Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Strandferie i Polen med egen lejlighed

 • Wellness
 • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Świnoujście
Pris fra kr. 819,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Den polske kyst i 3-8 dage i egen lejlighed på VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort med adgang til pool & badeland. Pris per lejlighed!

Trænger I til en afslappende ferie? Så tag til Świnoujście i Polen. Her finder I en 5 kilometer lang sandstrand med en malerisk og livlig strandpromenade, hyggelige cafeer og restauranter. I bor på VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort i egen ferielejlighed med kun 200 meter til stranden. Blot et stenkast fra jeres lejlighed finder I det 5-stjernede Radisson Blu Resort, hvor I har fri adgang til hotellets wellness-område, swimmingpool og vandland. Kan det blive meget bedre?

Inklusive
 • VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort: 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Adgang til Radisson Blu Resorts wellnessområde, swimmingpool og vandland (1 time om dagen og derefter 50% rabat på entréen)
 • Slutrengøring
Świnoujście – en perle af en badeby

Świnoujście er en skøn kystby beliggende ved den polske kyst. Her finder I Polens bredeste strand med en flot strandpromenade, hvor I bare kan slappe af og nyde solen. For små 200 år siden begyndte Świnoujście at vinde anerkendelse hos de første grupper af feriegæster. Byen er nemlig en værdifuld kilde til saltlage og mudder, og det har siden givet byen status som kursted. Området omkring Świnoujście er desuden fyldt med små øer og smuk natur, og i Świnoujście pryder historiske bygninger bybilledet. Har I lyst til at udforske området lidt, kan I nemt komme ud til de nærliggende øer Usedom, Wolin og Karsibór.

VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort

 • Hotel
 • Świnoujście, Polen
Property

VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort ligger i byen Świnoujście, som grænser op til Tyskland. Lejlighederne er omgivet af den naturskønne Zdrojowy Park, og den maleriske strandpromenade ligger kun 200 m væk. På det 5-stjernede nabo-resort Radisson Blu Resort (7 meter væk) har I gratis adgang til deres wellness-faciliteter, swimmingpool og badeland en time om dagen (derefter får I 50% rabat på indgang). Ønsker I at udforske området yderligere, så tilbyder VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort cykeludlejning (mod betaling).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere

Deluxe lejlighed

4 voksne per lejlighed

De 45 m² store deluxe lejligheder er indrettet med et soveværelse, stue med sovesofa og et fuld udstyret te-køkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Lejlighederne har TV og gratis WiFi samt badeværelse med bruser.

Standard lejlighed

4 voksne per lejlighed

De 40 m² store standard lejligheder er indrettet med en dobbeltseng og sovesofa og et fuld udstyret te-køkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Lejlighederne har TV og gratis WiFi samt badeværelse med bruser.

Vores tips
 • En bid af Polen

  På trods af, at restauranten er beliggende i en moderne bygning er interiøret yderst charmerende og dateres helt tilbage til 1900-tallet. Restauranten serverer polske lækkerier, og om sommeren kan I nyde restaurantens solrige terrasse ved floden.

  Restaurant Restaurant "Des Kaisers Pavillon" Restaurant
 • Slentretur langs Østersøen

  Tag hinanden i hånden, og slentr afsted på Europas længste mole, som er en af de mest populære attraktioner. Havnemolen er 512 meter lang, og herfra kan I nyde den smukke udsigt over havet.

  Attraktion Molo w Sopocie Attraktion
 • Kaffe med udsigt

  Cafeen er placeret på første sal i et kirketårn, da resten af ​​kirken blev ødelagt under 2. Verdenskrig. Her kan I tage en kop kaffe i den hyggelige café, og derefter klatre til tops i tårnet og nyde den smukke udsigt.

  Restaurant Cafe Wieża Restaurant
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vacation Club 2 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort. Du indgår derfor direkte aftale med Vacation Club 2 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:00

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 4 personer per Deluxe lejlighed
Maks. 4 personer per Standard lejlighed

Babyseng

Det er ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes mod gebyr (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på resortet

Parkering

Parkering er muligt ved resortet mod gebyr (betales på resortet)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme
lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområdet på Radisson Blu Resort

I har mulighed for at benytte wellnessområdet, swimmingpoolen og vandlandet på Radisson Blu Resort i en time om dagen gratis. Derefter får I 50% rabat på prisen

Sted

VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort ligger 185 km fra den tyske by Rostock. Fra København er det en køretur på 384 km, hvis I tager færgeafgangen Gedser-Rostock, og fra Aalborg er der 730 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice