Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i charmerende Edinburgh

 • Storbyferie
 • Edinburgh
Pris fra kr. 2.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på det centralt beliggende Cairn Hotel i den skotske hovedstad inklusive morgenmad og fly tur-retur

Whisky, sækkepibe og kilt — ja, vi er i Skotland! Edinburgh vrimler med spændende oplevelser af både historisk, kulturel og gastronomisk natur. Den skotske hovedstad har en lang og fascinerende historie, som kan opleves på mange forskellige måder: Besøg for eksempel Edinburgh Castle, de underjordiske gader i Mary King's Close, eller tag på guidet rundvisning i Edinburghs gamle arbejderkvarterer. Når solen går ned over hustagene, bliver byen både magisk og mystisk på samme tid. I hjertet af Edinburgh ligger jeres hotel, som byder på morgenmaden, og hvorfra I nemt kan udforske byen til fods. Edinburgh byder hver dag på små eventyr og store oplevelser, så glæd jer til 2, 3 eller 4 nætter i den charmerende hovedstad!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Edinburgh tur-retur
 • Håndbagage
Edinburgh

Der er mere til Skotlands hovedstand end whisky, haggis og kiltklædte sækkepibespillere. Byen emmer af både grum og statslig historie, og det er værd at udforske både de smukke monumenter som Edinburgh Slot og parlamentsbygningen samt de smalle, mørke gader i den gamle bymidte og det underjordiske Mary King's Close. Byens gastronomi er heller ikke at kimse af, for I kan få alt fra det typiske fish'n'chips til gourmetmad på en af byens Michelin-restauranter. Vælger I et længere ophold i Edinburgh, kan I med fordel tage på en dagstur ud i det skotske landskab. Tag op til mystiske Loch Ness, tab vejret af benovelse i smukke Glen Coe, eller oplev Skotlands anden storby, Glasgow.

Cairn Hotel

 • Hotel
 • Edinburgh, Storbritannien
hotel facade

I bor på det hyggelige Hotel Cairn, som ligger i det livlige teaterdistrikt i Edinburgh med Edinburgh Playhouse og den gamle bydel samt centrum inden for kort afstand. Den flotte bygning fra det tidlige 18. århundrede er for nyligt blevet nyrenoveret med smagfulde detaljer, der symboliserer og afspejler Edinburgh. Om morgenen får I serveret morgenmad, og i baren har de et bredt udvalg af øl og spiritus — inklusive whisky selvfølgelig.

 • +4
Læs mere
Hotel Cairns - hotelroom

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet i et klassisk design med moderne faciliteter kombineret med skotsk elegance. På værelserne finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, kaffe- og te-faciliteter, fladskærms-TV og skrivebord samt et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Hvor idéen til Harry Potter startede...

  Harry Potter fans må ikke misse at drikke en kop kaffe på The Elephant House. J.K Rowling skrev nemlig store dele af de første bøger på denne café. Væggene på toilettet vidner især om forfatterens tilstedeværelse — de er nemlig fyldt fra top til tå med små beskeder til forfatteren!

  Bar The Elephant House Bar
 • Vind i håret

  Lige under 2 kilometer uden for Edinburgh rejser den 251 meter høje bakke sig, hvis skrænter kan bestiges selv uden udstyr eller andre klatre-egenskaber. Fra toppen har I en slående udsigt over byen og hele Holyrood Park — så længe altså himlen er klar nok! Husk en vindtæt jakke, da det kan blæse godt på toppen.

  Attraktion Arthur's Seat Attraktion
 • Byen under byen

  Ønsker I at få et glimt af Edinburgh i det 17. århundrede? Under The Royal Mile, i den historiske, gamle bydel ligger Mary King's Close, en af byens gamle, sagnomspundne gader. Under de teatralske, guidede ture kan I høre om levevilkårene for de forskellige sociale klasser i byen samt om de mørke myter og legender, som har forfulgt gaderne.

  Ruin Real Mary King's Close Ruin
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen i Edinburgh kan I tage sporvognen til York Place, og herfra gå ca. 500 meter til hotellet. Turen tager ca. 50 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Cairn Hotel ligger 800 meter fra stationen Edinburgh Waverley og lige knapt 15 km fra lufthavnen i Edinburgh.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice