Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommer & smukke solnedgange i Sverige

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Skåne län
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 679,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en pause fra hverdagen i solens lune stråler, og mærk roen i Hovs Hallar midt i naturen, ved kysten inkl. halvpension og adgang til spa-område

På Bjäre-halvøen finder I Hov Hallars naturreservat og jeres hotel med samme navn. I 2, 3 eller 4 dage bor I på Hotel & Restaurant Hovs Hallar, som ligger blot 70 meter fra naturreservatet og 300 meter fra vandet. Området er perfekt til jer der elsker at vandre i naturskønne omgivelser og på høje klipper med spektakulære udsigter. Efter en oplevelsesrig og frisk vandretur kan I koble helt af i hotellets boblebad eller sauna med udsigt over havet. Hver morgen står I op til hotellets morgenbuffet, og om aftenen får I serveret en 2-retters middag. Hvad mere kunne I ønske jer?

Inklusive
 • Hotell & Restaurang Hovs Hallar: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med halvpension
Bjäre-halvøen

Bjäre-halvøen ligger i det nordvestlige Skåne nord for halvøen Kullen. Halvøen byder på unik, fantastisk natur med en bred variation af natur: grønne enge, skove, naturreservater og klipper. Nær kysten i det sydvestlige hjørne af halvøen ligger Skånes største gravhøj Dagshög med sine 4,5 meter i højden. Men Bjäre-halvøen er ikke kun smuk natur. I den nordøstlige del finder I stations- og havnebyen Båstad, hvor kulturlivet foregår hele året rundt, men specielt sommerens højdepunkter er værd at få med. Hen over sommeren kan I finde udstillinger, åbne workshops, tage på udendørs picnic i det grønne samt opleve koncerter og festivaller.

Hotel & Restaurant Hovs Hallar***

 • Hotel
 • Skåne län, Sverige
Single room type: Room

Hotel & Restaurant Hovs Hallar ligger ned til Hovs Hallar naturreservat og vandet på Bjäre-halvøen på nordspidsen af Skåne. Her kan I nyde godt af skønne vandreområder med fantastisk udsigt. I hotellets hyggelige restaurant får I hver dag serveret en morgenbuffet og en 2-retters middag. Hotellet har 3 opvarmede boblebade og en sauna, som I må nyde ligeså ofte I har lyst under opholdet. Hotellet ligger 12,5 km fra Båstad by og ca. 9 km fra Torekov by.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 19 m² store og er udstyret med en dobbeltseng og mulighed for en ekstra enkeltseng på forespørgsel (mod gebyr, betales på hotellet), TV, værdiskab, minibar (mod gebyr) og te-faciliteter. Værelserne har også eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt en altan eller terrasse med udsigt over haven eller havet.

Vores tips
 • Svensk gårdbutik ud over det normale

  Gården ligger mellem Båstad og Torekov, og har hele to butikker. Butikken Tant Grön har en bred vifte af oste og andre godter. Her finder I både lokale og globale specialiteter! Hindbærrene, der dyrkes på gården, er en absolut favorit i sommersæsonen. ELIN ARVID er en butik med tøj og sko til både mænd og kvinder med fokus på stil og kvalitet.

  Butik TANT GRÖN OCH ELIN ARVID Butik
 • Fra kyst til kyst

  Tag på vandretur fra kyst til kyst. På Bjäre-halvøen er det muligt at gå fra nordsiden til sydsiden på under en dag, der er nemlig kun 13 km fra Kattvikshamn til Rammsjöstrand. Vil I gerne gå med havudsigt hele vejen, bliver ruten dog lidt længere. Så husk vandrestøvlerne, og gør jer klar til fugleflugt og svensk natur!

  Aktivitet Kattvikshamn Aktivitet
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Du indgår derfor direkte aftale med Hotell & Restaurang Hovs Hallar. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 11:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen består af daglig morgenbuffet og 2-retters middag til aften

Ekstra opredning

Det er muligt at tilkøbe en ekstra opredning i form af en enkeltseng (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Fra Hotel & Restaurant Hovs har I blot 70 m ned til Hovs Hallar naturreservat og 350 m til havet. Vil I gerne ind til byen, har I 12,5 km til Båstad og ca. 9 km til Torekov. Fra København har I ca. 165 km til hotellet og 460 km fra Århus, hvis I kører over Storebælt.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice