage på lækre skaldyrsretter. Den hyggelige fiskerby Puerto de Mazarrón er hjemsted for utallige smukke bygninger, blandt andet San Andrés kirke fra 1500-tallet, La Purísima-klosteret, ruinerne af Vélez-slottet og de imponerende Bolnuevo-klipper. Murcia og Costa Cálida byder jer velkommen til kilometervis af strande, uberørte bugter og smukke klippeformationer. Bienvenido!

Hotel La Cumbre

 • Hotel
 • Puerto de Mazarrón, Spanien
hotel 1

Det 3-stjernede Hotel La Cumbre er smukt beliggende på en bakke i kystbyen Puerto de Mazarrón, med 800 meter til stranden og et par kilometer fra den maleriske landsby Bolnuevo, hvor I også finder de berømte Bolnuevo-klipper. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvis I føler for en afslappende middag hjemme på hotellet. Det er også her, at I hver morgen kan se frem til morgenmaden eller måske vil I starte dagen med en forfriskende dukkert i hotellets udendørs swimmingpoolen? Fra tagterrassen har I en skøn panoramaudsigt over Mazarrón-bugten — kan anbefales både i dags- og aftenlys!

 • +5
Læs mere
double room 2018

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets komfortable dobbeltværelser er udstyret med egen altan, aircondition, værdiskab, telefon, fladskærms-TV, WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Arkitektonisk finesse

  Kirken og paladset blev bygget i 1768 af biskop Mateo, som ønskede at kunne se facaden fra sin bolig. Se bygningens fine, rustfarvede facade med franske altaner, grønne døre og ornamenter, og gå videre til det omkringliggende plaza's mange barer og spisesteder, som tilbyder tapas, øl og kaffe til få penge.

  Attraktion Episcopal Palace of Murcia Attraktion
 • Udsigt fra øst til vest

  Gå langs gangbroen i træ, op ad ruinerne, og få en fantastisk udsigt og gode foto-muligheder. Stranden nedenfor er ligeledes er besøg værd. Slut af med en Asiatico, som er en lokal kaffedrik med kondenseret mælk og et par dråber cognac, mums!

  Udsigtspost Mirador Cabezo del Gavilan Udsigtspost

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 208, Nissan Micra, Citroen DS3 eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi dig at tage kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:30

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis udendørs parkering. Parkering i hotellets garage koster 10 € per døgn (betales på hotellet)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel La Cumbre ligger i byen Puerto de Mazarrón, i regionen Murcia i det sydøstlige Spanien. Hotellet ligger 143 km fra lufthavnen i Alicante og 284 km fra Valencia.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice