• Med indkvartering

Afslappende badestemning i Bernsteinsee

 • Miniferie
 • 2 overnatninger
 • Sassenburg
kr. 1.059,19 -47%
Pris fra kr. 569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

Tag på en skøn miniferie i 3 dage i Nordtyskland på Hotel am Bernsteinsee, 300 meter fra populær bade-sø, med morgenmad og 2-retters middag

Pak bilen, og tag familien med på en skøn miniferie til Sassenburg i Nordtyskland. I skal bo på Hotel am Bernsteinsee, der ligger 300 meter fra den skønne og populære bade-sø med samme navn. Hotellet sørger hver dag for, at I får en god start på dagen med en morgenmadsbuffet, og for at det ikke skal være løgn, så får I oveni hatten også en 2-retters middag. Et perfekt lille afbræk for hele familien!

Inklusive
 • Hotel am Bernsteinsee: 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 2-retters middag
 • Lån af beachvolley-bold
Sassenburg

Sassenburg ligger i den nordvesttyske delstat Niedersachsen, ca. 2 timer fra Hamborg. Byens badesø, Bernsteinsee, og de grønne områder gør dette til et af de smukkeste steder i regionen. Her kan I snuppe en dukkert, stå på vandski og wakeboard, dase på sandstranden eller være aktive i vandresko eller på cykel i skovene. Hvis I får lyst til at se, hvad Niedersachsen ellers har at byde på, kan det anbefales at tage en tur til Wolfsburg, som ligger blot 30 minutters kørsel fra Sassenburg. Her kan I eksempelvis udforske biler, transport og kunst i Autostadt, se det imponerende renæssanceslot Schloss Wolfsburg og blive klogere og underholdt i byens planetarium.

Hotel am Bernsteinsee

 • Hotel
 • Sassenburg, Tyskland
hotel

Hotel am Bernsteinsee ligger 300 meter fra badesøen Bernsteinsee i rolige omgivelser midt i den skønne nordtyske natur. Hotellets restaurant har en skøn udsigt over Bernsteinsee. Og hver morgen kan I nyde både udsigten og en morgenmadsbuffet i hotellets restaurant. Hotellet har en stor legeplads, og i de varmere måneder tilbyder hotellet forskellige aktiviteter og arrangementer for børn.

 • +4
Læs mere
hotel room 3

3-personersværelse Z3BW

De 25 m² store 3-personersværelser er moderne indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa. Værelserne er udstyret med TV, radio, aircondition, WiFi, altan og lille stueområde.

house 2

2-personerslejlighed FU2DWT

2-værelseslejlighederne er indrettet med et lille tekøkken med spiseplads, en stue, soveværelse og en privat terrasse. Lejlighederne har TV, radio, aircondition og WiFi samt badeværelse med bruser.

house 1

4-personershytte FU4DWT

4-personershytterne er moderne indrettet med et lille køkken med spiseplads, stue, privat terrasse og to soveværelser. Lejlighederne er udstyret med TV, radio, aircondition og WiFi samt badeværelse med bruser.

Vores tips
 • Massevis af møller

  På mølle-museet finder I ca. 45 vind- og vandmølle-modeller fra hele verden. Dele af museet er interaktivt, og I kan også få lov til at male jeres eget mel.

  Museum International Museum Gifhorn Museum
 • Tysk mad når det er bedst

  Her kan I få et godt, solidt tysk måltid i en hyggelig og lokal atmosfære, og på de varmere dage kan I sidde på restaurantens udendørs terrasse. Husk at smage deres wienerschnitzel!

  Restaurant Gasthof Neuhaus Restaurant
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per 2-personerslejlighed FU2DWT
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse Z3BW
Min. 3 personer og maks. 4 personer per 4-personershytte FU4DWT

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 7-11 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes mod gebyr (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet og i lejlighederne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel am Bernsteinsee ligger i den nordvesttyske delstat Niedersachsen, ca. 2 timer fra Hamborg og Bremen. Fra København er der 468 km til hotellet og fra Aalborg er der 593 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice