• Med fly
 • Med indkvartering

Ølrejse med ølbad og ølsmagning i Polen

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Koscierzyna
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 84 gange

Øl, øl og mere øl: 2-4 overnatninger på Stary Browar Koscierzyna i Polen inkl. morgenmad, velkomstøl, ølbad med ølsmagning, wellness og fly tur-retur

Overrask øl-entusiasten i dit liv med en unik ferie til Polen! I bor 2, 3 eller 4 overnatninger i et renoveret bryghus på hotellet Stary Browar Kościerzyna, hvor I bliver forkælet med et afslappende ølbad med ølsmagning og adgang til hotellets wellness-område. I får selvfølgelig også lov til at smage på bryghusets specialiteter ved ankomst, hvor I bliver budt velkommen med en velkomstøl. Hver morgen serveres der morgenmad, og med i rejsen er også sen check-ud på afrejsedagen. Skål og god tur!

Inklusive
 • Stary Browar Koscierzyna: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til hotellets wellness-område
 • Velkomstøl
 • Ølbad med ølsmagning
 • Sen check-ud (til kl. 15.00)
 • Fly fra Aarhus, Billund, København, Hamborg, Malmø til Gdansk tur-retur
Tilvalg
 • 2-retters menu på Stary Browar Koscierzyna
Øl, øl og øl

Øl kan mere end bare at behage ganen — de gyldne dråber er også gode for resten af kroppen, tro det eller ej! Jeres badekar fyldes med dejlig varmt vand og en naturlig, aromatisk blanding af humle, ølgær og malt. Et ølbad siges at virke afslappende, reducere stress, stimulere hjertet, åbne porerne og sænke blodtrykket. Ølgæren, B-vitaminerne og proteinerne hjælper med at styrke immunforsvaret og blødgøre huden. 20 minutter i saunaen efter badet gør huden fastere og glattere, og blodomløbet styrkes, da dødt væv fjernes under behandlingen. Fuldend oplevelsen ved at prøve nogle af Stary Browars skønne specialøl.

Stary Browar Koscierzyna

 • Hotel
 • Koscierzyna, Polen
restaurant2

Hotellet Stary Browar Koscierzyna ligger i et smukt renoveret bryghus tilbage fra 1856, hvor meget af den traditionelle indretning og arkitektur er blevet bevaret. Stary Browar Koscierzyna ligger på hovedtorvet i hjertet af byen Kościerzyna i det nordvestlige Polen, ca. 55 km fra Gdansk. Hotellet råder over en hyggelig restaurant, et wellness-område med boblebad og sauna, og selvfølgelig en pub, hvor I kan se dagens sportsbegivenheder og smage på de mange gode øl. I kan også følge med i ølbrygningen i hotellets eget bryggeri.

 • +8
Læs mere
room3

Dobbeltværelse

I bor på et ca. 15 m² stort, hyggeligt dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, trægulve, aircondition, te- og kaffefaciliteter, telefon og TV. Derudover har værelset privat badeværelse med bruser.

Vores tips
 • Amerikanske kultklassikere

  Tag med til de amerikanske 60'ere og 70'ere med et besøg på det stilfulde museum for amerikanske vintage biler i Kościerzyna. Her kan I se amerikanske kultklassikere fra Cadillac, Chevrolet, Buick, Lincoln, Ford, Plymouth, DeSoto, drysset med lidt Marilyn Monroe og Elvis Presley-stemning.

  Museum Muzeum American Old Cars Museum
 • Hvad er op og ned?

  I Szymbark kan I besøge et unikt hus, der er bygget på hovedet. Gå ind igennem et vindue i taget, gå på lofterne, og udforsk 1970'erne socialistiske propaganda og interiør. Her er det lidt svært at finde ud af, hvad der er op og ned!

  Attraktion Upside Down House Attraktion
Transport fra lufthavnen til Kościerzyna

Fra lufthavnen i Gdansk afgår der tog til Kościerzyna hver 1,5 time. På hverdage afgår det første tog kl. 06.00 og det sidste tog kl. 21.45. I weekender afgår det første tog kl. 08.22. Togturen tager ca. 1 time og koster ca. 40 DKK per person (betales på stedet). Fra lufthavnen kan I også tage en taxa til Kościerzyna, som tager ca. 50 minutter og koster mellem 260-340 DKK (hver vej).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 9 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 3-9 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for ca. 55 DKK per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Wellness-område

I hotellets wellness-område finder I et boblebad, ølbad, dampbad, afslapningsområde, isbad og sauna. Bemærk venligst, at badetøj er påkrævet

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen i Gdansk afgår der tog til Kościerzyna hver 1,5 time. På hverdage afgår det første tog kl. 06.00 og det sidste tog kl. 21.45. I weekender afgår det første tog kl. 08.22. Togturen tager ca. 1 time og koster ca. 40 DKK per person (betales på stedet). Fra lufthavnen kan I også tage en taxa til Kościerzyna, som tager ca. 50 minutter og koster mellem 260-340 DKK (enkelt vej).

Sted

Stary Browar Koscierzyna ligger i midten af byen Kościerzyna, ca. 55 km fra lufthavnen i Gdansk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice