Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tyrol: Brillant natur og helpension plus

 • Solferie
 • Seefeld
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.139,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 6 eller 8 dage på Hotel Tyrol & Alpenhof Seefeld in Tirol med helpension plus, cykelleje, parkering og wellness med pool, sauna og dampbad

Glæd jer til en ferie i fantastiske omgivelser i skønne Tyrol. Her kan I kombinere en aktiv ferie med skønne naturoplevelser, ren afslapning, helpension plus og wellness på hotellet. I bor 4, 6 eller 8 dage på det familievenlige Hotel Tyrol & Alpenhof Seefeld in Tirol, som ligger lige midt i den vidunderlige østrigske natur med majestætiske bjerge, dybe dale, grønne enge og klare søer — her kan I sætte hverdagen på pause og nyde masser af frisk bjergluft og hinandens selskab. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til en ferie med venner og familie i Tyrol!

Inklusive
 • Med helpension plus
 • Mountainbike leje inkl. hjelm og barnestol (afhængigt af tilgængelighed)
 • Parkering
Fantastisk natur og hygge for hele familien

Den østrigske natur i Tyrol er helt ubeskrivelig - og I får rig mulighed for at udforske området både til fods eller på cykler. Tag traveskoene på eller stig op på cyklen, og besøg de nærliggende søer Wildsee, Lottensee eller Möserer See. I kan også køre en tur i området og besøge de hyggelige bjergbyer eller tage en smut til Innsbruck, der byder på hyggelige pladser, caféer og masser af traditionel arkitektur. God tur til Tyrol!

Hotel Tyrol & Alpenhof Seefeld in Tirol

 • Hotel
 • Seefeld, Østrig
outside

Det familievenlige, 3-stjernede Hotel Tyrol & Alpenhof Seefeld in Tirol ligger i skønne omgivelser og er bygget i traditionel tyrolerstil. Hotellet har bevaret sin historiske charme uden at give afkald på fordelene ved moderne bekvemmeligheder. På hotellet finder I en restaurant med en traditionel tyrolsk spisestue. Der findes også et indendørs wellness-område med swimmingpool, sauna og dampbad. Hotellet har derudover en børneklub, spillerum og legeplads for de mindste.

 • +4
Læs mere
Standard quadruple room

Dobbeltværelse (DZ Basic)

Dobbeltværelserne er ca. 16 m² store og er udstyret med en dobbeltseng, telefon, TV, minibar (mod betaling) og badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Basic

Standard 3-personersværelse (DZ+1 Standard)

Dette 3-personersværelse på ca. 22 m² er indrettet med dobbeltseng og køjeseng eller en sovesofa. Værelset har privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset TV, telefon og minibar (mod betaling).

Standard

Komfort 3-personersværelse (DZ+1 Komfort)

Dette 3-personersværelse er ca. 30 m² stort. Værelset har TV, telefon samt minibar (mod betaling) og privat badeværelse med hårtørrer.

family room

Standard 4-personersværelse (DZ+2 Standard)

Dette 4-personersværelse på ca. 22 m² er indrettet med dobbeltseng og køjeseng eller en sovesofa. Værelset har TV, telefon og minibar (mod betaling) samt privat badeværelse med hårtørrer.

Family room

Komfort 4-personersværelse (DZ+2 Komfort)

Dette 4-personersværelse er ca. 30 m² stort. Værelset har TV, telefon, minibar (mod betaling) og privat badeværelse med hårtørrer.

Helpension plus inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet
 • Kl. 12.00-13.00: Lille frokostbuffet eller mulighed for selv at lave madpakke til at tage med på farten
 • Kl. 15.30-16.30: Eftermiddagskage, snacks og is til børnene
 • Aftensmad bestående af buffet eller 4-retters middag med salatbuffet
 • Drikkevarer til aftensmaden kl. 19.00 - 20.30 (ikke-alkoholiske drikkevarer, fadøl, huset vin, kaffe og te)
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,80 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse (DZ Basic)
Min. 3 personer og maks. 3 personer per Standard 3-personersværelse (DZ+1 Standard)
Min. 4 personer og maks. 4 personer per Standard 4-personersværelse (DZ+2 Standard)
Min. 3 personer og maks. 3 personer per Komfort 3-personersværelse (DZ+1 Komfort)
Min. 4 personer og maks. 4 personer per Komfort 4-personersværelse (DZ+2 Komfort)

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområde

I kan frit benytte hotellets wellnessområde med indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Der er ydermere muligt at tilkøbe forskellige behandlinger

For børn

Hotellet er et familiehotel, hvorfor der findes gratis tjenester rettet mod familier med børn. Der findes blandt andet en børneklub, legeplads, spillerum og højstole i restauranten. Benytter I jer af tilbudet om at leje cykler, er det muligt at låne en barnestol og cykelhjelme.

Sted

Som navnet antyder, ligger Hotel Tyrol & Alpenhof Seefeld in Tirol i østrigske Tyrol, tæt ved den lille by Seefeld og ca. 30 km fra Innsbruck. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg har I 1.075 km til hotellet og fra København ca. 1.110 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice