Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Ferieøen over dem alle: Mallorca

 • Solferie
 • Portals Nous
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mod den spanske sol: 5, 7 eller 10 overnatninger på hotellet Ola Tomir, 350 meter fra stranden på Mallorca, inkl. morgenmad, fly tur-retur og transfer

Velkommen til øen, der er meget mere end grisefester og charterturister. Mallorca ligger kun en kort flyrejse væk, og uanset årstid er øen fantastisk med tilbud for enhver. Lækre strande, god mad, høj sol, idylliske landsbyer og søde mennesker — med andre ord, alle ingredienserne til en skøn ferie. I er indkvarteret på den vestlige del af øen, hvor dagene består af et nip kølig, lokal rosé, afslapning ved poolen samt opdagelse af den rige kultur og de skjulte strande og bugter. Samtidig ligger jeres hotel kun 350 meter fra stranden og sørger også for morgenmaden. Pak kufferten til ferieøen over dem alle: Mallorca!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Mallorca

Mallorca er øen med kilometerlange sandstrande og rolige bugter med krystalklart vand, og den er perfekt til en ferie med sol og afslapning. Den spanske ø byder på smukke landskaber, typiske middelhavsbyer spredt over hele øen og ikke at forglemme det vidunderlige spanske køkken. Besøg den smukke blomsterpark Parc Natural de Mondrago, tag på jeepsafari i Mallorcas smukke landskaber, eller brug et par timer med shopping. Der er rig mulighed for dagsture, hvor hovedstaden, Palma de Mallorca, med sin imponerende katedral er et af højdepunkterne. Perlen ved Mallorcas nordøstlige kyst er Cala Estreta — en uberørt strand med sand, hvide sten og krystalklart vand. Omgivet af små klipper og smukke landskaber, finder I denne lille bugt, som er perfekt til solbadning og afslapning.

Tomir Portals Suites****

 • Hotel
 • Portals Nous, Spanien
Hotel

Det 4-stjernede hotel- og lejlighedskomplekset Tomir Portals Suites er renoveret i 2018, og ligger i et stille område af byen Portals Nous. Hotellet ligger ca. 350 meter fra stranden, hvor I også finder hyggelige restauranter, barer og en dejlig marina perfekt til aftenvandringer i solnedgangen. Det 3-stjernede hotel har en restaurant med buffetservering og en udendørs swimmingpool, hvor der også findes en poolbar med drinks og snacks. Fra tid til anden arrangeres der aftenunderholdning med live optrædender.

 • +6
Læs mere
2018 double

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er ca. 28 m² stort og har to enkeltsenge samt et tekøkken med brødrister, elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og med mulighed for lettere madlavning. Derudover er der aircondition, TV og værdiboks (mod gebyr) på værelset. Værelset har også sin egen møblerede terrasse eller altan samt badeværelse med bruser.

2018 double

Dobbeltværelse med havudsigt

I dette dobbeltværelse har I udsigt til havet fra jeres altan eller terrasse. Værelset består af et soveværelse med to enkeltsenge, tekøkken med køkkenredskaber, brødrister, elkedel, microovn og køleskab. På værelset finder I også aircondition og TV samt badeværelse med bruser. En værdiboks er tilgængelig mod gebyr. Fra suitens altan har I udsigt til havet.

2018 junior suite

Junior suite

Junior suiten er ca. 50 m² stor og har et rummeligt soveværelse, et opholdsområde med en sovesofa, aircondition, TV, telefon værdiboks (mod gebyr). I suiten findes der også et tekøkken med mikrobølgeovn, køkkengrej, brødrister, elkoger og køleskab. Badeværelset har bruser og hårtørrer. Fra suitens altan kan I nyde Mallorcas behagelige temperaturer.

2018 Junior Suite 1

Junior suite med havudsigt

Fra junior suitens altan kan I nyde den fine udsigt over havet. Denne suite er ca. 50 m² stor og har et rummeligt soveværelse, et opholdsområde med en sovesofa, aircondition, TV, telefon værdiboks (mod gebyr). Der findes også et tekøkken med mikrobølgeovn, køkkengrej, brødrister, elkoger og køleskab. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

2018 suite

Suite

Suiten er på 55 m² og har et soveværelse med to enkeltsenge, en opholdsstue med sovesofa, TV og et tekøkken med brødrister, elkoger, køleskab samt mulighed for lettere madlavning. Derudover findes der aircondition, værdiboks (mod gebyr) og egen altan eller terrasse.

2018 suite

Suite med havudsigt

I denne suite har I udsigt over havet fra jeres altan. Suiten er på 55 m² og har et soveværelse med to enkeltsenge, en opholdsstue med sovesofa, TV og et tekøkken med brødrister, elkoger, køleskab samt mulighed for lettere madlavning. Derudover findes der aircondition og en værdiboks (mod gebyr).

Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 17 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Junior suite
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per Suite
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med havudsigt
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Junior suite med havudsigt
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per Suite med havudsigt

Børnerabat

Junior suite, Junior suite med havudsigt, Suite: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Junior suite, Junior suite med havudsigt, Suite, Suite med havudsigt: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed)

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben dagligt fra kl. 10.00 - 18.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Ola Tomir ligger i byen Portals Nous på det vestlige Mallorca, ca. 22 km fra Palma de Mallorca Lufthavn og ca. 11 km fra hovedbyen Palma.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice