Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Paradis-ferie i Mexico med all-inclusive

 • Solferie
Pris fra kr. 10.479,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev det farverige Mexico i 7, 10, 14 eller 18 nætter på det 5-stjernede Ocean Maya Royale med all-inclusive, transfer og fly tur-retur

Hvide sandstrande, azurblåt hav, storslåede pyramider og gamle Mayaruiner — velkommen til Mexico! Her kan I slappe af under palmetræerne, nyde den livlige atmosfære i centrum af Playa del Carmen, og gå på eventyr i gammel historie og kultur. Det 5-stjernede Ocean Maya Royale danner rammen for jeres ferie i paradis, og her vil der ikke mangle noget. Så I kan bare dase ved swimmingpoolen og slappe af ved det maleriske og glimtrende hav. Morgenmad, frokost og aftensmad skal I heller ikke tænke på — det gør hotellet nemlig for jer! Så det eneste I skal huske, er faktisk bare at nyde livet. ¡Vamos!

Inklusive
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Hamborg til Cancún tur-retur
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Riviera Maya

I Riviera Maya finder I de hvideste sandstrande, turkisblåt hav og den frodigste natur. Området indbyder til nogle afslappende, varme dage i vandkanten, men byder også på både kulturelle og historiske seværdigheder. I Riviera Maya kan I stadig spotte historiske ruiner og udgravninger, som dateres helt tilbage til det gamle Maya-folk. Besøg for eksempel Xcaret, som er et historisk mindesmærke og i dag også en naturpark, Tulums smukke templer og de storslåede pyramider i Chichén Itza. Området er også kendt for sit farverige liv under vandet, så der er rig mulighed for dykning og snorkelture. Velkommen til paradis.

Ocean Maya Royale*****

 • Hotel
 • Solidaridad, Mexico
Ocean Maya Royale - Aerial view

Det 5-stjernede voksenhotel (+18) Ocean Maya Royale ligger ca. 14 km fra centrum af Playa del Carmen. Her er afslapning og forkælelse i højsædet — og sågar med all-inclusive oveni! Hotellet har forskellige restauranter, hvor I blandt andet kan se frem til at smage italienske delikatesser, japanske retter og selvfølgelig alle de mexicanske favoritter. I kan slappe af ved hotellets to swimmingspools, boblebad og spa-område (mod betaling). Derudover har hotellet sit eget dykkercenter, fitnesscenter og natklub. Ønsker I at udforske området yderligere tilbyder hotellet både diverse vandsportsaktiviteter og guidede ture i junglen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Ocean Maya Royale - Deluxe room

Maya deluxe dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Værelserne er indrettet med en kingsize seng eller to queensize senge og er udstyret med TV, gratis WiFi, værdiboks og gratis minibar samt altan eller terrasse. Badeværelserne har bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Vores tips
 • Oplev Mexicos historie

  Xcaret er en bæredygtig og arkæologisk park. Gennem en række attraktioner kan I opleve Mexicos historie, og her er også mulighed for at snorkle og svømme med delfiner. Absolut et besøg værd!

  Park Xcaret Park
 • Paradis på jord

  Denne paradisiske strand er uden tvivl en af byens største attraktioner! Aldrig har I set sand så hvidt og hav så blåt. Pak en strandtaske og husk solcreme!

  Strand Playa del Carmen Strand
All-inclusive på Ocean Maya Royal

All-inclusive omfatter:
Morgenmadsbuffet
Frokostbuffet
Snacks i løbet af dagen
Aftenbuffet eller a lá carte
Drikkevarer ad libitum (lokal vin og øl, ikke alkoholiske drikke og varme drikke)

Hotellet har 5 forskellige restauranter, en kaffebar, juicebar og 3 barer.

Strand- og sportsaktiviteter (Beachvolley, tennis, bordtennis, petanque, kajak og aerobic).
Underholdning hver aften på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Mexico kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Mexico på under 180 dage. Dog skal I købe og udfylde et 'Tourist Blue Card' ved ankomst. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Cancun vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne samt være iklædt lyserøde trøjer. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-rejsende

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

OBS!

Der kan forekomme en overnatning på flyet på ud- eller hjemrejsen

Sted

Hotel Ocean Maya Royal ligger i det populære ferieområde Playa del Carmen. Fra Cancun Lufthavn er der ca. 47 km til jeres hotel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice