Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* wellness ved Polens kyst

 • Wellness
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Ustronie Morskie
kr. 894,-
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag en dyb indånding, og dyk ned i et hav af afslapning i 3, 4 el. 8 dage på det 4* Lambert Medical Spa med halvpension og adgang til wellness

Få et afbræk fra hverdagen i de afslappende omgivelser på det 4-stjernede Hotel Lambert Medical Spa, som ligger i den polske kystby Ustronie Morskie. Opholdet inkluderer halvpension og fri adgang til hotellets wellnessfaciliteter. Få genopladet batterierne i hotellets wellnessområde Oaza Relaksu, hvis saunaer, dampbade og aromaer siges at have gavnlig effekt på helbredet og sindet. Afslut med et dyp i swimmingpoolen eller i et af de kolde bade, og væk blodomløbet til live. Hotellet ligger ud til kysten, så om eftermiddagen kan I nyde en gåtur på stranden i den friske havluft. Lambert Medical Spa er det perfekte afbræk i perfekte omgivelser!

Inklusive
 • Hotel Lambert Medical Spa: 2 eller 3 overnatninger
 • Med halvpension
 • Adgang til "Oaza Relaksu"
 • Fri brug af fitnessrum og pool
 • Fri adgang til swimmingpool, sauna og boblebad
 • OBS: I april - maj 2018 og igen fra oktober - december 2018 er det kun muligt at booke 2 og 3 overnatninger. I juli-august 2018 er det kun muligt at booke 7 overnatninger
Ustronie Morskie

10 km fra Kolobrzeg ligger den maleriske badeby Ustronie Morskie, der er kendt for sin kilometerlange strandpromenade. Promenaden løber langs havet og er perfekt til en gå-, cykel- eller løbetur med bølgerne som baggrundsmelodi. Hvis I er heldige, kan I til og med finde rav på stranden! Tager I ind til Kolobrzeg, vil I opleve en charmerende blanding af badeby og arkitektur fra middelalderen. Det er populært at spadsere langs Kolobrzegs mole, hvor I kan nyde udsigten ud over Østersøen, besøge små boder eller slå jer ned og se på forbipasserende. I byen finder I blandt andet også et fyrtårn fra det 17. århundrede og et krigsmuseum, som huser en fin samling af krigsmateriel.

Hotel Lambert Medical Spa

 • Hotel
 • Ustronie Morskie, Polen

Det 4-stjernede Hotel Lambert Medical Spa er beliggende i en elegant historisk villa ud til Østersøen med en trappe lige ned til stranden. Hotellet har et wellness-område med blandt andet urtesauna, tør sauna, saltvandsdampbad og muligheder for hydromassage. Der findes endvidere et fitnessrum og massagerum. Det er også muligt at bestille forskellige kosmetiske behandlinger (mod betaling). I bliver forkælet med morgenmad og aftensmad i hotellets hyggelige restaurant, som serverer varieret mad lavet på lokale råvarer. Kaffen kan nydes på terrassen med panoramaudsigt over havet.

 • +11
Læs mere
Economy room 3

Standard dobbeltværelse

Standard dobbeltværelset er 16-20 m² stort og er beliggende i den historiske del af hotelbygningen. Værelset er udstyret med skrivebord, TV og minibar (mod gebyr). Aircondition kan stilles til rådighed (mod betaling). Badeværelset har brusebad eller badekar, toiletartikler og hårtørrer. Badekåber og tøfler stilles til rådighed under hele opholdet (1 sæt per person).

comfort room

Lille dobbeltværelse

Det lille dobbeltværelse er 14 m². Værelset har skrivebord, TV og minibar (mod gebyr) Badeværelset har brusebad eller badekar, toiletartikler og hårtørrer. Endvidere stilles badekåber og tøfler til rådighed under hele opholdet (1 sæt per person).

Vores tips
 • Slentretur langs Østersøen

  Tag hinanden i hånden, og slentr afsted på Europas længste mole, som er en af de mest populære attraktioner. Havnemolen er 512 meter lang, og herfra kan I nyde den smukke udsigt over havet.

  Attraktion Molo w Sopocie Attraktion
 • En blomstrende dag

  Har I grønne fingre, eller kan I bare godt lide at se på blomster og smukke haver? Så er I kommet til det helt rigtige sted! Hortulus Park har nemlig 30 forskellige haver allesammen med forskellige temaer. I finder blandt andet japanske- og franskinspirerede haver.

  Park Themed gardens Hortulus Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 PLN (ca. 4 kr.) per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ewa Laskoska Lambert Travel. Du indgår derfor direkte aftale med Ewa Laskoska Lambert Travel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Komfort dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per Lille dobbeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3-12 får rabat på hotellet afhængig af dato og sæson
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 40 PLN (ca. 70 kr.) per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr på under 5 kg kan medbringes for 40 PLN (ca. 70 kr.) per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kæledyr på over 5 kg kan medbringes for 60 PLN (ca. 105 kr.) per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice. Bemærk venligst, at kæledyr ikke er tilladte i spaområdet og restauranten

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 35 PNL (ca. 60 kr.) per dag (afhængigt af tilgængelighed og betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af morgenmadsbuffet og aftenbuffet

Åbningstider pool og spa-område

Poolen er åben hele året rundt fra kl. 07.00 - 22.00 (dog lukket kl. 09.00 - 10.00 pga. vedligeholdelse)
Wellnessområdet Oaza Relaksu er åbent hele året fra kl. 15.00 - 21.00

Sted

Hotel Lambert ligger centralt i byen Ustronie Morskie, lige ved stranden og omkring 218 km fra Gdansk. Kører I fra København og over Sverige er turen ca. 370 km. Fra Flensborg er køreturen ca. 600 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice