Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Portugals vestkyst i lejebil

 • Solferie
 • Foz do Arelho
Pris fra kr. 1.949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solrige Portugal: 5, 7, 10 eller 14 nætter på Hotel Água d'Alma i byen Foz do Arelho med morgenmad, lejebil og fly tur-retur

Smukke Portugal inviterer jer på en dejlig og solrig ferie. I bor i byen Foz do Arelho, som ligger 1 km fra Lagoa de Óbidos — en smuk lagune med vidunderlige sandstrande og blåt vand. I skal bo på Hotel Água d'alm, hvor I hver morgen kan se frem til at spise morgenmad i hotellets restaurant. Lejebilen er jeres under hele ferien, og den vil tage jer langs kysten, forbi frodige naturreservater og hyggelige landsbyer. Der er simpelthen ingen grund til at afslå denne generøse invitation. Afsted til Portugal!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Lissabon tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
Portugals vestkyst

Leder I efter et feriemål, hvor I både kan kombinere kultur, natur og afslapning på stranden? Så er den portugisiske vestkyst et sikkert valg! De dejlige sandstrande, smukke byer, frodige naturreservater og historiske landsbyer findes overalt. Ej at forglemme det portugisiske køkken. Her kan I se frem til frisk fisk fra grillen, portvin, duftende kataplana og det sprødeste bagværk. Portugals vestkyst: Den perfekte opskrift på den perfekte ferie!

Água d'Alma Hotel

 • Hotel
 • Foz do Arelho, Portugal
Standard Double Room type: Room

Água d'Alma Hotel ligger i byen Foz do Arelho på den portugisiske kyst, ca. 1 km fra stranden og i gåafstand til flere restauranter og barer. Hotellet har en bar, en udendørsterrasse og en restaurant, hvor I hver dag kan nyde jeres morgenmad. Hotellet har gratis parkering og WiFi.

 • +4
Læs mere

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er 19 m² store og har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord og aircondition.

Superior dobbeltværelse

Superiorværelserne er 22 m² store og har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, aircondition og altan.

Vores tips
 • Portugisisk landsby-idyl

  Oplev den historiske by Óbidos. Her kan I se hvidkalkede huse, charmerende kirker og smalle gader. Klassisk landsbycharme!

  Kirke Igreja da Misericórdia Kirke
 • Middag med udsigt

  På restaurant Nau dos Corvos, i nærheden af byen Peniche, kan I smage et vaskeægte, portugisisk måltid — og prikken over i'et er den smukke udsigt udover Atlanterhavet.

  Restaurant Nau dos Corvos Restaurant
 • Vin skal der til

  Kan I lide vin? Så er et besøg på denne historiske vingård et must! I kan bestille en rundvisning, hvor I ser det smukke landhus, vinkælderen, en gammel vinpresse og de imponerende ranker af vin. I afslutter selvfølgelig dagen med en vinsmagning.

  Aktivitet Agricultural company Sanguinhal Aktivitet
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tilgængelighed

Tilbuddet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Água d'Alma Hotel ligger centralt i byen Foz do Arellho. Fra Lufthavnen i Lissabon er der ca. 94 km til jeres hotel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice