Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Østersøen: Nyt, 4* hotel i Nordtyskland

 • Miniferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Neustadt
Pris fra kr. 789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på spændende ferie til Nordtyskland, tilbring 3-6 dage på det 4-stjernede Hotel Strandkind ved Østersøen inkl. morgenmad og adgang til sauna

Oplev det nyåbnede, 4-stjernede Hotel Strandkind beliggende i Lübeck-bugten. Her finder I ferien tæt på havet, stranden, naturen og storbyerne. Fra hotellet har I blot 180 meter til stranden og havet, samtidig med, at I hurtigt kan køre en tur til smukke Lübeck eller Kiel. Vælger I at blive på hotellet, er der også god grund til dette, da der tilbydes diverse aktiviteter for venner og familier. Så få samlet alle dem, som I ønsker at have en sjov ferie med, og tag afsted til Neustadt in Holstein.

Inklusive
 • Hotel Strandkind: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til hotellets saunaer
 • Aktivitetsprogram
 • Adgang til hotellets klatrefaciliteter
Neustadt in Holstein

Blot 160 km fra den dansk-tyske grænse finder I den lille, hyggelige by Neustadt in Holstein i Østholsten. Mens Østholsten definerer lokationen i det østlige Schleswig-Holstein, ligger Neustadt in Holstein også ud til Lübeck Bugt, der er en del af Østersøen. Byen startede som fiskerleje i 1244 og udviklede sig senere til købsstad, hvilket har skabt den hyggelige atmosfære i byen. I sommermånederne forvandler byen sig til en særlig smuk badeby, fyldt med hyggelige stunder på havnen og liv i gaderne. Vil I gerne ud at opleve nogle større byer ligger Kiel ca. 65 km nordøst for byen og Lübeck 46 km syd.

Hotel Strandkind

 • Hotel
 • Neustadt, Tyskland
front

Det 4-stjernede Hotel Strandkind åbnede i juni 2017 og har den perfekte beliggenhed kun 180 m fra stranden og Østersøen. Hotel Strandkind er indrettet i hyggelig, skandinavisk stil i lyse farve og tilbyder daglig morgenmad i restauranten og adgang til hotellets 2 saunaer. Hotellet fokuserer på familievenlige aktiviteter og tilbyder: guidede cykelture, familie GPS-cykeltur, bordtennis, lån af bøger og spil, volleyball, fodbold og badminton. På hele hotellets område har I også gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Lieblingszimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 22-25 m² store og ligger i stueetagen eller på 1. sal. Værelserne er indrettet i en lys og hyggelig skandinavisk stil med en dobbeltseng, satellit-TV, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), telefon samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Yderligere har værelserne udgang til terrasse eller altan.

familienkoje

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelserne er 28-32 m² store og ligger i stueetagen eller på 2. sal. Værelserne er indrettet i en lys og hyggelig skandinavisk stil med en dobbeltseng og en køjeseng til børn, satellit-TV, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), telefon samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Yderligere har værelserne udgang til terrasse eller altan.

Die Großen

Stort værelse

4 voksne per værelse

De store værelser er 42 m² store og har både et soveværelse og en opholdsstue. Værelserne er indrettet i en lys og hyggelig skandinavisk stil og har satellit-TV, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), telefon samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Yderligere har værelserne udgang til terrasse eller altan.

Hotellet tilbyder:

Strandkind Hotel tilbyder et væld af aktiviteter og fritidsaktiviteter, der er skræddersyet til en sjov stund med venner og familie. Afhængigt af tilgængelighed er der cykler til rådighed, så I kan udforske området. I kan også udfordre jeres kreativitet og opfindsomhed, når tømmerflåden skal bygges, eller I kan hoppe med på det afslappende yogahold. Er I mere til sport, kan I spille alt fra volleyball, fodbold, badminton og bordtennis, og til vandhundene er der kajakker og SUP-boards. Nogle aftner arrangeres der udendørs biograf, bordfodbold-turneringer eller der tændes op for lejrbålet. Her kommer I ikke til at kede jer!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år per Familieværelse
Min. 4 personer og maks. 4 voksne og 1 barn op til 17 år per Stort værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-4 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 5-17 år: får 50% rabat per ophold

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede Hotel Strandkind har den perfekte beliggenhed kun 180 m fra stranden og Østersøen. Yderligere har I kun 160 km til hotellet fra den dansk-tyske grænse eller 250 km fra København, hvis I tager turen fra Lolland til Fehmam.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice