• Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

I hjertet af Madrid med guidet byvandring

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 849,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 19 gange

Den spanske by I bare må opleve - Madrid! Bo 2-5 nætter på hotel JC Rooms Santo Domingo Madrid inkl. morgenmad, byvandring og fly tur-retur

Dans jer gennem de stemningsfulde gader i Spaniens uimodståelige hovedstad, Madrid! I byen, der aldrig sover, kan I nyde den hyggelige atmosfære på de livlige pladser og i de smalle gader, hvor I finder den autentiske, spanske charme fuld af historie. Dyk ned i den spanske kunsthistorie på et af de mange museer, og beundr mesterværker af Pablo Picasso eller Salvador Dali. Nyd solen på en terrasse med et glas vin, eller find en park, hvor I kan holde picnic - Madrid er en by med uendelige muligheder, og som prikken over i'et bor I på et designhotel midt i byens hjerte! Så kom med, og oplev stemningsfulde Madrid!

Inklusive
 • JC Rooms Santo Domingo Madrid: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 2 timers guidet byvandring
 • En cocktail per person på Café Larios eller Casino Gran Vía
 • Gratis minibar (vand og sodavand) på hotelværelset
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
Madrid

Madrid er ikke kun Europas tredjestørste by, men også Spaniens centrum og absolut en by, som I bør besøge mindst én gang i livet... måske endda to eller tre gange. Med sine mange attraktioner, smukke bygninger og spanske charme er Madrid nemlig en by, som er svær at få nok af. På hver en café, på hvert et gadehjørne eller når I slentrer ned ad den berømte Gran Vía, vil I fornemme den lune, sydeuropæiske atmosfære. Et ophold i Madrid er ikke fuldendt uden et besøg på Prado-museet, som er hjemsted for et utal af uvurderlige kunstværker. I nærheden af museet finder I Retiroparken, som er det oplagte sted til en picnic, inden I besøger Madrids majestætiske krystalpalads. Om aftenen bliver det smukke palads romantisk oplyst og indbyder til en gåtur hånd i hånd. Slut dagen af med at nyde en tallerkenfuld krydret paella eller en omgang smagfulde tapas, og skål i cava under kulørte lamper.

JC Rooms Santo Domingo Madrid

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Exterior - Front view

Det moderne, 4-stjernede hotel JC Rooms Santo Domingo Mdrid er centralt placeret på pladsen Santo Domingo, kun 500 m fra shoppinggaden Gran Via. Nærmeste metrostation er under 500 m væk. En simpel morgenmad serveres i hotellets restaurant, hvor det også er muligt at spise frokost og aftensmad. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og personalet hjælper jer gerne med turistinformation og udflugter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Single Room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er indrettede i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har en enkeltseng, TV, aircondition, telefon og minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettede i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Superior Double/Twin

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelser er større end standard dobbeltværelserne. Værelserne har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, aircondition, telefon og minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Double/Twin

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne er indrettet i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Quadruple room

4-personersværelse

4 voksne per værelse

4-personersværelserne er indrettet i forskellige, europæiske temaer for hvert land. Hvert værelse har to dobbeltsenge eller 4 enkeltsenge, TV, aircondition, telefon, minibar (gratis vand og sodavand) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Spansk marked, når det er bedst

  Hvis I elsker tapas, skal I gå til markedet Mercado San Anton. Markedet spreder sig over tre etager, hvor der sælges en bred vifte af produkter fra friske råvarer til de kendte spanske specialiteter. De lokale kommer også hertil for at nyde atmosfæren og en god omgang tapas på en af caféerne.

  Marked Mercado de San Antón Marked
 • Gran Vía

  Gå en tur ned af Gran Vía, også kendt som Spanish Broadway. Gran Vía er en af byens vigtigste shoppinggader, der også er populær for dets pulserende natteliv. Her finder I et utal af barer, biografer og klubber.

  Butik Gran Vía Butik
 • Kunst for alle!

  Langs Paseo del Prado finder I Triángulo del Arte, eller "museumstrekanten". Her ligger tre af byens største og mest berømte kunstmuseer: Museo Nacional del Prado, som uden tvivl huser den flotteste samling af spansk kunst i verden, Museo Reina Sofía, der udstiller værker af spanske avantgarde kunstnere, samt Museo Thyssen-Bornemisza.

  Museum Paseo del Prado Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse
Maks. 3 personer per 3-personersværelse
Maks. 4 personer per 4-personersværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 20 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over et værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Guidet byvandring

Den inkluderede byvandringen varer 2 timer og er tilgængelig hver dag i ugen med en guide. For yderligere information, tag venligst kontakt i receptionen på hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra Madrid Barajas Internationale Lufthavn til hotellet er der omkring 15,5 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice