Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4-stjernet ferie i Hamborg med rabatkort

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Hamborg
Pris fra kr. 809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Hamborg i 3-4 dage og bo på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn inkl. morgenmad og Hamborg rabatkort

Pulserende og kreative bydele med massevis af spændende restauranter og butikker samt smuk natur, gamle bygninger og spændende historie — alt dette og meget mere finder I i Hamborg. I tilbringer 3 eller 4 dage på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn, og med jeres Hamborg rabatkort kan I nemt komme rundt i byen. Så pak bilen, og glæd jer til at gå på opdagelse i skønne Hamborg!

Inklusive
 • NH Hamburg Horner Rennbahn: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Hamburg Card (1 per person, gyldigt 1 dag)
 • Adgang til fitnessrum
Oplev skønne Hamborg

Hamborg ligger i flotte omgivelser ved floden Elben og har masser af spændende seværdigheder at gå på oplevelse i. En god måde at se Hamborg på er via en havnerundfart — her kan I opleve byens forskellige kvarterer og monumenter, mens kaptajnen fortæller gamle røverhistorier om området. Hamborg har også en fantastisk botanisk have, Planten un Blomen, der spreder sig over et kæmpe areal i byens centrum, og der er gratis adgang til de store væksthuse. I finder også verdens største modeljernbane, Miniatur Wunderland, i Hamborg på over 15 km. I kan også gå en tur under Elben gennem den gamle Elbtunnel fra 1911, som stadig bruges flittigt af Hamborgs indbyggere. Glæd jer til en god tur!

NH Hamburg Horner Rennbahn

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn

Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn ligger blot 7 km fra Hamborg centrum og er indrettet i en komfortabel og moderne stil. I hotellets restaurant kan I nyde en varieret morgenmadsbuffet. Derudover har hotellet en bar, der serverer drinks samt en terrasse, hvor I kan beundre udsigten og få en lille forfriskning. Hotellet har også et spa- og saunaområde (mod gebyr) og et fitnessrum.

 • +7
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse (Z3CW)

Dette komfortable dobbeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med aircondition, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Derudover er der privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Zoo siden 1907

  Hagenbecks zoologiske have åbnede i 1907 og er den sidste store zoo i Tyskland, der stadig er familiedrevet. I dag kan I opleve over 1850 dyr fra alle verdens kontinenter — heriblandt Europas største elefantflok. Parken har gjort særligt meget ud af det visuelle og skabt en spænde kulisse at gå på opdagelse i.

  Zoo Tierpark Hagenbeck Zoo
 • Kirkelige ruiner

  Da Sankt Nikolai-kirken blev bombet under 2. Verdenskrig, lod man ruinerne stå til minde om krigens rædsler. Kirketårnet er den anden højeste bygning i Hamborg, og siden 2005 har man kunne tage en elevator op i tårnet, stå på platformen 75,3 meter over jorden, og få en fantastisk panorama udsigt. Kirkens krypter er også stadig tilgængelige.

  Kirke Nikolaikirche Kirke
 • Nyd en drink på strandbaren

  I Sankt Pauli ligger strandbaren Strandpauli, som er det perfekte spot til en drink eller to om sommeren. Bydelen Schanzenviertel nord for Sankt Pauli, er et tidligere arbejderkvarter, men er nu en spændende og mere alternativ bydel fyldt med studerende. Her finder I massevis af interessante butikker samt barer og restauranter.

  Bar StrandPauli Bar
Hamburg Card

Med rabatkortet Hamburg Card kan I udforske Hamborg med bus, tog og via båd (HVV) under 1 dag. Med kortet får I rabat på over 150 forskellige turistattraktioner. Medbring værdibeviset I modtager efter bookingen, og hent jeres Hamborg Card på Hamborg Informationscenter på Hauptbahnhof Hamburg:
Mandag - lørdag: kl. 09.00 - 19.00
Søndag og fredag: kl. 10.00 - 18.00

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per ophold

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Hamborg rabatkort

Med rabatkortet Hamburg Card kan I udforske Hamborg med bus, tog og via båd (HVV) under 1 dag. Med kortet får I rabat på over 150 forskellige turistattraktioner. Medbring værdibeviset I modtager efter bookingen, og hent jeres Hamborg Card på Hamborg Informationscenter på Hauptbahnhof Hamburg:
Man-lør: 09.00 - 19.00
Søn og fre: 10.00 - 18.00

Sauna

Det er muligt at bruge hotellets sauna mod et gebyr på 5 € per dag

Sted

Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn ligger ca. 7 km fra Hamborgs centrum. Hotellet ligger ca. 170 km fra den dansk-tyske grænse og omkring 330 km med fra København med færgen fra Rødby.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice