Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med oplevelse

Entrébillet til BonBon-Land

  • Forlystelsespark
  • Holmegaard
kr. 189,- -32%
Nu kr. 129,-
  • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til en sjov dag for hele familien i BonBon-Land: Denne billet giver adgang til alle parkens forlystelser!

BonBon-Land byder på masser af sjov og hygge for hele familien og vennerne. Her kan I prøve alverdens forlystelser som Hundeprutten, Vandrotten, Svend Svingarm og mange flere. I kan se, hvem der modigst i Vildsvinet, grave guld i cowboybyen, plaske rundt i Bæverrafting, få en gyngetur i Klaptorsken eller blive helt rundtossede i Den Skøre Skilpadde. I årets nyhed Den Hemmelige Verden, kan I komme med på en 'virtual reality' rejse til et spændende, nyt univers. Den Hemmelige Verden er iøvrigt også Danmarks første interaktive rutsjebane! Der er samtidig rig mulighed for at holde en pause og nyde en forfriskning — parken har flere spisesteder samt isbutikker. Med denne entrébillet er der penge at spare — så køb jeres billetter nu, og glæd jer til en sjov dag i BonBon-land!

Inklusive
  • Entrébillet til BonBon-land (1 per person)
BonBon-Land — Danmarks sjoveste forlystelsespark!

Tag på en supersjov tur til det skøreste sommerland, som er fuld af fjollede forlystelser! I BonBon-Land er der underholdning for både børn og voksne. De mindste kan få grineflip i Sprutten eller Ormen med mor eller far, mens de lidt større børn tager kørekort i Leofarterne. Hele familien skal naturligvis også en tur gennem kloakken hos Vandrotten! De modigste vovehalse kan få en ordentlig svingtur i Svend Svingarm eller en lynhurtig rutsjetur med Vildsvinet og Hankatten. Husk også at grave efter guld i Cowboy-byen, besøge Henry Hundeprut og tage en vild sejltur i Bæverrafting. I 2018s nyhed, Den Hemmelige Verden, kan voksne og børn over 120 cm tage på en forunderlig rejse ind i en 'virtual reality' verden, fuld af overraskelser. I BonBon-Land finder I også en masse grønne områder, hvor I kan nyde vejret og jeres mad. Der er desuden adskillige restauranter og isboder i parken.

• Hallohviin 2018 •

BonBon-Lands Halloween-festligheder, Hallohviin, finder i år sted fra lørdag den 13.- 21. oktober samt lørdag den 27. oktober 2018 (kl. 10.00-17.00).
Her kan I opleve fire forskellige (uhyggelige) Hallohviin-labyrinter samt underholdning for de mindste i maskotten Toke Trolds grotte. Større børn og modige voksne kan få sig et ordentligt gys i den mest uhyggelige labyrint, Viggos Gyserfest, eller besøge skeletterne, som har bosat sig i Det Besatte Spejlhus. I Junglens 8 Hemmeligheder, kan I gå igennem 8 forskellige rum, med små forskrækkelser og overraskelser i hvert enkelt rum. Husk, I ved aldrig, hvad der venter bag næste hjørne... Gør jer klar til et rigtigt Hallohviin!

Information om jeres billet

I køber et værdibevis til entrébiletterne til BonBon-Land ved at klikke på "Vis priser". Prisen er 129 DKK per person og gælder som adgangsbillet til forlystelsesparken. Værdibeviset kan anvendes på en dato efter eget valg i perioden den 27. april 2018 - 8. juli 2018 inden for parkens åbningstider. Vi anbefaler, at I tjekker åbningtider på BonBon-Lands egen hjemmeside.

BEMÆRK: Det er vigtigt, at I enten udskriver værdibeviset eller medbringer det i elektronisk form på jeres mobiltelefon el.lign., da stregkoden på værdibeviset skal scannes ved ankomst til BonBon-Land. Hvis ikke I medbringer værdibeviset med stregkoden (på papir eller i elektronisk form), er det ikke muligt at komme ind i BonBon-Land.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Parkering
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner D BonBon-Land. Du indgår derfor direkte aftale med D BonBon-Land. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Pris

Prisen er per værdibevis

Antal værdibeviser

Det er muligt at købe op til 10 værdibeviser per booking

Værdibevisets gyldighed

Værdibeviset kan anvendes på en dato efter eget valg i perioden den 27. april 2018 - 8. juli 2018

Børnerabat

Børn under 90 cm har gratis adgang til BonBon-Land

Åbningstider 2018

Tjek venligst BonBon-Lands egen hjemmeside for de aktuelle åbningstider

Alle forlystelser (pånær 4D Bio, Måneland og BonBon Expressen) lukker en time før parken lukker. Måneland og Fantasy Expressen har åbent fra kl. 14.00

Parkering

Parkering koster 40 DKK per bil, som betales i BonBon-Land

Kæledyr

Hunde i snor er velkomne

Internet

Der er gratis WiFi ved udvalgte spisesteder samt indgangen

Sted

BonBon-Land ligger i Holmegaard, Holme Olstrup, ca. 10 km udenfor Næstved på Sydsjælland. Holme Olstrup station ligger 15 minutters gang fra indgangen. Fra København er der lige knapt 80 km til BonBon-Land og fra Århus ca. 250 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice