Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

ibis Styles Hotel i trendy Stockholm

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Stockholm
Pris fra kr. 1.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede ibis Styles Stockholm Järva Stockholm i forstaden Solna inkl. morgenmad, adgang til sauna og fitnessrum

Lad jeres næste storbyferie gå til Sveriges pragtfulde hovedstad! Stockholm er med sin idylliske placering ved vandet, mange grønne oaser og smukke bygninger, altid et besøg værd. Byen har alt, hvad I kan ønske jer af en storbyferie: Spændende kunst, kultur og historie, trendy butikker og caféliv og charmerende arkitektur i Gamla Stan, der på forunderlig vis harmonerer perfekt med byens topmoderne bygninger. I overnatter 2, 3 eller 4 overnatninger i forstaden Solna på det 4-stjernede hotel ibis Styles Stockholm Järva, hvor I har morgenmaden inkluderet, fri adgang til sauna og fitnessrum og kan tag jer ind til det centrale Stockholm på bare 20 minutter. God fornøjelse!

Inklusive
 • ibis Styles Stockholm Järva: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København til Stockholm tur-retur
 • Håndbagage
 • Adgang til sauna og fitnessrum
Stockholm

Stockholm er med sine utallige restauranter, caféer, kunst og moderne butikker en af Skandinaviens mest trendy byer. Byen er i konstant udvikling, og vil I opleve det nyeste indenfor kunst, mode, kultur og gastronomi, så er dette byen for jer. Byens kontraster er fascinerende, når I slentrer fra byens topmoderne arkitektur til charmerende Gamla Stan, hvor I kan dykke ned i en svunden tid. Besøg et af byens mange spændende museer, inden I går en tur hånd-i-hånd langs en af de smukke kanaler, og snup et hvil på en café, mens I smager på de lækre svenske kanelbullar.

ibis Styles Stockholm Järva****

 • Hotel
 • Solna kommun, Sverige
Property

Det 4-stjernede hotel ibis Styles Stockholm Järva ligger i byen Solna, ca. 20 minutter fra Stockholms centrum (10 minutter med offentlig transport og yderligere 10 minutter på gåben). Parkerne Ulriksdals og Haga, begge med storslåede slotte, ligger bare et par minutters gang fra hotellet. Ibis Styles Stockholm Järva byder jer velkomne i moderne omgivelser og med gode muligheder for afslapning efter en dag fuld af storbyoplevelser. Hotellet har egen bar og en restaurant, som serverer skandinaviske og internationale retter. Snyd heller ikke jer selv for en tur i hotellets wellnessområde med fitnessrum og sauna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets stilfulde dobbeltværelser er moderne møbleret og råder over TV, gratis WiFi, telefon og et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Mamma Mia

  Dette er ikke kun et museum! På ABBA-museet kan I blive superstjerner for en dag, stå på scenen og synge, som stod I foran en stor menneskemængde. Gå ind blandt de originale kostumer, guldplader og mange andre memorabilia — og dans ud! Her får I den fulde ABBA oplevelse.

  Museum ABBA The Museum Museum
 • Dyr og fællessang

  Djurgården er hjemsted for forlystelsesparken Gröna Lund og Skansen frilandsmuseum og zoologisk have. Tilbring en hel dag med attraktioner, bondegårdsdyr, og glem ikke fællessang på Skansen i sommermånederne for en ekstra sjov, ultra-svensk oplevelse.

  Museum Skansen Museum
 • Populær kunst

  Her kan I se unikke fotoudstillinger og kunst på et af Stockholms mest populære museer. Hvert år presenteres 4 unikke udstillinger og ca. 20 mindre. Både museets bog- og souvenirbutik samt restaurant er også et besøg værd!

  Museum Fotografiska Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Rejser I til Stockholm med fly kan I fra Stockholm Arlanda Lufthavn tage pendeltåget mod Södertälje centrum station. Stå af på Ulriksdal station, og gå 550 meter til hotellet. Turen tager ca. 40 minutter

Sted

ibis Styles Stockholm Järva ligger i Solna, som er et område nord for Stockholm. Hotellet ligger ca. 11 kilometer fra Bromma Stockholm Airport og 35 kilometer fra Arlanda Airport. Det tager knap 10 minutter med tog plus 10 minutters gang at komme ind til Stockholm.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice