Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommer i Rimini

 • Solferie
 • Rivazzurra
kr. 730,-
Pris fra kr. 519,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie i Italien: 4, 5, 6 eller 8 dage på Hotel Monica ved den livlige Romagnola Riviera i Rimini med morgenmad og 100 meter til stranden

Nyd nogle afslappende dage på en gylden, italiensk strand med Adriaterhavets bølgeskvulp som baggrundsmusik til jeres ferie-soundtrack. Rimini er en af de mest populære byer i Emilia-Romagna provinsen og er kendt for sin lange kystlinje, tusindårige historie og livlige natteliv — og på Hotel Monica får I det hele med! Her kan I nyde både morgenmad og stranden, som blot er et stenkast derfra. Trænger I til lidt aktivitet i løbet af dagen, så lej et par cykler på hotellet, udforsk området som de lokale, og find en lille restaurant, hvor I kan nyde nogle af alle de mad-specialiteter, der gør Italien til et land i særklasse!

Inklusive
 • Med morgenmad: (mulighed for tilkøb af halvpension)
Emilia-Romagna

Rimini ligger i hjertet af regionen Emilia-Romagna. Trænger I til at strække benene, kan I gå på opdagelse i den grønne, smukke natur og besøge naturreservatet Badia Prataglia. Men! Området er jo kendt for sin fænomenale kogekunst og autentiske råvarer, så I kan med fordel besøge nogle af de mange vingårde, mejerier og restauranter, der ligger rundt omkring i provinsen. Har I lyst til en lidt længere dagsudflugt, så er det i samme provins, at I finder de mere kendte byer såsom Firenze, Siena og Bologna, og de er allesammen indenfor køreafstand og med særdeleshed et besøg værd!

Hotel Monica Rimini***

 • Hotel
 • Rivazzurra, Italien
Property

Hotel Monica Rimini ligger i hjertet af Romagnola Rivieraen med kun 100 meter til stranden. På stranden tilbyder hotellet forskellige aktiviteter, herunder blandt andet beachvolley, yoga-undervisning, bordtennis og for de små en stor legeplads med hoppeborg og rutsjebane. I hotellets restaurant finder I Mama Ivana, som har ansvaret for at sikre jer den bedste lokale, italienske mad, og her kan I nyde en morgenmadsbuffet med lokale specialiteter. 100 meter fra hotellet finder I et busstop, hvorfra I kan tage bussen indtil Rimini. Turen varer ca. 25 minutter. Ønsker I at udforske området på cykel, så tilbyder hotellet cykeludlejning (mod betaling).

 • +5
Læs mere

Dobbeltværelse

De 12 m² store værelser er udstyret med dobbeltseng og altan. Værelserne har telefon, TV, værdiboks, aircondition, gratis WiFi og skrivebord samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Oplev hele Italien på én dag

  Der er bare noget helt fascinerende over miniaturemodeller! Hos Italia in Miniatura kan I se smukke, detaljerede modeller af både berømte som lokale konstruktioner i Italien. Hele 200 miniaturemodeller er at finde her f.eks. Colosseum, det skæve tårn i Pisa og Katedralen i Firenze. Her vil både voksne og børn blive fascineret!

  Museum Italy in Miniature Museum
 • Italiensk is i særklasse

  Her finder I en af de bedste is-barer i Rimini. Prøv blandt andet deres små Bacio di Dama med ristede mandler.

  Is Gelateria La Romana Is
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Monica - Hotel Monica Rimini. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Monica - Hotel Monica Rimini. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr 74,60 per overnatning på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod gebyr (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Monica ligger i hjertet af den italienske Romagnola Riviera ca. 6 km fra Rimini og 3 km fra Rimini Lufthavn. Fra København er der 1670 km til hotellet, og fra Aalborg er der 1870 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice