• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Sviptur til tyske Stralsund og Ozeaneum

 • Zoo
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Stralsund
kr. 1.191,51 -30%
Pris fra kr. 839,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

3-5 dage på IntercityHotel Stralsund med morgenmad, kombi-billet til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum samt offentlig transport i byen

Tag på en skøn sviptur til det nordlige Tyskland. I Stralsund venter jer masser af oplevelser! Om end I er til parker med søer, historie eller moderne livsstil, så har Stralsund noget for alle. I den gamle historiske bydel venter jer charmerende gader og et hyggeligt havneområde, hvor Stralsund Ozeaneum står klar med spændende aktiviteter og lærerige oplevelser. I bor på IntercityHotel Stralsund, hvor I får serveret en daglig morgenmad, så I kan få den bedste start på dagen. Hotellet tilbyder også en billet til offentlig transport rundt i Stralsund og på badeøen Rügen. Så pak tasken, og tag familien med på oplevelse i Nordtyskland!

Inklusive
 • IntercityHotel Stralsund: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1 flaske vand på værelset
 • Offentlig transport i Stralsund og Rügen
 • Kombi-billet til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum (for personer over 17 år)
Stralsund Ozeaneum

Oplev en af Stralsunds helt store attraktioner — nemlig havmuseet Stralsund Ozeaneum, der med sine akvarier samt interaktive og lærerige udstillinger blev udnævnt til Årets Museum i Europa i 2010. På Stralsund Ozeaneum har de fem permanente udstilinger: Verdenshavet, Østersøen, forskning og brug af havene, hav for børn og 1:1 giganterne i havet. Gå også en tur op på taget af museet, hvor I kan opleve den charmerende pingvinfamilie. Så tag familien med, og få en sjov dag under havoverfladen!

Bemærk venligst, at børn under 17 år ikke modtager en billet til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum. Entré til børn kan købes for 12 € ved ankomst til Ozeaneum. Børn under 4 år har gratis adgang.

IntercityHotel Stralsund

 • Hotel
 • Stralsund, Tyskland
Hotel

Det moderne, 3-stjernede hotel InterCityHotel Stralsund ligger i hjertet af byen, så I har det ideelle udgangspunkt for at udforske den tyske hansestad. Fra hotellet har I få meter til togstationen i den gamle bydel og omgivet af grønne åndehuller med små søer. Akvariet og det maritime museum Ozeaneum ligger ca. 1,5 km fra InterCityHotel Stralsund. Hotellet byder på morgenmadsbuffet hver dag, og i restauranten serveres der desuden lokale og internationale retter til aften. I hotellets sportsbar kan I nyde en drink.

 • +3
Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

Det rummelige dobbeltværelse er klassisk indrettet med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, lydisolerede vinduer, minibar, TV, radio og skrivebord. Det moderne badeværelse har bruser og hårtørrer.

single room

Enkeltværelse

Enkeltværelset er indrettet i klassisk stil med en enkeltseng, lydisolerede vinduer, minibar, TV, radio og skrivebord. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Stralsunds landemærke

  På pladsen Alter Markt kan I opleve Stralsunds rådhus lige ved siden af Nikolaikirken. Rådhuset blev bygget tilbage i det 13. århundrede og lokker den dag i dag mange gæster til med sin smukke gotiske arkitektur.

  Landsby Stralsunder Rathaus Landsby
 • Charmerende shopping

  Tag en slentretur ned af shoppinggaden Ossenreyerstraße, der med sine mange sidegader byder på alle slags butikker med alt fra nye trends til unikt håndværk.

  Aktivitet Ossenreyerstraße Aktivitet
 • Rügens kridtklipper

  Ferieøen Rügens landemærke, UNESCO verdensarv og inspiration til Caspar David Friedrichs verdensberømte maleri 'Kalklipper på Rügen'. Vanvittigt smukt!

  Udsigtspost Königsstuhl Udsigtspost
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Entré til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum for personer under 17 år. Denne billet kan tilkøbes ved ankomst for 12 € per barn
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner IntercityHotel Stralsund. Du indgår derfor direkte aftale med IntercityHotel Stralsund. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 voksen og 1 barn op til 11 år per Enkeltværelse

Børnerabat

Dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 2-11 år: får 100% rabat per overnatning
Enkeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 2-11 år: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Det er muligt at booke et enkeltværelse

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice
Bemærk venligst, at kæledyr ikke er tilladt i hotellets restaurant

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Offentlig parkering ved hotellet koster 7 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Kombi-billet til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum

I modtager jeres entrebillet til Stralsund Ozeaneum ved ankomst på hotellet. Udskriv værdibeviset og medbring det til hotellet. Billetten er en kombi-billet til Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum

Bemærk venligst, at børn under 17 år ikke modtager en billet til Stralsund Ozeaneum og Deutsches Meeresmuseum. Entré til børn kan købes for 12 € ved ankomst til Ozeaneum. Børn under 4 år har gratis adgang

Offentlig transport i Stralsund og Rügen

I hotellets reception modtager I billetter til gratis offentlig transport i Stralsund og Rügen

Sted

InterCityHotel Stralsund ligger i hjertet af den nordtyske hansestad Stralsund, og fra hotellet kan byens seværdigheder nås til fods. Hotellet ligger ca. 560 km fra Århus og ca. 285 km fra København med færgen over Gedser-Rostock. Akvariet og det maritime museum Ozeaneum ligger ca. 1,5 km fra InterCityHotel Stralsund.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice