• Med indkvartering

Miniferie i mangfoldige Malmø!

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Malmø
Pris fra kr. 309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 30 gange

Kør over Øresund, og tag på miniferie i den mangfoldige dansker-farvorit Malmø! I bor 1-3 nætter på det 4-stjernede Hotel Garden med morgenmad

Hop på Øresundstoget eller ind i bilen, og tag turen over den næsten verdensberømte Øresundsbro, og tilbring 1, 2 eller 3 overnatninger i skønne Malmø. Byen bugner af grønne områder, Michelin-anbefalede restauranter, kunstgallerier og museer. Oplev byens fascinerende bygninger, som byder på alt fra moderne arkitektur i Västra Hamnen til romantiske bindingsværkhuse fra 1600-tallet på Gamla Väster. Er der noget Malmö kan, så er det at udnytte uderummet, så slå jer ned på en af de mange hyggelige caféer, og hyg jer med kanelbullar og fika i solen. Og ja, så gør det vist heller ikke noget at den svenske krone er lav — der er ihvertfald masser af spændende shoppingmuligheder i de mange gader!

Inklusive
 • Hotel Garden: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
Malmø

Lige ovre på den anden side af Øresund ligger Malmø og frister med alle sine svenske herligheder. I bydelen Gamla Väster finder I designerbutikker, gallerier og lokalt håndværk, og på Möllevångstorget kan I smage på delikatesser fra hele verden, eller slå jer ned på en af de uformelle caféer. På det populære Lilla Torg er der proppet med trendy restauranter og barer, og det er et oplagt gå-ud-sted. Oplev også et af byens nyere kvarterer, Västra Hamnen, hvor højhuset Turning Torso snor sig op i luften. Et af de nyere tiltag er Malmös svar på de københavnske Torvehaller, Malmö Saluhall, hvor I side om side med de lokale kan shoppe brugskunst eller nyde en streetfood-frokost. I sommerperioden kan I foran Centralstationen hoppe på en kanalbåd, og se byen fra vandsiden. Välkomna till Malmö!

Hotel Garden****

 • Hotel
 • Malmø, Sverige
Lobby4

Hotel Garden er et 4-stjernet hotel med en central beliggenhed i Malmö. Hotellet ligger kun 250 meter fra Stortorget og den nærmeste togstation, Centralstationen, ligger ca. 700 meter fra hotellet. Med den centrale beliggenhed er I tæt på et stort udvalg af byens mange hyggelige restauranter og kan shoppe amok med kun 150 meter til handelsgaden Södergatan. I hotellets restaurant kan I nyde jeres morgenmad hver morgen, og til frokost og aften skal I være velkomne til at bestille fra restaurantens à la carte menu (mod gebyr). Start eller afslut dagen med en tur i hotellets fitnessrum, sauna, eller sæt jer ned på tagterrassen eller i den lille have.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Double Room2

Dobbeltværelse

Jeres lyse dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I endvidere et skrivebord, strygejern, telefon, radio og TV. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Samtidskunst midt i byen

  Lige bag Trianglen shoppingcenter ligger et af Europas største lokaler for samtidskunst. Inde i den store glas- og betonkasse åbner der sig et lyst galleri-rum, hvor I kan se udstillinger med internationalt fokus — både moderne kunstklassikere og nutidig, eksperimenterende kunst. Også galleriets boghandel og café er et besøg værd!

  Museum Malmö Konsthall Museum
 • Gratis sjov og ballade

  Folkets Park er den ældste folkepark i verden og et af Malmøs mest besøgte steder. I over 125 år har folk valfartet til parken for at lege, socialisere og slappe af. Den charmerende park har facetter, blandt andet en af Malmøs bedste natklubber, et dansepalads, et hipt udendørs spisested, minigolf, et terrarium og en stor legeplads... og fri entré!

  Park Folkets Park Park
 • Kvalitetsøl og skånsk mad

  Rundt om hjørnet fra det mangfoldige Möllevångstorg ligger den tjekkede restaurant og bar Söder Om Småland. Indrettet i sand nordisk stil serveres der her øl fra microbryggerier, burgere og andet godt fra lokale og økologiske producenter. Som mørket falder på, bliver stedet forvandlet til en uformel natklub med DJs og uhøjtidelig hyggesnak.

  Bar Söder Om Småland Bar
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Togbilletter
 • Eventuel parkering
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ligula Hospitality Group - Hotel Garden. Du indgår derfor direkte aftale med Ligula Hospitality Group - Hotel Garden. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Garden ligger kun 250 meter fra Stortorget i Malmø, og Malmø Centralstation ligger ca. 700 meter fra hotellet. Fra København har I ca. 45 km til hotellet og fra Århus ca. 230 km med færgen over Sjællands Odde.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice