• Med fly
 • Med indkvartering

Mærk historien og hjertevarmen i Athen

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Athen
Pris fra kr. 1.899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Nyd livet, solen og ikke mindst arkitekturen og historien i Athen. Tilbring 2-5 overnatninger på Attalos Hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur

Flyv med til Grækenlands storslåede hovedstad, og oplev historien, kulturen og ikke mindst arkitekturen på helt tæt hold. Her mærker man i den grad historiens vingesus blot ved at gå rundt i byens gader. I bor på Attalos Hotel med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger, hvor I hver morgen står op til hotellets morgenmad, før I går på opdagelse i byen. Spring ud i byen, og tag på opdagelse i den græske kultur. Man har ikke smagt rigtig tzatziki og souvlaki, før man har spist det på en taverna i Athen. Så sæt kursen mod lufthavnen, og glæd jer til en spændende storbyferie, der kommer til at byde på kultur, arkitektur, historie og livsnyderi uden lige!

Inklusive
 • Attalos Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Athen tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Cape Sounio-tur
Athen

Når I vandrer gennem Athens historiske bymidte, er det nærmest som at vandre igennem et museum. Her finder I blandt andet Zeustemplet, Dionysosteatret, Niketemplet og ikke mindst Akropolis med Athens vartegn, det storslåede Parthenon-tempel. Besøg også den hyggelige plads Monastiráki, der om søndagen forvandler sig til et stort og stemningsfyldt loppemarked. Når I trænger til en pause fra arkæologi og historie, kan I slå jer ned på en af de mange hyggelige tavernaer og spise jer mætte i moussaka, souvlaki, oliven og tzatziki.

Attalos Hotel

 • Hotel
 • Athen, Grækenland
terrace

Hotel Attalos ligger i det historiske centrum af Athen og ca. 3 km fra det storslåede Akropolis. Ikke langt fra hotellet finder I også et væld af restauranter, barer og natklubber. På hotellets tagterrasse kan I nyde en kølende drink fra baren og indtage den smukke panoramaudsigt over hele Athen. I hotelrestauranten kan I hver morgen se frem til at starte dagen med morgenmad.

 • +3
Læs mere
double room without

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar (mod gebyr), TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

double room with balcony

Dobbeltværelse med altan

Disse dobbeltværelser er udstyret med egen altan, en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar (mod gebyr), TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Det ældste kvarter i Athen

  Lad ferien stå på hyggelig livsnyderi på græske pladser og i smalle, maleriske gader, I ikke vil opleve lignende steder. Den gamle bydel Pláka er noget helt særligt! Her kan I slentre i timevis, mens I kigger på små, unikke butikker eller sætter jer på græske taverner, hvor I vil få serveret traditionelle græske retter.

  Landsby Plaka Landsby
 • Det græske parlament

  Besøg Syntagmapladsen, hvor det græske parlament ligger. Det er her, I vil kunne se de berømte vagter med den noget særprægede klædedragt

  Attraktion Syntagma Square Attraktion
 • Græsk jazz

  The Speakeasy Athens er en spændende musikbar, der er et must at besøge for jazz-elskere. Dette er klart den sejeste jazzbar i hele Athen!

  Natklub The Speakeasy Athens Natklub
Tilvalg af udflugt:

Udflugt til Cape Sounio:
I kan vælge at tilføje en udflugt til Cape Sounio i bookingprocessen. På denne udflugt kører I langs kystvejen forbi vidunderlige strande som Glyfada, Vouliagmeni og Varkiza til det sydlige punkt af Attica, Cape Sounion, hvor de hvide marmorsøjler pryder Poseidon-templet. På vejen dertil får I en fantastisk udsigt over den Saroniske Golf og de små øer ude i horisonten. Efter at have oplevet templet, får I fritid til at gå lidt rundt på egen hånd.

Udflugten varer ca. 4 timer. Afhentning på hotellet finder sted kl. 15:00, og I er tilbage på hotellet igen kl. 19.00. Mad og drikke samt eventuelle entrébilletter er ikke inkluderet (betales på stedet).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 25 DKK per værelse per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med altan

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 2-11 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 40 km. Med offentlig transport kan I tage Metro M3 til ΣΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, hvorfra I har 800 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time, og ruten afgår ca. hver halve time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Attalos ligger i det historiske centrum af Athen og ca. 3 km fra Akropolis. Fra Athen Lufthavn til hotellet er der ca. 40 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice