Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Historiske Koblenz

 • Miniferie
 • Lahnstein
Pris fra kr. 769,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev tyske Koblenz i 3, 4 eller 5 dage, mens I bor på det 4-stjernede hotel Wyndham Garden Lahnstein Koblenz inkl. halvpension og adgang til fitness

Koblenz blev etableret som en romersk militærpost omkring 8 år f.Kr. Dets navn stammer fra latin og betyder "ved sammenløbet", for her kan I opleve floderne Rhinen og Mosel strømme sammen. Udover at være samlingspunkt for floderne er Koblenz en perle med seværdigheder, tårne, brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og endda et slot. Så kom med til Koblenz, og mærk historien helt tæt på.

Inklusive
 • Med halvpension
 • En flaske vand på værelset
 • Adgang til fitness
Koblenz

Den fine, gamle by Koblenz ligger på den vestlige bred af Rhinen, lige hvor Mosel-floden flyder ud i Rhinen. Den over 2000 år gamle by er omgivet af et skønt, grønt landskab og fire lave bjergkæder og er fyldt med kulturelle monumenter, gamle bygninger samt smalle gader og stræder. Koblenz' hovedattraktion er 'Deutsches Eck': det tyske hjørne. Dette er stedet, hvor Mosel og Rhinen fusionerer med hinanden, og hvor den store statue af den tyske kejser Wilhelm I troner på sin hest. I byen er der rig mulighed for at shoppe i butikker i historiske omgivelser og nyde en kop kaffe på en af byens mange fortovscaféer — og uanset hvor I befinder jer, er I aldrig langt fra vandet!

Wyndham Garden Lahnstein Koblenz

 • Hotel
 • Lahnstein, Tyskland
hotel

Det stilrene, 4-stjernede Wyndham Garden Lahnstein Koblenz ligger smukt placeret i en grøn park i byen Lahnstein, lidt udenfor Koblenz. Fra hotellets Sky Café på 15. etage er der panoramaudsigt over floden og de omkringliggende bjerge. Hotellet har også en restaurant, en ølhave og en bar. Trænger I til lidt bevægelse, kan I få jer rørt i fitnessrummet og slutte af med en tur i den finske sauna.

 • +10
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

I bor på et dobbeltværelse med udsigt over de omgivende landskaber. Fordelt på de ca. 18 m² store værelser finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt fladskærms-TV, værdiboks, telefon, skrivebord og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Den næststørste bevarede fæstning i Europa

  Ehrenbreitstein-fæstningen blev bygget i sin nuværende form mellem 1817 og 1828. I dag er fæstningen hjem for Landesmuseum Koblenz, hvor I kan følge Tysklands teknologiske udvikling. Besøg også den imponerende 'Vogel Greif', som er en af sin tids største kanoner. Et besøg på Ehrenbreitstein er et must — ikke mindst på grund af udsigten!

  Slot Festung Ehrenbreitstein Slot
 • Slottet på den grønne top

  Tag tilbage til middelalderen med et besøg på slottet Marksburg, som er et af de få slotte langs Rhinen, der står i sin originale form. Slottet er arkitektonisk slående og har en uovertruffen udsigt over floden.

  Slot Marksburg Slot
 • Vinsmagning i Koblenz

  I denne restaurant fra 1925 kan I nyde et glas vin fra Rheingau og Mosel-regionen sammen med et rustikt måltid. Desuden er der en udendørs terrasse, hvor I på en god dag kan nyde solen. Sehr gemütlich!

  Restaurant Weindorf Koblenz Restaurant
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevare til middagene
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Wyndham Garden Lahnstein Koblenz. Du indgår derfor direkte aftale med Wyndham Garden Lahnstein Koblenz. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 7-16 år: får 50% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 14 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 3 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant. Hotellets restaurant er åben på følgende tidspunkter:
Morgenmad: kl. 06.30-10.30 og i weekender kl. 07.00-11.00
Aftensmad: kl. 18.00-21.00

Sted

Wyndham Garden Lahnstein Koblenz ligger smukt placeret i en grøn park udenfor byen Koblenz, ca. 140 km syd for Düsseldorf. Hotellet ligger ca. 600 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg og ca. 780 km fra København med færgen over Rødby-Puttgarden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice