• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Marrokansk sommerdrøm i Agadir

 • Solferie
 • 4, 7 eller 10 overnatninger
 • Agadir
Pris fra kr. 2.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 7 gange

Oplev det spændende og farverige Marokko: 4, 7 eller 10 nætter på Atlantic Hotel Agadir med halvpension, transfer og fly tur-retur

Længes I efter varme solstråler, gyldne sandstrande og en kølende dukkert i havet? Så er en ferie i kystbyen Agadir i det smukke Marokko lige noget for jer! I skal bo på Atlantic Hotel Agadir med udendørs swimmingpool og spa-område. Hotellets private strand finder I ca. 1 km fra hotellet — her kan I slænge jer i bløde solsenge og nyde udsigten over det endeløse Atlanterhav. I restauranten kan I se frem til at nyde en morgenmadsbuffet og smage på lokale specialiteter om aftenen. Marokko er i sandhed et fortryllende sted!

Inklusive
 • Atlantic Hotel Agadir: 4, 7 eller 10 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly fra København, Hamborg til Agadir tur-retur
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tilvalg
 • Dagsudflugt til byen Essaouira
 • Dagsudflugt til naturparken Massa og byen Tznit
 • Dagsudflugt til byerne Taroudant og Tiout
Agadir

Idylliske Agadir charmerer med sin smukke strandpromenade, hvor det marokkanske gadeliv summer af liv. Den skønne ferieby på den marokkanske kyst ligger midt i mellem bjergene og det endeløse Atlanterhav. Både om sommeren og vinteren er det den ideelle sol-destination! Slentr langs kysten på strandpromenaden, og nyd udsigten over den farverige bugt med sine historiske huse. Tag plads på en af ​​de mange hyggelige restauranter og cafeer, og indånd den helt særlige marrokanske stemning og atmosfære.

Atlantic Hotel Agadir

 • Hotel
 • Agadir, Marokko
Front

Atlantic Hotel Agadir ligger ca. 1 km fra stranden. På hotellets private strand finder I liggestole og parasoller til fri afbenyttelse (afhængig af tilgængelighed). På hotellet finder I en udendørs swimmingpool og en solterrasse samt et spa-område med mulighed for massagebehandlinger (mod betaling). I restauranten kan I hver dag nyde en morgenmadsbuffet, og om aften kan I se frem til at prøve lækre, lokale specialiteter i hotellets to restauranter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 20 m² store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks, TV og skrivebord. Badeværelset har brusebad eller badekar og hårtørrer.

room 1

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De 20 m² store enkeltværelser er udstyret med aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks, TV og skrivebord. Badeværelset har bruser eller badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Tilvalg af udflugter

I forbindelse med bookingprocessen har I mulighed for at tilvælge følgende udflugter:

Udflugt til Massa og Tiznit: Massa-regionen ligger 60 km syd for Agadir og er kendt for sin nationalpark af samme navn. Nationalparken består af 33.800 hektar, og er det største habitat for forskellige fuglearter i Marokko. Parken kan prale af spektakulære skove, idylliske strande, klipper og klitter. På vejen vil I besøge den lille, hyggelige fiskerby Douira. Efter at have udforsket Massa skal I besøge den lille by Tiznit, som er kendt for sin rigdom af sølv. Turen er en heldagstur fra kl. 8.00 - ca. 17.00.

Udflugt til kystbyen Essaouira: Oplev byen Essaouira, som ligger vest for Marrakesh mod Atlanterhavet. Byen har et charmerende, karakteristisk udseende med sine forskellige hvide huse med blå motiver og minder på mange måder om den græske øverden. Kystbyen har altid levet af fiskeri, og defor skal I både se den gamle havn, markedet og spise frisk fisk. I skal også opleve, hvordan arganolie produceres samt lytte til traditionel Gnawa-musik. Turen er en heldagstur fra kl. 08.00 - ca. 17.00.

Udflugt til Taroudant og Tiout: Oplev den gamle rødmurerede by Taroudant, som også kaldes for "Lille Marrakesh", og er en hyggelig markedsby. Her kan I slentre en tur i den gamle bydel og besøge de forskellige markeder. Efter et besøg i Taroudant skal I videre til Tiout, som er byen med en af de største kasbaher bygget i sten i hele Marokko. Her kan I gå en tur i byen eller gøre som de lokale, og tage turen gennem byen på ryggen af et æsel. Turen er heldagstur fra kl. 08.00- ca. 17.00.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 10 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 10 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-10 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavn og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Atlantic Hotel Agadir ligger i den populære strand-by Agadir. Fra Agadir Al Massir Lufthavn er der ca. 27 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice